Лакове за нокти- 76

• 53 296
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, имам въпрос. Преди време си сразях жестоко пръста с пасатора( не питайте). И два- три милиметъра долу в основата на нокътя също го срязах. Днес срязаната част от нокътя ми падна. Дупчицата е дълбочка, но не ме боли, тоест най- дълбокото е все едно съм имала гел на ноктите. Имате ли представа дали ще зарасне или пък трябва да го чакам да израсте? И с какво да го мажа+

# 661
  • Казанлък
Ако си наранила плочката отгоре, нокътя няма как да се регенерира.

# 662
  • Велико Търново
И аз така миналата година след махане на гел имах проблем с един нокет който падна до дъно и го чаках да порасне доста време мазах с крем антибактериален за да не ми се лепне някоя гъбичка и си бях купила едни цветни лепенки шарени и се лакирах долу горе така и като излизах бях с лепенка  Party      и  според мен внимавай да  не се замърси и ще чакаш да израсте  Heart Eyes

# 663
  • София
Стана слънчево и вчера вечерта се лакирах най-сетне с холограма на Перфект. Много е красив. Надявам се само да се задържи и на ноктите ми.
http://www.album.bg/belav/images/30550123/

# 664
Тези GR Selective някой знае ли къде в София ги има  newsm78
Noir е писала, че вече са в търговската мрежа.

А миналата година с една самобръсначка си бях 'обръснала' нокътя. Не знам как се случи, при положение че я използвах за други цели (краката). Та от тогава и за крака не я ползвам  Mr. Green (епилатор ползвам, не си ходя като Чобака, да не си помислите  hahaha)
Доста време ми отне за да се оправи нокътя, с нищо не съм мазала освен основа при лакиране и слава Богу нищо ми няма.

# 665
  • София

В The Mall ги има, колежката от там си ги е взела. Peace

# 666

В The Mall ги има, колежката от там си ги е взела. Peace

От щанда им предполагам.
Би трябвало да ги има на всички тогава. А какви пари са, знаеш ли?

# 667
Благодаря за препоръките  Hug Точно в основата на нокътя е и бая време ще почакам, докато израсне  Laughing

Този GR Selective ми допада. Този в ляво, де  Mr. Green Вчера бях в Сердика, ама хич не съм се сетила да погледна. А бях и в Елитис в Халите и не ми направи впечатление да го има, а огледах добре.

# 668
  • София
Новите ГР ги има и в скай сити. Цената им била 2.70 някъде Peace

# 669
  • Belgium
Нещо ярко и слънчево точно като завремето навън  Laughing

Скрит текст:

# 670
Момичета, коя от двете бази е по-добра?

# 671
  • Стара Загора
Момичета, коя от двете бази е по-добра?

И двете са с едно и също предназначение. Тази от ляво е от миналогодишна лятна колекция, не можеш да я намериш вече, пък и не беше внесена в България. Другата е от редовния асортимент, но мисля че и нея я няма, евентуално ако има при вносителите...

Orly Frisky

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 20 апр 2013, 12:39 от iv4enceto_91

# 672
Мерси за отговора. Ще поръчвам от Германия, а дали ще донесат нещо, е отделен въпрос. Laughing

# 673
Момичета, скоро реших да си слагам гел на ноктите. Никак не съм веща и исках да ви помоля за съвет къде в София да отида Simple Smile

# 674
За днес- Pool Party на Чайна, който е по- розов в действителност, но естествено- неуловим на фото като неон ooooh!

http://radi-d.blogspot.com/2013/04/bright-flowers.html

Общи условия

Активация на акаунт