Лакове за нокти- 76

• 53 344
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
Dior Samba Duo

# 646
  • София
Opi Bond Girls Solataire

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.451418778273155.107374 … 868603&type=3

На живо е по-красив, естествено, но това чудо съхне ужасно бавно. А дори и след като изсъхна напълно, все още не беше добил съвсем този захаросан вид. Чак на другата сутрин изглеждаше вече наистина "пясъчно". Прилича на скреж върху ноктите. Мисля, че ще е ужасно красив на тен през лятото  Heart Eyes

# 647
  • София
Наистина е красив, пак го пожелах. Mr. Green

# 648
  • Стара Загора
Много е хубав белия пясък. Heart Eyes

Аз не помня вече показах ли синия от Мараите, от вчера съм с него.

# 649

И от мен малко снимки на OPI Solitaire.

Откровено казано, не съм впечатлена. Искаше ми се да е по-снежно бял, но основата е някак по-скоро перлено, сивеещо бяло (не е само от глитъра). Може би зимата би ми допаднал повече. Иначе при мен съхне бързо.

Искам някоя марка да изкара искрящо бял, "хрупкаво" изглеждащ пясък. Хайде Зоя, напънете се! (На тях им се получава по-добре захарният ефект.)

Суочове на OPI San Francisco колекцията.

http://www.swatchandlearn.com/opi-san-francisco-collection-swatc … es-press-release/

Alcatraz…Rocks е чудесен!

# 650
  • София

Скрит текст:
И от мен малко снимки на OPI Solitaire.

Откровено казано, не съм впечатлена. Искаше ми се да е по-снежно бял, но основата е някак по-скоро перлено, сивеещо бяло (не е само от глитъра). Може би зимата би ми допаднал повече. Иначе при мен съхне бързо.

Искам някоя марка да изкара искрящо бял, "хрупкаво" изглеждащ пясък. Хайде Зоя, напънете се! (На тях им се получава по-добре захарният ефект.)

Суочове на OPI San Francisco колекцията.

http://www.swatchandlearn.com/opi-san-francisco-collection-swatc … es-press-release/

Alcatraz…Rocks е чудесен!

Много хубаво оформени нокти! Simple Smile

# 651
  • Казанлък
Момичета, Солитарето ви стои приказно и на двете!  Heart Eyes ще го взимам, то се е видяло  Crazy

# 652
  • Belgium
Solitaire май ще е първият пясък, който ще ме изкуши  Heart Eyes

Страхотни снимки, момичета!

От колекцията на OPI San Francisco ми грабва окото само Alcatraz…Rocks  Laughing

# 653
  • София
Слава Богу мен не ме изкушават толкова тези пясъци.  Laughing

Alcatraz…Rocks изглежда супер наистина.  Crazy

# 654
  • Belgium
Някакви нови лакове от GR, опаковката подозрително имитира ОПИ  Laughing

Скрит текст:

# 655
  • София
Лу, тези даже вече са в търговската мрежа... Колежката си взела няколко цвята, но още чакам отзиви...

# 656
  • София
Dior Samba Duo

Скрит текст:

На Classics имам почти същият цвят като този в ляво

# 657
  • Belgium
Ноарче, аз не съм особен фен на лаковете на GR, но реших да пусна инфото в темата, може на някой да му е интересно  Laughing

Ще чакаме отзиви  Laughing

# 658

Да, и на мене никак не ми допада това сивеещо перлено. Матово захаросано бяло ще е супер за тен, но това го пропускам.
Zoya определено правят по-хубави пясъци. Опитата са пълни циганийки.  Laughing

# 659
  • Стара Загора
От днес:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт