Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 227
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
И двете ми деца не приличат на мен от раждането, сега баткото малко почва от мен да взима в очичките и така:)

# 466
Здравейте!И аз се включвам в отбора на тези с намаляла кърма - вече се цедя по 2-3 пъти дневно и изцеждам средно от 150 до 200 мл на цедене,Добре,че имам запаси във фризера,та закърпваме положението само на кърма все още.
Иначе относно това на кой прилича бебето - всички казват че Лили ми е одрала кожата.Честно казано и аз така мисля.

# 467
  • София !
Добро утро  morning ! Включвам се на бързо по въпросите , че нямам време   Simple Smile .

Прилика - Като се роди Габи беше чисто мое копие , сега с времето е 50/50 и на мен и на баща си !!

Кърма
- Вече ОФИЦИАЛНО сме на АМ  Confused , мъчно ми е ама какво да права като за цял ден цедя 20мл. то сигурно скоро напълно ще спре .

Къпане - Задължително всяка вечер , и то защото нашата  кокона без баня НЕ заспива  Simple Smile . Когато и слагат ваксина ни е голяма мъка , имитираме баня така да се каже . Оставям я гола да си поритка 10-тина минутки и леко я мокря с водичка после ( като избягвам там където е ваксината ) , и главата и мия и айде - гараж  Mr. Green !

Ваксина
- До 4-тия месец са двойните , и после мисля че има един месец почивка  newsm78 . Дано да е така че ми писнаха тия ваксини . Оня ден дори имахме t38,3 едвам и я свалих , мястото където е ваксината се беше подуло - зачервило направо нещо страшно ! Та имат малко нужда от почивка с тия ваксини  Wink .

Цикъл - Още нямам , може би заради това че още кърмех , та сега като спирам вече би трябвало да дойде  Simple Smile .

Кила - Ох това ми е болна тема вече  Crazy ...... По време на бременността до 8-мия месец бях качила 8-9кг. само , и после по празниците още 4-5кг.  Embarassed  Simple Smile ( ами то голямо ядене падна  Laughing ) . Принципно качих на корем   preggo , и малко в краката , не съм била някоя дебелана  Mr. Green . Та да си дойдем на въпроса де  Simple Smile , 9кг. оставих още в болницата , и сега имам да сваля още 3-4кг. - имам си така една сланинка на корема  Laughing , така ми се иска да я НЯМА  Crazy ! Чудя се за някаква диета да пробвам , мислех за 90-дневната ама за сега няма да я права , четох сега една японска та ще видиме ако се реша може нея да я пробвам  Laughing .

# 468
Аз отдавна съм си в старите дрехи след 18 кг качени по време на бременността.Диетата ми се казва Радослав  Mr. Green Вяра - имаме тема за февруарките 2014  Flutter
Нищо не си видяла още  Laughing Това бих казала е най-спокойния период в отглеждането на деца  Grinning

По темата за кг. вече съм в "кожата си" ,даже съм -2кг. от преди да забременея.Разбира се,бях се подложила малко на диетка!

# 469
bunny : ) на какво АМ сте  newsm78 ? че направо вече в чудо се вдиях с това човече

# 470
  • Sredets/Burgas
Здравей Самър, вие кои млека сте изпробвали досега?

# 471
Аптамил комфорт и Фризо 1  Misc Baby Bottle

# 472

Ваксина
[/u] - До 4-тия месец са двойните , и после мисля че има един месец почивка  newsm78 . Дано да е така че ми писнаха тия ваксини . Оня ден дори имахме t38,3 едвам и я свалих , мястото където е ваксината се беше подуло - зачервило направо нещо страшно ! Та имат малко нужда от почивка с тия ваксини  Wink .

[/color]
[/i]

Пробвайте лепенки Cool Patch, слагат се веднага след ваксините на мястото, където е боцнато крачето, действието им е около 8 часа. Охлаждащи са, обезболяващи и предотвратяват появата на бучки. На мен много ми харесаха и мисля да слагам и след двойните ваксините. В една опаковка са 2 лепенки, които се режат на още две - поне така направи лекарката, аз мисля, че може на повече. И тази опаковка струва около 2.50 - 3.00лв.

# 473

Ваксина
[/u] - До 4-тия месец са двойните , и после мисля че има един месец почивка  newsm78 . Дано да е така че ми писнаха тия ваксини . Оня ден дори имахме t38,3 едвам и я свалих , мястото където е ваксината се беше подуло - зачервило направо нещо страшно ! Та имат малко нужда от почивка с тия ваксини  Wink .

[/color]
[/i]

Пробвайте лепенки Cool Patch, слагат се веднага след ваксините на мястото, където е боцнато крачето, действието им е около 8 часа. Охлаждащи са, обезболяващи и предотвратяват появата на бучки. На мен много ми харесаха и мисля да слагам и след двойните ваксините. В една опаковка са 2 лепенки, които се режат на още две - поне така направи лекарката, аз мисля, че може на повече. И тази опаковка струва около 2.50 - 3.00лв.
Тя слага такива (знам,понеже тя ме "светна" за тях  Peace )

# 474
  • София !

Ваксина

[/color]
[/i]

Тя слага такива (знам,понеже тя ме "светна" за тях  Peace )

Да тя дУшата  Heart Eyes Mr. Green е отговорила вместо мен . Аз ползвам от тях , но тоя път явно не и помогнаха  Wink . А иначе на нас едната ваксина ни я бият в крачето , другата в ръчичката . Та тази в ръчичката не и понесе добре и се наду . Сега и права и компреси от риванол и спирт , та по добре е вече   Simple Smile .

Summer7ime - Ние сме на аптамил комфорт . Тя твоята бебка не иска да го яде или не и понася добре че аз нещо не разбрах  newsm78

# 475

Ваксина

[/color]
[/i]

Да тя дУшата  Heart Eyes Mr. Green е отговорила вместо мен . Аз ползвам от тях , но тоя път явно не и помогнаха  Wink . А иначе на нас едната ваксина ни я бият в крачето , другата в ръчичката . Та тази в ръчичката не и понесе добре и се наду . Сега и права и компреси от риванол и спирт , та по добре е вече   Simple Smile .

Summer7ime - Ние сме на аптамил комфорт . Тя твоята бебка не иска да го яде или не и понася добре че аз нещо не разбрах  newsm78

Еее, жалко, че не можах да бъда полезна. Че защо в ръчичката едната ваксина???

# 476
  • София !

Ваксина

[/color]
[/i]

Еее, жалко, че не можах да бъда полезна. Че защо в ръчичката едната ваксина???

Ами не знам така процедира нашата лекарка . Интересно че до сега на който и да кажа и всеки ме пита същия въпрос  Thinking . Та тогава да отпавя въпроса към всички : На вашите бебенца къде бият ваксините ??

# 477
  • Sredets/Burgas
За ваксината - Майка ми е медицинска сестра с детски профил, почти цял живот това е правила - да слага ваксини на бебчета...
Винаги на ръчичката!
Спомням си, още бях малко момиченце и ходих при нея в "Детска консултация" и гледах как ги слагаше... В училище пак там ни ги слагаха сестрите...

На нас обаче сега, тук в София, ни ги слагат в крачето...
Просто така им е по-лесно, иначе мисля в ръчичката е по-добрият и безболезнен вариант...

p.s. Петвалентната ваксина си подува... На нас и двата пъти поду... Минава безпроблемно, няма място за тревоги... Peace

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 13:51 от Butterfly_Lovehunter

# 478
  • София !
За ваксината - Майка ми е медицинска сестра с детски профил, почти цял живот това е правила - да слага ваксини на бебчета...
Винаги на ръчичката!
Спомням си, още бях малко момиченце и ходих при нея в "Детска консултация" и гледах как ги слагаше... В училище пак там ни ги слагаха сестрите...

На нас обаче сега, тук в София, ни ги слагат в крачето...
Просто така им е по-лесно, иначе мисля в ръчичката е по-добрият и безболезнен вариант...

p.s. Петвалентната ваксина си подува... На нас и двата пъти поду... Минава безпроблемно, няма място за тревоги... Peace

Ами и аз това викам че щом лекарката ги бие едната в крачето другата в ръчичката значи си знае работата , ама пък от друга страна ми стана интересно защото като кажа на някой и всеки ме пита : '' Е защо на ръчичката '' ...
Иначе и миналия път се наду леко , но като сложих куул-пач се оправи . Тоя път не знам защо така се получи , да се надуе толкова и да е червено  newsm78

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 16:40 от bunny : )

# 479
Относно килограмите имам още доста да свалям - забременях 63, станах 83, сега съм 66-67, но искам да стана 55. За сега не съм си наложила диета, само съм намалила храната. Става много бавно, обаче. За приликата, в началото приличаше на двамата - до носа на мен, надолу на татко си Simple Smile Сега, обаче, започва все повече да прилича на татко си, ама има още време да се промени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт