Споделете 178

• 44 438
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Запис, че съм се цанила за добрия вестоносец   Flutter

# 16
Споделете   bouquet
Гледат ми се деца ,а пък мой те двама  не превключват newsm78
 С големия  внук сме имали незабравимо лято,безброй екскурзии и до Банкя го водих .Когато  беше здрава майка ми всяка година бяхме на санаториум и то през февруари ,боровете са обсипани със сняг.В заключение искам да отида на почивка и  да имам още внуци PraynigСподелих.

# 17
  • Бг
Добро и усмихнато утро Споделете.
Нино, честито, дълъг и хармоничен семеен живот ви пожелавам.
Чета за бебета и внуци си говорите, та в този дух да споделя, че искам първо бебе, пък после внуци  Grinning.
И да ви споделя това "гостенче"
Скрит текст:

# 18
Alexa_a, това съм аз, гостенчето ти!  Grinning Много съм фотогенична  Wink

# 19
Чета за бебета и внуци си говорите, та в този дух да споделя, че искам първо бебе, пък после внуци  Grinning.

То и аз принципно, но както е тръгнало няма да се изненадам, ако дойдат първо внуците.

# 20
  • Бг
ester, ти имаш време, млада си още.

tetka_the_best, ами да, особено на последната снимка.

# 21
 Да е хаирлия новата тема, на здрави бебета да се радваме. И нови да се зачеват  Grinning
Алекса, страхотно гостенче си имаш Simple Smile

# 22
  • Варна
Ха добър ден , аз мислех че слагате линк към новата тема в старата и чЕкам ли чЕкам нишан ама ц   Crazy но нищо който търси намира  Flutter

# 23
  • о`майна лунна нощ е
Споделям, че срещата с данъчните боли - буквално! В момента едва си свивам крака. Така се халосах с коляното в бюрото на инспектора, че се посиних здраво. И сега страдам.

# 24
Болен към от грип. Не съм боледувал от над петнайсе години от простудни. Ако заразя Вълчицата, тя има планирана операция за 8 април и ще чака още към два месеца после. Пия и коластра. Бих предпочел натюр, но тая е в капсулки. Сори, цифката ми капна между х и п в клавиатурата.

# 25
   Simple Smile Аз пък видях кълвач 2 пъти,или поне си мисля, че е кълвач, нямам свестен фотоапарат да го снема. Бежово кафяв отгоре, и на черно-бели ивици към опашката. Крива съм нещо, рядко ми се случва...

# 26
  Аз пък онзи ден като лягах, загасих нощната лампа в хола и смело тръгнах към коридора. Нацелих дясна вежда, свитки, звездички и всякакви други екстри  Mr. Green Сега ходя със странен червено - синкав естествен грим на дясно око, ама никой не е посмял да ме пита  Joy

# 27
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Запис да не пропусна бебетата. Как лети времето.

Нещо се е умълчала темата, и наздравици няма. Хубава вечер, споделетовци.
Аз съм си дала команда "свободно" днес следобяд - фризьор, излежаване, шоколад и кино. Стигнах до трети сезон на отчаяните съпруги. Имах нужда от лежерен полуден.  Heart Eyes

# 28
Като беше малък сина ми, му четях "Ние, врабчетата" на Радичков. Най-много харесваше Краката му стърчат навън. Днес мъжът ми реши да префасонира един полилей, като му смени стъклените топки. Новите обаче са по-малки от старите и енергоспестяващите крушки стърчат от топките. Веднага кръстихме новия осветителен уред Краката му стърчат навън и в момента ми свети, докато пиша. Казах на сръчния господин: една работа като не ти е работа, защо я барем захващаш? А той се разсърди....
Споделих събитията от събота късен следобед у нас. Simple Smile

# 29
  • Варна
Историята на unadaptable ми припомни как навремето баща ми отремонтира часовникът с кукувица в дневната , незнам какъв му беше проблемът но след дълъг и обстоен преглед последван от разглобяване до съставни чаркове , след сглобяването му останаха части  Joy , в резултат на което кукувицата продължи да си кука но все отвън стоеше милата , спря да се прибира  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт