Споделете 179 пъти

• 50 320
  • 755
  •   1
Отговори
# 750
  • UK
Аз съм си тук, чета ви редовно, ама не пиша много. Добре съм си, харесва ми. Simple Smile

# 751
Споделям, че с годините ми се натрупва все по-голяма жал към животните.
Последните ми терзания бяха относно едни пилешки сърчица....някак си като видя месо в по-суров и необработен вид, живо си представям как се е мъчило животното.
Не знам дали това е някакъв знак свише, че трябва да се подложа на пости или да стана вегетарианка и как би ми се отразило.
Просто споделям...

# 752
Няма кой знае как да ти се отрази. Simple Smile Поне на мен вегетарианството никак не ми се отразява. Т.е. не намирам разлика от преди и след  в здравето си, поведението си или нещо от тоя род, освен малко по-чиста съвест.  Crazy Ноември стават 5 години Simple Smile

# 753
Еовин , buttinsky, и аз малко повече от 5 години ... отразява се добре. И да, и аз заради животните, след като веднъж ме изгледа една отрязана ангешка глава ... още ми е в съзнанието.

# 754
To и аз заради тях, ама нищо не съм гледала такова. Просто в един момент се стигна и до него след другите ми опити за по-зелен живот. Някой ден ще стана веган, когато откажа кашкавала Blush

# 755
  Направих нова тема, ха дано има бебе и в нашето семейство Simple Smile
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт