Февруарски недоспали мами на кресливи господа и дами

• 43 205
  • 734
  •   1
Отговори
# 540
Леда, влизам специално за теб да кажа за термометъра - на авент дигиталния няма грешка. Две години го ползваме и батерията не пада. Скъп е обаче - към 40лв поне.

# 541
ами морков ябълка и картоф са домашни. другите купувам и меша Simple Smile ....няма от къде да й диря пъщарнак Grinning

# 542
  • Sredets/Burgas
Леда, влизам специално за теб да кажа за термометъра - на авент дигиталния няма грешка. Две години го ползваме и батерията не пада. Скъп е обаче - към 40лв поне.
Да, точно 40лв. струва... Peace
Ние също го имаме и наистина е много качествен и чувствителен към температурата...
Ползваме го в коритото без проблем...
p.s. Между другото го има под логото само на Филипс, но в патешко жълто...
Аз щях да се пукна от яд #Cussing out, когато го видях,
 защото ми хареса повече от синия...

# 543
  • Варна
Galeto.. да кажеш има ли ефект от чая Simple Smile Колко парички струва Simple Smile
Чая не зная дойколко има ефект, но не е запечен. Ние започваме 3та кутия. Той много го обича за разлика от този с анасона. Този мирише много свежо на ябълка и киви и затова сигурно му се услажда. А и той колко киви изяде докато бях бременна, сигурно му е познат аромата:)). Цената е 10.60лв в Варна. Слага се 1 кафяна лъжичка (5грама) на 50мл вода. Кутията е 150грама и Стига за много време( може би около месец) зависи колко пие, но нашия много обича течности и не го лишавам.

# 544
правилно, щом му харесва Simple Smile))) аз пък бях на вълна грейпфрути и мандарини докато бях бременна...6 кг мандарини на седмица  Grinning Grinning Grinning

# 545
  • Варна
Извинявам се че се намесвам за термометъра но аз го имам същия и го поръчах от Англия за 15лв мисля от Амазона на някаква промоция. Да не говорим че сега често го срещам в е-бей за по около 1 паунд започват наддаванията но едва ли ще стигат повече от 2-3 лири за втора употреба а понякога и нови съм виждала в е-бей. Така че ако поръчваш онлайн може да разгледаш на тези места със сигърност ще е под 40лв.
Като това безумното комплектче на Томитипи за ноктите и гребенчета и помпата за нос. Тук е 50лв на нас мисля че по 7.5 паунда ни излезе от Амазона( но е малко слабо това комплектче според мен).

# 546
Аз ползвам ето такъв термометър - температурата може да се мери и в ухото и на челото. Супер доволна съм, защото мери за 1 секунда точно

# 547
Аз ползвам ето такъв термометър - температурата може да се мери и в ухото и на челото. Супер доволна съм, защото мери за 1 секунда точно

От къде го купи и колко лв?

# 548
  • Sredets/Burgas
Добро утро, мамчета!

Искам да повдигна пак темата за памперсите...
Колко вида сменихте вече или не сте сменяли?

Аз ужасно се разочаровах още първия месец от Pampers,
 с тази тяхна химия и синтетика...
 и оттогава насам, какво ли не изпробвахме...

Ползвахме Humana доста време, невероятно качество,
но са дебелички за топлото време...
Chicco са страхотни, но се намират само онлайн...
Новите Libero, супер меки, супер тънки и... супер пропускливи...
Сега сме на Baby Love Eco, също много добри и хипоалергенни... остана да изпробвам Huggies...

# 549
аз също се разочаровах от памперс още първия месец и уж бях взела тези в белия пакет, уж по хубави. Минахме на Пуфис, бях доста доволна, но последния пакет,  който взех нещо ментакис ми се струват... та не знам какво ще взема после..

# 550
Добро утро, мамчета!

Искам да повдигна пак темата за памперсите...
Колко вида сменихте вече или не сте сменяли?

Аз ужасно се разочаровах още първия месец от Pampers,
 с тази тяхна химия и синтетика...
 и оттогава насам, какво ли не изпробвахме...

Ползвахме Humana доста време, невероятно качество,
но са дебелички за топлото време...
Chicco са страхотни, но се намират само онлайн...
Новите Libero, супер меки, супер тънки и... супер пропускливи...
Сега сме на Baby Love Eco, също много добри и хипоалергенни... остана да изпробвам Huggies...

И ние голям преход направихме-от Пуфис се изприщва,от Памперс(турски,вносен) също.Пробвахме какво ли не,за сега сме супер доволни от памперсите на Ганчев,както и Кан бебе!

# 551
много им се чудих на Ганчев и май ще пробвам, щом има доволни..

# 552
много им се чудих на Ганчев и май ще пробвам, щом има доволни..
Тънки са,не са оцветени,не миришат на мастило,не са ми пропускали  Peace При нас бройката е 0.28лв.

# 553

http://dazer.biz/userfiles/productlargeimages/product_836.jpg
От къде го купи и колко лв?

Подарък ми е, но ето тук го има. Цената е същата

http://dazer.biz/product/73/infracherven-termometar-medisana-ftd-germany.html

За Памперсите - ползвам Памперс от първия ден и съм супер доволна от тях. С баткото минах през всички видове пелени и пак останах на Памперс - не са ми мръднали. НОООО - само зелените пакети. Веднъж взех бял пакет да ги пробвам - ужас направо. Пропускат непрекъснато. Нямаше памперс, който да не е пропуснал - много съм разочарована от тях  Naughty

# 554
Ние до момента сме ползвали памперсите на Пуфис и Памперс. На Пуфис модната колекция ми се стори по-тънка, но са по-дебелички от Памперс и не са много подходящи са топлите месеци. На Памперс съм доволна от белите - най-тънички са ни и са добри за сега. Нещо обаче трудно ги намирам  newsm78. В Кауфланд май са спрели да зареждат от тях и ги намирам в Хит. Последният път и там нямаше, та последните два големи пакета бяха Пуфис и зелените Памперс. От последните също съм доволна - нямаме течове, но пък са ми пак дебели. На всичкото отгоре май дупата ни е пораснала, та не знам дали ще успеем да използваме всичките, или ще трябва да взимам по-голям номер  Joy. Вие на кой номер сте вече? Ние смело вървим към 4-ката  Whistling!

Общи условия

Активация на акаунт