За кухнята на ул. 8 март за записването е необходима бележка от педито, че детето няма хранителни алергии, както копие от акта за раждане и молба по образец от кухнята. Искат само 6 бурканчета класически с винт и 6 надписани с инициалите на детето капачки. Плащането е в първия работен ден за месеца и е по 1,30 лв за ден. Дано съм била полезна.

Доста евтино ми се вижда, 1.30 на ден за 3 яденета

Това е държавна кухня все пак, цените са такива. За мен яденето е редичко, абсолютно неподходящо за деца под 10-11 месеца (в смисъл и трите яденета), а дори и след 1 г. за някои от ястията. Дъщеря ми не го харесваше изобщо и се отказах, готвих й.
Ами малката е на тази кухня от 1 год. и 1 месец и още от тогава си й харесва. Въпрос на вкус. Преди това се опитвах да намеря частна хубава кухня, но харесваше само на хер бебе. Може да съм лоша майка, но при положение, че по цял ден съм сама с детето не виждам как всеки ден ще й готвя по 4 яденета специално за нея. Предпочитам да си играем, да се разхождаме и т.н., отколкото да я оставя сама и да се завра в кухнята.