Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 065
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Да, те лекарките и мен много ме развеселяват, като почнат така! Ами що не пробват те да стоят гладни или да пият вода, вместо да се хранят!!! Аз не съм я мъчила, тя сама се отказа и сега хапва в 22ч. и после към 5-6.  Когато са готови-тогава спират!

Да, и аз това мислех да и кажа - да дойде тя да го залъгва в 3 през нощта Simple Smile
Няма да спираме никакво ядене насила, той сам ще си спре, когато е готов. Ние дългото спане го правим от 20:00 до към 2-3 през нощта. Пробвах да го будя към 11-12 за ядене, но човека не иска Simple Smile яде си в 8 и това е, но щом му е добре и на мен ми е добре Simple Smile

# 136
И ние минахме днес ваксините и малкия почти не плака за мое учудване Simple Smile. Дано и температура да не вдигаме...
Иначе 1,300 сме наддали и е цели 62 см, а аз се чудя защо не му стават дрешките дето са от 0 до 3 месеца Simple Smile
Педиатърката (по-точно устата и сестра) каза да съм спирала нощното хранене, но на мен не ми се иска. А и как да го спра, като той сам си се буди и е гладен. Не мисля, че може да го залъжа да заспи без да хапне. Някой от вас пробвал ли е да спира така нощно хранене?

Поздравления за добрите резултати! Браво на бебчо  smile3501.
Аз преди няколко седмици бях пробвала една вечер да залъжа нашия дребчо като му дам чай, вместо да го кърмя. Колкото и да беше сънлив, щом разбра че му давам чай, толкова ми се разсърди и нададе вой. Веднага се отказах и реших, че няма смисъл от такива насилствени действия. Действително бебчето само ще се откаже. Ето Калоян вече си прави сам дълги почивки като яде в 20ч и се събужда чак в 4ч - 5ч. Няма смисъл да му се бъркам в режима. Веднъж направих грешката да го събудя в 22ч и да го храня като си мислих, че ще поспи повече. Много груба грешка се оказа. Събуди се в 3ч и будувахме 2 часа. На следващият ден беше крив и не можахме да си влезем в ритъма доста дълго време. Затова слушкайте бебоците какво ви казват. Те си знаят най-добре  Peace.

# 137
Момичета, търся помощ..
Малкият е страшно хремав и то от тази хрема, която се стича назад. Имаме капки от лекарката. Промиваме със солена водичка и чистим с помпичка, но това, което много ме притеснява е, че бебко не може да суче добре и не знам какво мога да направя с кърменето, за да му е по-лесно.. Търсих из нета, но не намирам нищо...някоя от вас имала ли е този проблем.

# 138
Момичета, търся помощ..
Малкият е страшно хремав и то от тази хрема, която се стича назад. Имаме капки от лекарката. Промиваме със солена водичка и чистим с помпичка, но това, което много ме притеснява е, че бебко не може да суче добре и не знам какво мога да направя с кърменето, за да му е по-лесно.. Търсих из нета, но не намирам нищо...някоя от вас имала ли е този проблем.
Наистина много неприятно  Confused! А защо не попиташ педито какво можеш да правиш? Тук едва ли ще получиш някакъв отговор .... а и аз не бих се доверила на изчетеното из нета. Лекарката ви най-добре знае какво е състоянието на бебчо. По-добре послушай нея Wink.
Дано по-скоро се оправи малкият! Стискам палци  Praynig!

# 139
  • София !
Момичета, търся помощ..
Наистина много неприятно  Confused! А защо не попиташ педито какво можеш да правиш? Тук едва ли ще получиш някакъв отговор .... а и аз не бих се доверила на изчетеното из нета. Лекарката ви най-добре знае какво е състоянието на бебчо. По-добре послушай нея Wink.
Дано по-скоро се оправи малкият! Стискам палци  Praynig!

И аз не бих се доверила за такива сериозни неща , още по - малко щом се касе до детето !! Айде ако е за мен ДА , но щом е за детето НЕ  Naughty . Послушай лекарката ви тя най - добре знае  Wink . Успех дано да се оправи бързо малкото мишленце  Rolling Eyes !!

# 140
Наистина много неприятно  Confused! А защо не попиташ педито какво можеш да правиш? Тук едва ли ще получиш някакъв отговор .... а и аз не бих се доверила на изчетеното из нета. Лекарката ви най-добре знае какво е състоянието на бебчо. По-добре послушай нея Wink.
[/quote]

Аз с нея се консултирах, вчера бяхме. Даде ни по-силни капки за нос и по една ампула витамин С на ден.
Аз не се притеснявам, че няма да се излекува. По-скоро се притеснявам, че не може да се нахрани..
Проблемът ни е, че си имаме секрети от родилния дом още и все ги чистим и т.н... Досега не са ни пречили на кърменето, но сега въпреки че почиствам носа точно преди ядене, пак се затормозява. Суче кратко, бързо се изморява. Едно хранене става на два-три пъти с почивки по 5-10 минути. Аз се опитвам да го поставя така, че възможно най-малко сополки да му се стичат назад като суче...
Търся съвет в тази област...

# 141
Аз с нея се консултирах, вчера бяхме. Даде ни по-силни капки за нос и по една ампула витамин С на ден.
Аз не се притеснявам, че няма да се излекува. По-скоро се притеснявам, че не може да се нахрани..
Проблемът ни е, че си имаме секрети от родилния дом още и все ги чистим и т.н... Досега не са ни пречили на кърменето, но сега въпреки че почиствам носа точно преди ядене, пак се затормозява. Суче кратко, бързо се изморява. Едно хранене става на два-три пъти с почивки по 5-10 минути. Аз се опитвам да го поставя така, че възможно най-малко сополки да му се стичат назад като суче...
Горкото бебче  Cry! Не знам мила, но едва ли някой ще може да ти даде по-компетентен отговор от педито ти. За съжаление хремата минава по-бавно и бебчо ще се поизмъчи. Дано капките и ампулите Витамин С помогнат по-бързо. Истинско мъчение ви е храненето. Може би трябва да пробваш някоя поза, която да е по-изправена, за да не се стичат сополките .... друго не се сещам. Потърси из нета за такива пози за кърмене! Успех  Peace!

# 142

[/quote]
[/quote]

А каква помпичка ползвате за нослето?

# 143
  • София/Правец
Момичета, извинявайте, че се намесвам така в темата ви, но имам няколко опаковки препарат за колики Лефакс останал от моя син. Не са отваряни и годни още 18 месеца. Ако някой се интересува да ми пише.

# 144
Здравейте,момичета!  bouquet Относно пропускането на хранене вечер и аз да кажа,чепри нас също не става - моето момиченце заспива между 20-22 часа и става към 3-4.Пробвах веднъж да я залъжа с чай - не стана !
Вчера ни биха вторите ваксини - много гадно!Плака доста в кабинета,после малко и в нас и има малко температура 37,2.Дано минават по-бързо,че ми се къса сърцето! Sad

# 145
Наистина много неприятно  Confused! А защо не попиташ педито какво можеш да правиш? Тук едва ли ще получиш някакъв отговор .... а и аз не бих се доверила на изчетеното из нета. Лекарката ви най-добре знае какво е състоянието на бебчо. По-добре послушай нея Wink.
Дано по-скоро се оправи малкият! Стискам палци  Praynig!

[/quote]

А каква помпичка ползвате за нослето?
[/quote]

До вчера бяхме с обикновена, но си купихме Baby Vac, с която имаме доста добър успех пък и Стефи не се плаши като я ползваме, а даже му е интересно Simple Smile
Да ви кажа, слава Богу, малкият спа добре тази нощ и се храни много по-добре вече Simple Smile
Хремата още я има, но доста е намаляла и малчо е много по-добре!

# 146
Здравейте момичета на 29,04 сме на първите двойни ваксини сега ми казаха че имало ваксина "петвалентна" която замества пет ваксини и струва някъде 60 лева и не вдига температура от нея. Има ли някой запознат по този въпрос

# 147
Здравейте момичета на 29,04 сме на първите двойни ваксини сега ми казаха че имало ваксина "петвалентна" която замества пет ваксини и струва някъде 60 лева и не вдига температура от нея. Има ли някой запознат по този въпрос
Тази петвалентна ваксина е една от ваксините, които ще ви бият сега. Тя е против дифтерит, тетанус, коклюш, полиомиелит и Haemophilus influenzae тип b (ХИБ). Не се заплаща нищо за нея, тъй като си е включена в имунизационният календар. Нашата педи ни каза, че преди тези ваксини са се заплащали - едната е струвала 60 лв, а другата над 100 лв.

# 148
A Rotarix ваксината някой ще прави ли?

# 149
  • София !
A Rotarix ваксината някой ще прави ли?

Аз поне на тоя етап съм на мнение да сложа само задължителните  Peace !!

Момичета ние днес бяхме ''уж'' на двойна ваксина само че лекарката каза че ще ни я слага на 2 пъти та в сряда пак там  ooooh! ... Иначе като цяло ПАК се държахме геройски   newsm44 , боцнаха ни съвсем леко мрънкане и млъкна , започна да оглежда кабинета нали сме от любопитните  Laughing . Сложих лепенка куул-пач и дадох Тайлол сироп за бебета ( аз мислех Панадол ама педи ни предписа Тайлол бил по ефикасен  Simple Smile ) .. Вече сме 4,800гр. и 58см.  Heart Eyes ! Само на кърма сме все още , надявам се още поне два месеца да сме така Praynig !!!!!
За захранване със сокчета ми каза ако имаме колики никакви сокчета , когато отминат тогава , че така щяло по зле да стане .

Бяхме почти цял ден на вън  1stroller , времето беше много хубаво тук и не беше за изпускане  smile3508 , че нали пак го дават да се разваля  #Cussing out Blush ......

Лека и спокойна нощ  newsm46 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт