София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9)

• 101 360
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,
За кухнята на ул. 8 март за записването е необходима бележка от педито, че детето няма хранителни алергии, както копие от акта за раждане и молба по образец от кухнята. Искат само 6 бурканчета класически с винт и 6 надписани с инициалите на детето капачки. Плащането е в първия работен ден за месеца и е по 1,30 лв за ден. Дано съм била полезна. Hug

Доста евтино ми се вижда, 1.30 на ден за 3 яденета  newsm78 нещо в интернет няма ли за тази кухня, някакво примерно меню и от кой месец може да  го запиша, сега сме на 8месеца?

Това е държавна кухня все пак, цените са такива. За мен яденето е редичко, абсолютно неподходящо за деца под 10-11 месеца (в смисъл и трите яденета), а дори и след 1 г. за някои от ястията. Дъщеря ми не го харесваше изобщо и се отказах, готвих й.

Ами малката е на тази кухня от 1 год. и 1 месец и още от тогава си й харесва. Въпрос на вкус. Преди това се опитвах да намеря частна хубава кухня, но харесваше само на хер бебе. Може да съм лоша майка, но при положение, че по цял ден съм сама с детето не виждам как всеки ден ще й готвя по 4 яденета специално за нея. Предпочитам да си играем, да се разхождаме и т.н., отколкото да я оставя сама и да се завра в кухнята.

# 691
  • София
Здравейте,
За кухнята на ул. 8 март за записването е необходима бележка от педито, че детето няма хранителни алергии, както копие от акта за раждане и молба по образец от кухнята. Искат само 6 бурканчета класически с винт и 6 надписани с инициалите на детето капачки. Плащането е в първия работен ден за месеца и е по 1,30 лв за ден. Дано съм била полезна. Hug

Доста евтино ми се вижда, 1.30 на ден за 3 яденета  newsm78 нещо в интернет няма ли за тази кухня, някакво примерно меню и от кой месец може да  го запиша, сега сме на 8месеца?

Това е държавна кухня все пак, цените са такива. За мен яденето е редичко, абсолютно неподходящо за деца под 10-11 месеца (в смисъл и трите яденета), а дори и след 1 г. за някои от ястията. Дъщеря ми не го харесваше изобщо и се отказах, готвих й.

Ами малката е на тази кухня от 1 год. и 1 месец и още от тогава си й харесва. Въпрос на вкус. Преди това се опитвах да намеря частна хубава кухня, но харесваше само на хер бебе. Може да съм лоша майка, но при положение, че по цял ден съм сама с детето не виждам как всеки ден ще й готвя по 4 яденета специално за нея. Предпочитам да си играем, да се разхождаме и т.н., отколкото да я оставя сама и да се завра в кухнята.

Simple Smile Въпрос на организация и преценка. Аз също съм била сама с детето, че имам и още едно. А и никой не е казал да се готвят 4 различни ястия всеки ден. Но както и да е. Споделих мнение, всеки си има различно виждане за "страшно вкусно". И определения за "лоша майка" не съм давала - виж ми поста по-горе. Лек ден.

# 692
Дъщеря ми не е толкова капризна на ядене..във Варна бяхме на държавна кухня и си беше вкусно почти всичко е яла.Супер щом искат само 6 бурканчета,като я запиша,пък ако не и хареса ще минем на частна.За готвенето съм съгласна,но нямам необходимото време newsm64,иначе в Събота и Неделя има ли кухня?  Rolling Eyes

# 693
  • София
Дъщеря ми не е толкова капризна на ядене..във Варна бяхме на държавна кухня и си беше вкусно почти всичко е яла.Супер щом искат само 6 бурканчета,като я запиша,пък ако не и хареса ще минем на частна.За готвенето съм съгласна,но нямам необходимото време newsm64,иначе в Събота и Неделя има ли кухня?  Rolling Eyes

Не, няма държавна кухня за уикенда.

# 694
Тогава бабите ще готвят  Laughing

# 695
  • София
Тогава бабите ще готвят  Laughing

Щом имате такива на разположение.

# 696
  • София
Здравейте  Hug,може ли да Ви помоля за отзиви за началните учители, които тази година са в 4 клас в 54 СОУ.
На нас ни предстои избор на училище за 1 клас следващата година и ще ми е от полза всякаква информация както за училището, така и за преподавателите. Може и на ЛС. Praynig
Благодаря предварително!  bouquet

Да помоля и аз за някаква информация. Цвети писала си и от мое име   bouquet

# 697
Здравейте, момичета!
Моля за помощ - търся детегледачка за двете ми деца - на 5 години и 8 месеца и на 2 годинки. Става дума предимно за почасов ангажимент, да ги взема от градина и ясла или да ги гледа по необходимост като са болни (боледуваме често за съжаление). Иска ми се някой да ми препоръча жена, защото е много трудно да приемеш съвсем чужд човек в дома си и да му довериш най-ценното си Thinking Живеем в Надежда-1 и ми предстои да тръгна на работа края на февруари. Надявам се дотогава да намеря детегледачка, защото едва ли работодателят ми ще толерира задълго постоянни отсъствия.
Благодаря предварително! Hug

# 698
Бих искала да попитам, коя от двете кухни бихте препоръчали, на еднакво разстояние са ми от вкъщи, Детска кухня в ДЯ № 40, ул. 8-ми март 15 или Детска кухня в ДЯ № 61,  ул. Бял люляк 19 или няма значение  newsm78

# 699
Втората, ако тя е тази зад блока с банките Simple Smile тази на 40та ясла е по-зле (мое мнение).

# 700
40 ясла беше много зле преди 5-6 години. Все едно си си направил лепило за тапети с малко фиде вътре. и не се различаваха първо и второ. За другата ясла -не знам.Помня че там доста се чакаше ред.
cveti_petkova погледни из форума имаше някъде теми за училища и по класове. Мога да дам мнение за 3 клас  Simple Smile

# 701
  • София
Навремето ми бяха дали добри отзиви за кухнята на ДЯ № 61. Не помня защо не успях да запиша сина си. Най-вероятно факта, че го захраних късно.
След захранването заложих на частни кухни. Смених 2 или 3.

# 702
M/у другото пред 40та ясла има мобилен пункт на частната кухня Ян Бибиян, и мисля че от него храната струваше 2-2,50 за трите порции. Всеки ден от 11-11.15 (в сайта им трябва да има повече информация)

# 703
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Аз взимам от ДЯ №61. Доволна съм. Има някои манджи, които на мен не ми харесват, но пък за сметка на това малката ги яде с охота.

# 704
Момичета, знаете ли как да стигна да клиниката на Мазнейков, на бул. България 104, от Надежда идвам, предполагам с метрото до ндк, и оттам с какво, докъде ходи сега трамвая 7, и до болницата има ли някакъв автобус?

Общи условия

Активация на акаунт