Обръща се само на една страна.
. Моя мъж нито е лазил , нито нищо , един ден е стана и тръгнал
!! Моята кокона се опитва , и ако се обърне все още не умее да си извади ръчичката
!
Голям ужъс беше, но слава богу нищо й няма, стола омекоти удара
Гласувах за това, чудно е 
Обръща се само на една страна.
...
... 
Но наистина много точно казано 

Кърмата толкова ми беше намаляла , че се без много да му мисля захраних с каша( 1 лъжица разтворена в 40 мл вода) .Аз за свое успокоение го наричах "дохранване с каша" ,защото осъзнавах ,че за 4 месечно бебе е рано да приема твърда храна
след като заместиш хранене , кашата идва за следобедно хранене ( и то през ден -убий ме незнам защо
).Няккои майки въвеждат с кашата плодовите пюрета
И Илиян мрази да е по корем и реве, казах на педи, тя го сложи по корем и вика "наистина не обича детето, остави го тогава, когато той си реши"
Но наистина много точно казано 

Кърмата толкова ми беше намаляла , че се без много да му мисля захраних с каша( 1 лъжица разтворена в 40 мл вода) .Аз за свое успокоение го наричах "дохранване с каша" ,защото осъзнавах ,че за 4 месечно бебе е рано да приема твърда храна
след като заместиш хранене , кашата идва за следобедно хранене ( и то през ден -убий ме незнам защо
).Няккои майки въвеждат с кашата плодовите пюрета 

" Даваш ли сокче?" " Дааавам..." ! 
, качва по 700/800 гр. на месец , не знам вие какво ще кажете добре ли е това
.
! Колко бързо лети времето ......
( малко ми липсва честно казано
)
Та какво да ви кажа лапкат си яко нашите педита за всяка сложена ваксина извън задължителните(не ,че не го знам и от преди ,даже знам и по колко...) ама на краставичар краставици.....малко си е нагло според мен да ме кара да купувам нещо от нея ,когато мога да си го купя по-евтино от местоработата ми.....А и щом всичко е от финансова изгода ,а не от здравословна се замислям дали изобщо да я слагам тая ваксина
и май се отказвам.Ако някой познава ваксинирани деца,които не са се разболели и да доволни да споделя.
) ама предлагам,плакнем си устата/плюем ,но си сръбваме от време на време доволно.Като друга алтернатива за тези които не са купили Лактулоза е Дуфалак ,който е същото нещо,но малко по-концентриран 67гр/100мл ,а не 65/100 както при Лактулозата,+това няма вкус на лимон ,който е ароматизатор+ това има го на дозички от по 30мл-за 1.2лв и не ви трябва цяло шише...
отдавана не беше писала , раздавам се за наддаването , все така да е
, е направо издивях , диганхме скандал обаче то веднага се оправда , не сме разбрали дъндъра-мъндъра . Та в крайна сметка то си е сложил от болничните платна , това си е го е върнал в аптеката взел си е паричките и после пак ще го продаде и така , където мине номера
! Какво да кажа , на всякъде е така , станаха не лекари а търговци !
, ама няма проблем , акитата си бяха нормалните си за нея , пък и тя принципно така си ака по 2-3 пъти на ден
!! Иначе дуфалак имам на саше , бях взимала за мен след като родих е имах проблем , ама не ми помогна и така си остана , не знаех е мога да и давам и от него
.
)) Не знаех,че при педиатрите има(а може би и носят:) Rotarix .Аз миналата година питах моя педиатър дали да давам на баткото,обаче той откровено си ми каза,че не вижда много смисъл...И аз не съм чула от мой познат някой да се е ваксинирал и има ли ефект.Като цяло съм на мнение ,че новите лекарства и ваксини...малко по-далеч от мен... и ти знаеш,че времето само може да покаже колко е ползата и колко вредата от едно лекарство всъщност..А може ли да те питам кой випуск си,ако не е тайна? 
Споко,има време,освен ако няма да ги тренираме за някакъв маратон по лазене този месец 

Ама с това тъпо време някой път пропускаме разходка и ни се прецака режима ...ревем,ставаме за нощно хранене в 3 ,в 5 и не остана време да пиша. Забравих да ти честитя количката ..със здраве да си я ползвате ,много КМ да навъртите и да опознавате света с много усмивки!И много хубави предложения за теми си дала браво
И на мен не ми действа тоя Дуфалак ако не пия по 45мл сутрин и не седя гладна докато подейства до 2часа някъде с 3-4 чаши вода
А пък ако се надумкам с храна и го пия вечер...забрави...една вечер така не спах,цяла нощ ме боля корем и на сутринта нищо
) ,че учих за друго преди това,та сигурно сме се виждали 100% ...радвам се ,че има колежки хихиих поздравления и за теб,че успя да пребориш факултета
чак ританките омазахме