Споделете 178

• 44 435
  • 746
  •   2
Отговори
# 720
  • Пловдив
Споделям че , в петък бях на протеста. И ми хареса. А най ми хареса като кажа са комшиите и те ми кажат ....ти си луда. Още я имам тая лудост в мен значи , въпреки всички битовизми.

# 721
  • о`майна лунна нощ е
Днес бях на лунна разходка и за едната бройка от Киа можеше да стане NоКиа. З км. ги минавах на втора. 3 км. се чудех защо съм ги залепила тези 67 лв. на стъклото. И така два пъти, че нямаше откъде другаде да се върна. Дупка до дупка и между тях  ... дупка.
Ако сте решили да минавате пътя Гранит - Тюркмен, си купете луноход. Или поне нещо високопроходимо. За капак - накрая на този офроуд двама препекани съграждани /пардон съселяни/ се бяха опнали под сянката на голям орех с биричка в ръка и очевидно се забавляваха на слаломите на колите. Нямаше как да шофирам и да снимам. Би се получил интересен клип превземи поредната яма.

Чета ви, ... и ми е приятно. В тон с гаджетата споделям, че едната кандидатка е извън листата вече. Но на нейно място се оказа, че има една несподелена любов.

# 722
  • Майничка
Честито на именяците, от здраве, късмет и успехи да се не отърват!  bouquet

За Сврачето се сещам на прима виста и за благоверния на Анджи, ама и другите да се чувстват сайдисани. Laughing

Последна редакция: сб, 29 юни 2013, 20:02 от gargamela

# 723
  • о`майна лунна нощ е
Добавям Лого5ка и им пожелавам здраве, здраве и пак здраве!

# 724
  • Пазете Гор
За кой ли път се убедих, че старият стил е някак по-приемлив чисто градинарски. Днеска скъсах една пазва ябълки, петровки, санким. Тц, киселоч - ламарина да режеш. Следобедя ги ядох, а още ми скърцат зъбите.

Стигнах да видя Изложбата на Елица и другите момичета. Значи когато се случи къщата ми от камък, дърво и вар знам какво ще окача тук и там. Само че, дотогава ще са поскъпнали безбожно тез акварели - знаете какво стана с слъчогледовите китки на клетия Винсент. Написах отзив, ама много нечетливо стана - пише се в клек, а аз се бях украсил с парадни панталони, които ми стягат. И така.

Има петнадесетина работи, от които гърците много разбират.

# 725
Някои сортове дървета са безвъзвратно изгубени. След дълго издирване намерих една Кауфландка, у чийто двор има кайсия от старите, чорбести едни такива, и се зачервяват. Като за компоти не стават, обаче като ги захапеш са пълни със сок, може да потече по брадата ти и да се изпокапеш. И търся бардачки - едни голееми продълговати сливи, по едри от кюстендилските. Много по едри. Сините са и по-тъмни, чак виолетови. А белите стават кехлибарени, като я разцепиш, това откъм костилката блести на слънцето, на зрънца. Много сладко нещо.

# 726
  Куркума, носих ти едни дърва. Твоите дърва, нацепени, подредени и рисувани преди година и нещо Simple Smile Мъчно ми е, че се разминахме.
 Вчера имахме годишнина. На път за плажа ме черпиха със слива дивачка - дръпнаха ми един клон и набраха шепа лилави, киселички и сочни сливи. Това дърво го помнех от цветовете му пролетта - силно ухаеше и беше отрупано. Аз пък изсипах пакет захар в кутията със солта. Мъжа се смее : "То това е като нашия, 27 годишен живота заедно - захар и сол"  Laughing

# 727
Споделям пълен айляк(това е популярен пловдивски израз, от който винаги ми става страшно приятно на ухото Sunglasses) Семейството е на море във Варна , аз просто се разплувам от бездействие. Снощи гледах филм за астралните пътешествия, изтеглен от Замундата до 2 часа след полунощ и после се размечтах по  времето, когато можех да правя каквото си искам до когато си искам. В събота свършва... Confused

# 728
Тоя израз го чух за пръв път в София от пловдивчанка. За 19 години в Пловдив никой не го беше употребявал около мен. Още ми е чужд и непривичен.  Crazy

# 729
  • София
Айляк е много популярен израз в Пловдив, наистина. Естер само не съм я чувала да го използва.  Laughing

Споделям, че сестрицата ми утре има ден рожден. И много обичам този празник.

# 730
Майката на Вълчицата употребява израза "айляк гъз". За човек без ангажименти и работа, ама и не си я търси.

# 731
Хаха, еври, да. Мойто е бетер: - знаеш ли какво е айляк? - знам. - ами, нищо общо няма  Laughing

# 732
  • Пазете Гор
Един, при когото бачках 8 години ме завербува с тоя лаф" Ела бе, айляк работа." Не знаех какво значи и отидох, щото ми звучеше като сигурно плащане без бавене. В ония години беше така - не е важно колко пари взимаш, ами кога ти ги дават. И ако.

Тоя беше свестен, доколкото е възможно над едно ниво на приходи.

# 733
  • Пловдив
Ей изпаднала темата на втора страница. Споделям че, трябваше сега  да споделям от морето обаче от хотела ни се обадиха че ни били дублирани местатата с немски туристи и ни предложиха 2 безплатни дни повече в топ сезона когато си изберем. Та сега сме от август на море.

# 734
  • Казанлък of all places
Дали мога да споделя как аз, Идеологът на подреждането на багаж, успях да спретна куфар за две седмици, заради който на летището ще ме заподозрат,че нося като минимум половин разфасовано прасе? Не че мирише или такова, ами е голям куфар, червен и тежък. Как го направиих тежък, още не ми е ясно.
3 чифта обувки за близо три седмици според вас много ли са?

Общи условия

Активация на акаунт