Споделете 178

• 44 442
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Споделям приятни гости днес. И разкошен, разкошен подарък - стъклен поднос на столче със стъклен похлупак. Ах, как обичам такива неща! Скоро се сдобих и с една кристална ваза и сега си мечтая да мине плануваното почистване идната седмица, да си извадя зайците, кокошките и великденските свещи от кашона, да си купя свежи цветя за вазата, да си сложа великденската покривка и да направя някой сладкиш за подноса..... Нямам търпение!

# 31
Ощипах Вълчицата и тя каза, че съм оздравял. Довечера ще мога да изляза, да се чуя с бакшиши. Това общуване по радиостанция е някаква краста, ебаси. Като социална мрежа.

# 32
 Laughing
Липсва ми някой ,добър и любящ
няма време .........толкова бързо лети времето
просто от бързината  да си спася лъвчетата..
живота отмина Mr. Green
не съжалявам но иде пролет ,страхотна с топлината със мирис на лято  Joy

# 33
  • Be realistic - plan for a miracle.
  bouquet

Много време не съм се вясвала в темичката, но исках да ви пожелая честита и хубава пролет - най-после! Вече я усещам толкова силно, че не мога да не се усмихвам като се събуждам сутрин. Дори на нощните бури се радвам, защото на другия ден слънцето целува всичко и пак е топло и приятно.

Видях и щъркели вече!  Hug

# 34
Sway Hug
наминавай по често детенце Hug
с пожелание за щастливи мигове и незабравимо  лято.
Днес бях по тениска,навън е чудесно.

# 35
Пожелавам ви да ви се сбъднат мечтите! Praynig Мен пък ми се струва, че животът тече бавно...

# 36
  • Варна
Пожелавам ви да ви се сбъднат мечтите! Praynig Мен пък ми се струва, че животът тече бавно...

Благодарим ти, да ти се връща стократно  Flutter а за живота мммм след едни определени години , на които съм в момента ми се струва че докато се обърна и годината преполовена и оп оп пак посрещаме Нова Година , от гледна точка на празници е перфектно , аз много обичам Коледа обаче пък годинките си минават ли минават , "неусетно почти" , абе да сме живи и здрави , това е най важното , другото ще се нареди по един или друг начин  Flutter

Имаме ли бебета вече , ако не то кога да стискаме палци Whistling

# 37
Няма, няма. И аз не знам кога да стискате палци  Laughing
По принцип на 14ти е терминът, обаче нещо им се струва, че съм щяла да пренося, така че явно има време още. Ама стискайте профлактично  Laughing

# 38
Споделям, че днес имах уговорка с фирма за почистване. Квото можах направих сама, но има неща, с които няма как да се справя в момента по отношене на пролетното почистване....
Хората дойдоха навреме, в добро настроение и въоръжени с уреди за работа и .....ъ.....водата спря. Казаха, че ще се справат и с контейнери с вода, един час по-късно спря и тока  Twisted Evil
Преди минути дойде....Ши умръ.

# 39
  • Варна
Споделям, че днес имах уговорка с фирма за почистване. Квото можах направих сама, но има неща, с които няма как да се справя в момента по отношене на пролетното почистване....
Хората дойдоха навреме, в добро настроение и въоръжени с уреди за работа и .....ъ.....водата спря. Казаха, че ще се справат и с контейнери с вода, един час по-късно спря и тока  Twisted Evil

нИдей, бебе има да се ражда  Hug, като бях дете имаше един филм "Призраци под виенското колело", та те летяха на една прахосмукачка и едно джудже произвеждаше ток с щепсел в носа под думите "Бесней Бесней" и си ФЪрчаха съвсем спокойно , това като идея ако пак извикаш фирмата и токът спре bowuu

# 40
  • Be realistic - plan for a miracle.
Няма, няма. И аз не знам кога да стискате палци  Laughing
По принцип на 14ти е терминът, обаче нещо им се струва, че съм щяла да пренося, така че явно има време още. Ама стискайте профлактично  Laughing

На моя РД може да се случи  Hug

# 41
  • София
Честито на госпожа NinoTino, много любов желая!  Grinning
Споделям, че наистина имам нужда вече пролетта да идва. И да ни огрее, развее, разлисти и ароматизира.
А за бебета, които чакаме да се родят в тази тема, стискам палци аз отдавна! Какво по-хубаво от пролетни бебета?  Heart Eyes

# 42

нИдей, бебе има да се ражда  Hug, като бях дете имаше един филм "Призраци под виенското колело", та те летяха на една прахосмукачка и едно джудже произвеждаше ток с щепсел в носа под думите "Бесней Бесней" и си ФЪрчаха съвсем спокойно , това като идея ако пак извикаш фирмата и токът спре bowuu

"Бесней, Румпи, бесней!"
         Намерих веднага филмчето и си го тегля! Тази седмица съм дежурна бабо-леля, гледам дребосъчето на племенницата ми и определено се опитвам да го отклоня от Маккуин светкавицата и компютърните игри с коли. За три дни мога да се похваля с някакъв напредък, най-малкия от които е навъртане на километри в гоненица из апартамента /започнала съм и диета, уж..../, съборена саксия от играта с топка и за малко да халосаме една дама с метла, промушена през парапета на балкона. Благодарение на Попай папкахме спаначена супа. Обаче идеята дребосъчето да нощува у дома претърпя провал... Мамааааа, мъчно ми е за мамаааа. В мига, в който разбра, че ще го взимат, се облече с такъв ентусиазъм!  Е, преди час мама дойде да го вземе. Малък сладък манипулатор! Утре ще го будят в 6, за да ми го доведат, но това въобще не го вълнува. Колко мило, колко сладко е при мама и при татко!

# 43
  • о`майна лунна нощ е
Честито на госпожа NinoTino, много любов желая!  Grinning
Споделям, че наистина имам нужда вече пролетта да идва. И да ни огрее, развее, разлисти и ароматизира.
А за бебета, които чакаме да се родят в тази тема, стискам палци аз отдавна! Какво по-хубаво от пролетни бебета?  Heart Eyes

Като отчетена с две теленца, споделям, че пролетните бебета са много привилегировани по отношение на престоя навън. И двамата съм ги изкарала още след първата седмица.
И аз в духа на тетката мога да се отчета с лелинство, но за по два-три часа на ден. Добре се погодихме с дребния.

# 44
  • София/Горна Оряховица
Неочаквано, но и на мен много ми ходи да съм леля. Стринка де. Макар че на племенницата си ѝ обяснявам, че всъщност съм ѝ кака, а горкото дете стои и ме гледа умно с един поглед "Ти, сега, шегуваш ли се с мен?".
За сметка на това чичо ѝ още не смее да я пипне, твърдо убеден, че всички бебета са направени от най-финия кристал. Най-голямото му постижение е, че погали трите щръкнали косъма на главата ѝ. И те не се счупиха.

Общи условия

Активация на акаунт