Споделете 178

• 44 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 735
  • София/Горна Оряховица
3 чифта обувки за близо три седмици според вас много ли са?

А джапанки за банята имаш ли?
Обувки за дъжд? Обувки за среща с английската кралица?

Дъждобран, чадър, лекарства за овладяването на малария, стрептококова вътрешноболнична инфекция и порязване на пръст ?

Всичко това редовно присъства в багажа ми.

# 736
Никога не пътувам с повече от 1 раница личен багаж. Изнервя ме подреждането и мушвам няколко тениски, бельо и резервен чифт дънки и толкоз. Обаче днес ще пътуваме с бебето и не мога да разбера как 60 см човек има 10 кила багаж  Shocked

# 737
  • UK
Ох, багажа ми е болна тема и на мен. Аз не мога да си обясня как ще си събера целия живот в 32 килограма... Трябва да направя няколко сухи тренировки предварително...

# 738
  • о`майна лунна нощ е
Правя списъци, разделени на групи - дрехи, бельо, обувки, козметика, лекарства, документи и техника ... Накрая се оказва, че се опитвам да пренеса къщата и се налага редуциране до по 1 чанта/сакче на човек. Не ми се мисли обаче, ако ще трябва да гоня определени килограми.

# 739
Правя списъци, разделени на групи - дрехи, бельо, обувки, козметика, лекарства, документи и техника ...
И аз така  Flutter И си пиша и списък със задачи , които да не забравя да направя преди пътуването.
- Да заредя телефони , да опразня хладилника ,  да се епилирам , да изчистя на котарака...  Laughing
Винаги взимам доста багаж , и винаги ползвам всичко от багажа до най-малката джаджа , защото всичко е изчислено  Laughing

# 740
  • UK
Мда, аз мисля днес да мина през гардероба и все пак да видя какво ще ми трябва, и да разкарам останалото. Поне засега. Сестра ми пътува натам след няколко дни, и ще ми вземе някои неща, които няма да нося следващите седмици - маратонки например, дънки... То не е само дрехи, като се местиш да живееш някъде, един куп глупости са. Само лаковете ми за нокти тежат към 3 килограма, ама аз няма да ги взимам всичките, де... Simple Smile Там ще си купя нови. Simple Smile

# 741
  • София/Горна Оряховица
Когато се пренасях, целия ми живот се събра в куфар, тежащ 16 килограма + лаптоп. Това включваше летни обувки, есенни боти и зимни ботуши. И едно палто.

Но се разделих доста лесно с някои неща. Иначе съм си много привързана към вещите, просто когато се местих новата перспектива беше по-добра.

# 742
  • UK
На мен ми тежат разни неща като материали за бижута и така нататък. Само от такива глупости сигурно ще събера поне десетина килограма...

# 743
  • Майничка
Анджи, че колко е половин прасе, ти пък... Laughing

Като сме на багажна тема, да се оплача - преди няколко месеца ни се скапа харддиска на компютъра, тогава бая работени неща загубих. Мислех, че съм го преживяла, но вчера открих, че вече нямам и грижливо подбираните и редактирани списъци с багаж за всякакви лични и семейни конфигурации! Направо ми иде да почна да мятам всичко в чантите, пък да носи който иска/може! Mr. Green

# 744
             Списъци, списъци и накрая... несесера с четката за зъби, гребена и дребната козметика остана зарязан на шкафа за обувки до входната врата. Но пък сега си имам за спомен гребенче, закупено от летището в Рим за 5 евро. Нищо не разбирам от валутни курсове и от търговия, обаче за същото гребенче тук щях да платя най-много едно левче. Но пък с него нямаше да "вчесвам" спомени.  Grinning

# 745
Здравейте, Споделете! 2 месеца отпуск звучи прекрасно, нали? Simple Smile
Споделих.

# 746

Общи условия

Активация на акаунт