. Ние не сме акали от 2 дни и половина стана вече 
, но натоварването няма как да го спра - носим се да се кърмим, носим се да оригаме, носим се да се мерим, носим се като плачем (рядко, но и това се случва).
НО всяка дете е различно - някои прохождат рано, други късно, някои лазят, други направо се изправят и тръгват... Не се притеснявайте - радвайте се на малките слънца, а те си знаят работата
за 4тия месец!йее
))
хихихи,браво на вас!3 в 1-хем упражнения,хем една и полезна работа сте свършили!:)))
Планирано ли ти беше секциото?
.....и нашата глава още се клати като на куклите-кученца,които ги продават по панаирите
Това с ръката е много неприятно,дано скоро да мине!
за 4тия месец!йее
))
, то да се оправи времето пък километража ще се навърти лесно
.
!!!
.
...

Но ще преживея аз едно такова състояние, ако това помага на шушулката.

.За да ви запишем на 1 страница изпратете ЛС на профила "февруарски майки" с данните на бебчовците 
Много да ви радват госпожиците и да растат послушни и гальовни 
за 4тия месец!йее
))
хихихи,браво на вас!3 в 1-хем упражнения,хем една и полезна работа сте свършили!:)))
Планирано ли ти беше секциото?
.....и нашата глава още се клати като на куклите-кученца,които ги продават по панаирите
Това с ръката е много неприятно,дано скоро да мине!
Първото ми раждане беше секцио заради седалищно прилежание,но тъй като са минали доста годинки,въпреки че гинеколога ми много държеше пак да е секцио аз бях твърдо решила този път да е нормално.Уви два дена преди термина,тоновете на бебка,започнаха да се губят................и хоп пак секцио
Най важното е ,че всичко е наред

)))Незнам аз дали ти казах честита месечинка 
))) Много хубаво си се сетила за тез компоти и кивита,виж,че няма нужда от термометър
И със баткото така бяхме неакащи по 5 дена и се притеснявах и тогава като ходихме на разходки с майчетата от махалата някои го бяха пробвали този номер и аз много се чудех дали да не опитам и аз...Но в едно списание прочетох,че не е безопасно...по-добре даже на лекар да идете да му направи клизма на бебето,отколкото сами да рискувате.Ама явно ти си майстор,щото със сигурност щеше да разбереш,ако си я наранила нещо
)).Поне моята от едно одраскване се дере като магаре,пък ако е нещо по-сериозно представям си...Така,че не се притеснявай,сигурно е,че всичко е ок 
Между другото,като почне захранването акането се нормализира и ние си акахме всеки ден,само ако е ял нещо запичащо-на 2-3 дни най-много.И тогава наистина му е кофти и му личи на бебчето.А сега с тази кърма наистина всичко се усвоява
и си е просто happy дунда
.Питам,понеже колограмите не са много,и баткото ми се роди толкова някъде,2700, те лекарите си знаят все пак.И при мен искаха секцио тогава,обаче докато се събере екипът аз взех ,та родих
И аз така знам,че като 1то е секцио лекарите много трудно се навиват да е нормално следващото раждане...
Но тя имаше рефлукс отначало и е свикнала сякаш със възглваниците.
Minene са много яки,обаче са и доста скъпи!Аз си купих подложка за количка от Кикиморско царство,даже коментарът за продукта е мой
Дали си струва..Ами за подложката-за 26лв беше+доставка-4лв( и при мене нямат магазин Минене...то въобще какво ли има тук...) за 30 лв ми излезе подложката..на Бертони има разни май са от 10 до 20лв .Така,че разликата в цената не е кой знае каква.Вариантите на бертони и др,които ги видях по магазините - пълнежът е от дунапрен,който запарва.И през лятото ...ужас !Аз много си я обичам моята подложка.Едната страна,която е към детето е памучна,не запарва и е с много як цвят.Задната страна е като хавлия,като има ластична лента,евентуално за премятане по някакъв начин.Мисля че пълнежът е някакъв силикон,не мога да кажа,но от месец някъде я ползвам и не се изпотяваме!Много съм доволна.Има и отвори за колани...За дугите им неща не мога да кажа,но предполагам,че пак са толкова яки.И аз съм си харесала чантите им обаче излишни пари нямам
за съжаление .Нещо обаче,което забелзах-цвета избледнява малко при прането,(на 40' съм я прала!)а в продавалника иамше една,на която хавлиената част беше станала розова,така че явно боите нещо не държат много.Моята е сиво и бяло и нямам оцветявания
Ама според мен,ако имаш възможност-взимай!Кой модел чанта си си харесала?
,много се смях ...истерично
...в 3ч през нощта...и най-якото е ,че всичко е вярно