Споделете 178

• 44 439
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Аз се сдобих направо с готова и отгледана 2 годишна племенница, та поне не ме е страх да я пипна  Laughing

# 46
  • о`майна лунна нощ е
Боряна, това ми напомня на брат ми, който каза, че докато теленцата не стъпят на два крака, няма да ги пипа. Я сега да го видиш как държи малко бебе  Mr. Green

# 47
Споделям преяждане със суши Crazy Не вярвах, че е възможно!

# 48
Е, да изчезна за една седмица, и да отворите нова тема и да изпишете 4 страници ... Laughing
Еовин, ти си почти на финал. Да кажа, че стискам палци!

# 49
Честито на госпожа NinoTino, много любов желая!  Grinning

Благодаря Simple Smile

Споделя, че въпреки перипетиите около почистването, то все пак приключи по план. Сега ми е украсено, цветно и пролетно. Само да вземе да изгрява вече това слънце и да ни сгрява, че....
При мен се очертава да стискат палци около Великден. Тогава ще да се пръква момата, тъй мислим всички и докторката и тя така и го дават звездите  Crazy
Днес си поръчах малко материали за сладки, ще се напъна да направя някоя и друга, че нали съм си табиетлийка, не ми се ще да не замирише на сладки около Великденя.

И жабата е на линия, м/у другото. Тази, дето живее у комшиите. Мислех, че е рано и ми се причува, но две нощи я чувам да пее, а и нашите са я чули  Heart Eyes Никога не съм си мислила, че жабешка песен може толкова много да ме радва.

# 50
  • Бг
Ааа, Нино при мен пък славейчетата са дошли, и пеят ли, пеят. Сутринта като изпращах ММ на работа си отворих прозореца и ги слушах десетина минути. Много успокояващо ми действа тишината и напевите на славеите. Това в 5,30 сутринта обаче, после тишина няма.

# 51
Здравейте  Hug Споделете ,
на мен жабчетата ми са любими  ,нарисувани ,избродирани във филмите и така ги заобичах .
 NinoTino
друго си е да е чисто ,по лесно се почиства след основното  само подържащ и така до края на лятото
ама голямо обяснение Laughingпожелавам ти да те слушат всичките,да сте живи и здрави ще стискам палци за вас и за Еовин 

# 52
         Малкия мъник вече си е при мама и татко. Докато си събираше дрешките и играчките ми каза, ухилен до ушите: "Днес сигурно е петък!" 
         Петък е, аз трябваше да съм обула стъклените пантофки и да отида да се забавлявам... Много ми се искаше, обаче на феята са й свършили орехите, мишките, тиквата... Хубавото е, че сега ще изчистя един пакет леща и ще се радвам на чудесния си маникюр.

# 53
  • Майничка
Какво правите, бре, темата на втора страница се завряла!

Да не са родили двете булки, пък сите да сте се командировали да отглеждате бебетата почасово?
Ако има списък, мен ме пишете къде четвърта година, при това двете заедно, че тогава две се гледат по-лесно! Laughing

# 54
  • о`майна лунна нощ е
Тя темата не знам къде се е завряла, ама аз съм дълбоко скрита.
Благоверен ТуиГ, нахилен до уши с букет цветя за пореден път се качи при комшийката. Иди после разправяй, че нямаш сестра /то комшийката е сестра, де ... медицинска/.

# 55
Ц, не съм родила, нито отглеждам чужд хайван, само дето толкова ми се спи и ми е уморено тия дни, че дори не ми се спами във форума  Joy

# 56
Спокойствие и само спокойствие. Веднъж да дойде Валънтайнс дей, аз съм цанена да съм пръв вестител. Но корабът пак се включва с жокер, че ако не е на 11ти, ще подмине очакваната дата.

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 21:15 от ester

# 57
Споделям, че много ме е яд, че Галатасарай не биха Реал. Много. Пфу.
Историята помни, и не само помни, ами е гледал паметния финал за купата на УЕФА през 2000г., гледала още със сълзи на очи! Този мач бе и е един от най-вълнуващите. И днес можеха да обърнат, ама на, Кристиано Мазнялдо имал бол късмет. Пфуууууууу.

# 58
  • о`майна лунна нощ е
Моля за стиснати палци. Голяма нужда имам от тях.

# 59
Стискам, Туигчо.

Общи условия

Активация на акаунт