Детски градини Варна - прием 2013 - тема 1

• 71 637
  • 1 085
  •   1
Отговори
# 1 020
При нас чудото се случи и сме приети в Синчец, малко далеко ни идва, но вече се записахме, не мога да чакам още една година за да си избера къде да го приемат. Все пак ако някой иска приемам размяна за Звънче, Крилатко или Делфинче.
Успех на всички чакащи!

# 1 021
Леле такъв голям номер никога не ни се е падал - в челната десятка сме  Shocked Но шанс за прием никакъв  Rolling Eyes

# 1 022
И нас ни огря  Laughing Приет е малкия в Незабравка. Чак  не мога още да повярвам  Simple Smile

# 1 023
момичета, ние сме 1-ва резервааааааа, не знам да се радвам ли да плача ли

# 1 024
И ние сме в челната десятка,но не сме приети.Скоро май няма да има други класирания,нали?Честито на приетите деца и техните родители  bouquet

# 1 025
След 16 месеца чакане и 23987 пъти подаване на документи най-после моят син е приет на градина...... Вече си мислех, че никога няма да го приемат, но чудото стана . Пожелавам късмет на всички , които ще продължат да се въртят на безумната лотария и дано да приемат всички кандидатстващи деца . За предимствата, които се появяват непрекъснато и аз мога много да разкажа, но... да са живи и здрави....Не знам какво трябва да ми се случи, за да си платя за ТЕЛК на детето... Повече ме е яд на родители, чиито деца са приети на градина или ясла , а ходят от време навреме, защото има кой да ги гледа по принцип...

# 1 026
Момичета някой писал ли е в заявлението си  филиала на Теменужка на Кап.Райчо ? Имате ли информация за там? Притесняваме, че е в "циганската махала", чудя се дали да я пиша newsm78.
В градините в града има ли ромчета?  newsm78

Детето ми посещава филиала на Теменужка на кап.Райчо вече няколко месеца и сме щастливи от факта. Чудя се защо я заклеймиха като социална, циганска и т.н
Невероятни условия, с който съм сигурна, че малко градини могат да се похвалят. Новичко, чисто, светло, просторно, с големи площи за игра, оборудвано с вкус и средства. Персонала е от млади, амбициозни хора.
Ромчета съм виждала едно или две в цялата градина и доколкото зная са се отказали. Явно не виреят в стерилна среда!!!
Групата е от 18-20 деца, дори ми е малко криво, че сега ще я допълнят защото се оказва, че медицинския център към градината няма да заработи. Добре си ни беше така!
Въпреки,че не ми е в района искам удобство не за мен, а за детето ми.
Пътувам но оставям детето си в прекрасни условия и съм спокойна. Не искам градината да е под носа ми или на центъра, а детето ми цял ден да е в лоши условия, да спи на походно легло в помещение от 17кв.м  с още 35 деца....., както е в други градини.   

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 17:15 от lamyra

# 1 027
Това е полезна информация за ЦДГ Теменужка, макар че имах големи колебания за нея, все пак я записах в заявлението, но уви и там не ни приеха. Успех на неприетите като нас в следващи класирания!

# 1 028
  • Варна
Някой знае ли кога ще има родителска среща в "Христо Ботев"?

# 1 029
Момичета, някой има ли впечатления за Горска приказка в Аспарухово? Благодаря

# 1 030
Здравейте!
Понеже малката още не е  приета в детска градина, трябва да избера временно някой частна градина или целодневен център. Насочила съм се към частна градина Чебурашка и детски център Малките царе, защото живея в Левски и друго по близо няма.
Моля, споделете впечатления от частните градини и  центрове, поне като си давам парите да знам защо.

# 1 031
Здравейте!
Понеже малката още не е  приета в детска градина, трябва да избера временно някой частна градина или целодневен център. Насочила съм се към частна градина Чебурашка и детски център Малките царе, защото живея в Левски и друго по близо няма.
Моля, споделете впечатления от частните градини и  центрове, поне като си давам парите да знам защо.
Разгледай тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587455.0
Ние сме в Шаен свят и съм доволна Simple Smile

# 1 032
Момичета, някой има ли впечатления за Горска приказка в Аспарухово? Благодаря
Градината като такава е много хубава, с голям двор, много е красиво, тихо и приятно. Единственото неудобство, че се върви около 100 м пеша, но пътя е асфалтиран и има охрана на бариерата където се спират колите.  Възможно е да се мине с кола, но не пускат, с оглед по голяма сигурност за децата.
Някъде бях чела, че има родители, които с колите ходели до самата градина, но това се приема доста негативно от останалите родители на децата.

# 1 033
Здравейте!
Ние сме трета резерва в ОДЗ- Детска радост но не знаем кога и къде да следим дали ще се освободят места и изобщо имаме ли някакви шансове при това класиране . Тука ли трябва да гледаме   http://gradini-varna.com/priemi  и кога? Благодаря!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 15:33 от glarus66

# 1 034
Здравейте!
Ние сме трета резерва в ОДЗ- Детска радост но не знаем кога и къде да следим дали ще се освободят места и изобщо имаме ли някакви шансове при това класиране . Тука ли трябва да гледаме   http://gradini-varna.com/priemi  и кога? Благодаря!

ние сме 1-ва резерва в три градини и аз гледам там всеки ден, всеки час, може би и всяка минута дали някой ще се откаже. Ако някой се откаже автоматично ни премат, там се отбелязва детето като прието в зелен цвят

Общи условия

Активация на акаунт