Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 243
  • 734
  •   1
Отговори
# 390
Не си само ти,и мен си ме е шубе. ние опитахме 2 месеца след раждането... и аз с моята епизиотомия... доктора ме направи направо девица Grinning в началото са големи мъки.. ама после всичко се оправя  luvbed
Иначе един път да минат... ше черпя не , ами банкет ще вдигна Grinning

# 391
Бъни , в началото е малко кофти  Confused , но  повече лубрикант се получават нещата.И аз съм с голяма епизотомия и много ме беше шубе,но сега всичко е ок.В началото е трудно,но не се отказвай ,ще се получи  Flutter

# 392
Мен ме е страх само от забременяване... Crazy

# 393
хахах и това го има. миналата нощ сънувах, че бебе рита в корема ми и се събудих мнооого замислена  #Crazy Grinning После като се замислих, се сетих, че може би е защото някъде по това време миналата година разбрах, че съм бременна ( 25.05 ), а на 21 за именния ми ден, една позната ми пожела бебче и скоро си ги прехвърлях тези спомени, та нищо чудно на подсъзнателно ниво да се отразява и на сънищата ми.

# 394
  • София !
Ох не съм само аз значи  ooooh!  Laughing . То вярно малко по - малко ще отмине дискомфорта , но и мен МНОГО ме е страх от забременяване  Crazy . Понеже още кърмя ( макар че почти нямам кърма и да има 2-3 хранения от мен не повече ама пак е нещо ) , та няма как да пия противозачатъчни , а пък ММ упорито отказва презерватив  Blush , предпочитал да чака , толкова издържал още малко щял да издържи и т.н.  Tired  Simple Smile . Е то вярно че се пазиме ама и мин. година се пазехме и резултата от ''пазенето'' е на 3 месеца и 15 дни   Simple Smile Flutter  Heart Eyes ! Не че е било нежелано , но просто не беше планувано - стана случайно ! Абе да ми е жива и здрава сега  Heart Eyes - аз съм много щастлива дори че така стана и сега си имам най - хубавото нещо на тоя свят  Heart !! Ама все пак си мисля че за 2-ро ми е още рано  newsm78  Mr. Green ..

# 395
О, да! Една позната има детенце на 11 месеца, и е бременна сега в 6 месец Shocked Как се тича покрай прохождащо бебе с тумбак... не ми е ясно! Малко да поотрастат, пък тогава !
Я сега да питам нещо шокиращо, боже сигурно ще си помислите, че използвам детето за опитно зайче Grinning  Някоя мама давала ли е кисело мляко на малчо? Питам защото по тази тема има също много противоречиви мнения ( както за темата с меда) Simple Smile Та ще ми е любопитно да чуя Simple Smile Peace

# 396
  • Бургас
Аз ще почна захранването на 6 мес, така че в момента нищо друго освен кърма и вода (която не я иска). Четете внимателно, това което се пише. Вярвайте на достоверни източници, а не на комшийката.  Joy И си вадете изводите за себе си.  Peace

# 397
А мамите, които дохранват, може ли да кажат на какви млека са, защото педи ми каза Фрисо, но не го щем. Питах я не защото нямам кърма, защото шилето не иска да яде докато ме няма и си помислих, че ако не е кърма би могла да се излъже да хапне, но не..вече цяла седмица й предлагам биберон по няколко пъти на ден - не ще и не ще. И снощи баба ми , която е отгледала и мен и братовчедите ми,  и набърбочи кисело мляко с преварена водица и много малко захар, и малката одрънка  дозата дето й беше спретнала  Shocked Мен на 40 дена ме е захранила с таква гадост ( сега не обичам домашно кисело мляко)... и седнах до почета тук там и  в действителност са много противоречиви мненията... newsm78

# 398
  • Бургас
 А защо не се изцеждаш и така да даваш, ами си правите експерименти?

# 399
  • София !
Аз имам позната която дава на бебето си от 2-рия месец кисело мляко и то си пие нищо му няма  Wink . Не знам ама едно време като не е имало АМ и са ни гледали на кисело мляко па ето ни живи и здрави . Аз познавам жени който нямат пари и искат не искат дават кисело мляко , пък дечицата са добре . А пък имам една съседка и тя нямаше пари дори и за кисело мляко и беше давала на бебето вода със захар ( представете си как се ''наяжда'' с вода и захар ?? ) , аз като разбрах направо така ми стана жал че  Confused . И с братовчед ми взехме едни памперси и едно АМ ...........

Та според мен всеки сам си преценява за детето , кое е добре и кое не !! Това все пак е моето мнение  де Wink

Иначе ние за сега имаме 3-4 кърмения и останалите хранения са с АМ - аптамил комфорт  .

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 00:27 от bunny : )

# 400
Kalinka Malinka цедя се, но не иска от биберон да приеме нищо. Интересното е, че си подбира какво от какво да яде, в смисъл кърма иска само от гърда, няма чаши, няма лъжици. Сок от ябълка пие само с чаша, а нектарче от бананче само слъжичка. Сменях шишета, сменях биберони - не ще ! И затова съм се видяла в такова чудо, докато ме няма, майка ми разправя, че капка не иска да опита, в промъждутатците докато реве и си отваря устата ако успее да и излее някоя лъжичка кърма. И сега понеже няма да ме има повече дни, търся нещо което по един или друг начин да яде.  
bunny Simple Smile  и аз на кисело мляко съм отгледана от 40-тия ден, а няма да казвам каква голяма жена съм, антибиотик за първи пих на 13 години...но понеже се разчетох и ми стана интересно колко много против има или по скоро колко крайно различни са менията Simple Smile
Освен ще пробвам аптамил комфорт..незнам и аз вече.

Последна редакция: ср, 22 май 2013, 07:25 от Summer7ime

# 401
  • Sredets/Burgas
Здравейте, майчета!

Не съм писала поне от 2 месеца... Сигурно направо сте ме забравили!
Само чета от време на време, съвсем съм ви изгубила нишката...
Кати прави 4 месеца след 5 дни и вече опитваме пюре.

За млякото - ние сме на Хумана1, защото има най-ниско съдържание на лактоза и мазнини, както и ме устройва с цена-качество...
Доскоро хапвахме само хипоалергенна Хумана заради атопичния дерматит, сега вече е на обикновена...
Добре си я усвояваме, защото качваме по кило всеки месец.
Педиатърката ни гледа ето така: Shocked
 Mr. Green
Вече сме 6 и 300 кг. високи 58 см.
С психическото развитие също вървим два месеца напред, според написаното в здравната карта.
Не искам да прозвучи като хвалба, но засега имаме бебе-мечта.
Спинка си по цяла нощ, не плаче, вечно усмихната...
Всъщност, доста бебета минаха покрай мен, такова усмихнато, не бях виждала!

За ваксините -
преживяваме ги по различен начин всеки път... Аз съм много против тях и ме се ще да  #2gunfire тези, които ни принуждават да си ваксинираме децата, с това че после нямат право да посещават детски заведения и училище...

За сексуалният живот - върнахме се към него след 6-та седмица, съвсем нормално, бих казала по-хубаво е отпреди... Blush

Хайде, до нови срещи и целувки за бебчетата!

# 402
 Браво на вас Simple Smile И ние си имаме едно засмяно бръмбазъче, раздава усмивки навсякъде, спокойна е и спинка, само дето не знам какво ще правим с това ядене без мама  Misc Baby Bottle На фона на всичко прекрасно, дано само не излезе някоя злоядо човече, е съм чувала че никак не е гот. Grinning Нас педи ни гледа по същия начин, само че като я измери на дължина:D На  3 месеца на консултацията ни измери  63 см. (роди се 50см). Grinning

# 403
  • София !
Момичета на нас ни е тръгнало зъбче  newsm44  . Вчера както си сгъвах дрехи  prostor и я гледам че ми се хиле нещо , и по едно време гледам нещо белее викам  Shocked , погледнах то се оформило и тръгнало зъбче , пипнах леко - боцка - само се чудя кога ще избие цялото  Thinking . Доста е кисела , постоянно си бута ръцете в устата , купила съм и чешелка ама още не умее да държи хубаво и не и се получава с нея . Снощи късно , късно се наложи ММ да ходи до една приятелка да вземе едно гелче да я мажа че много плачеше . Дадох и панадол ( нямаше температура пу пу дано да няма  Praynig ) , ама нали уж става за успокоение та и дадох и заспа . Та така , малко се малки ама май бързаме да пораснем  Laughing .
Има ли други като нас   newsm78 .

И ние се родихме 50см. на 3-месеца вече сме 63см.  Crazy . Живи и здрави да са от това по важно НЯМА  Heart Eyes !!!!!!!!!!!

# 404
Здравей Butterfly_Lovehunter Simple Smile Радвам се,че се разписа Simple Smile Без да се опитвам да ти се меся мисля ,че е по-добре да се изчака със захранването щом сте с атопичен дерматит.Разбирасе детето е твое и ти си решаваш  Peace
Бъни Честита озъбена усмивка  Flutter
Summer7ime И ние не ядем от шише,а аз ходя на курсове всеки ден-направо е кошмарно .Опитвам се да го нахраня непосредствено преди да тръгна и като се разпищи много ми се обажддат да се прибирам ... къса ми се сърцето като го видя ....

Общи условия

Активация на акаунт