Рекламата с тряскане на шкафове на Икеа

• 11 368
  • 220
  •   1
Отговори
# 105
Целта изпълнена! Поредната тема, завъртяла се около изпъстреното с торти и гурме порции красино ежедневие, прекрасния й съпруг и изключителните деца.
После не задавайте риторични въпроси, що този и онзи си били шута от тука.

# 106
Апропо, винаги съм се чудила има ли хора, които да си купуват кремче, шампоанче, биричка или каквото и да било, видяно в реклама?     Thinking

Обсъждаме самата реклама, не друго.
Всеки има свободата да купува каквото иска. Аз кухня на Икеа скоро няма да си купя, защото не ми предстои подобна покупка, но това не ми пречи по никакъв начин да оценя рекламата като забавна. Малко са тези, които гледам.

А ти пък каква реклама им направи, хонорар направо трябва да си искаш. Ако не беше ти, темата да е умряла отдавна  Simple Smile

# 107
Ами аз да си призная, но съм научавала за нови продукти от реклама и съм си ги купувала. Примерно нов вкус българска бира - хуквам като подпалена към магазина.

Сега да ви споделя реакцията на сина ми, когато му показах рекламата. Той е на 11.5 г. и не знам защо, но гледа на себе си като на ужасно уравновесен, сговорчив и мил тийнейджър. Първо каза: "Абе, тая грозна пъпчива пуберка ще строши на хората къщата!", а после добави: "Тия да не са снимали сестра ми?" Накара ме да пусна клипа няколко пъти и се заливаше от смях. Най-смешни му бяха родителите. Но не схвана какво ни препоръчват да си купим.

# 108
  • София
от реклама рядко купувам същия продукт, но определено се е случвало да се информирам за нов тип продукти или услуги, които след това да проуча принципно, ако реша, че могат да ми свършат работа. Не помня вече кои бяха първите, които въведоха течния прах за пране, но е факт, че научих за тази възможност точно от рекламата.

# 109
Научих и че Техномаркет те отървават от стария електроуред. От доста време отлагах купуването на нова пералня, защото само представата за това как трябва да наема хора да ми извлачат старата и да покатерят новата на четвърти етаж /без асансьор/ ме потрисаше. А се оказа, че има чудесно решение на проблема, при това съвсем безплатно.
Течния препарат за миялни дори не бях загледала в магазина, но рекламата ме накара да се замисля и да го пробвам.

# 110
 Katarin X  hahaha смешна си ми вече, явно когато са раздавали децата, ти си взела най-примерните, най-кротките и за нас са останали тези, които са със собствено мнение по всеки въпрос, мисля че ще си от ужасните свекърви дето се месят в живота на синовете си цитирам те .Първата ми мисъл беше:"Боже, дано синовете ми не попадат на подобни откачени истерички!" Е не се притеснявай, сега са "вървежни" лошите момчета, така че за твоите няма такава опасност.
И какъв ужас за някои от вас, аз също купувам някои неща, които съм виждала в реклами, например последното нещо беше Блейзи профешънал, иначе откъде да знам какво е и дали ще ми свърши работа  newsm78

# 111
...
Защото аз пазарувам/купувам каквото и да било за дома на принципа:
"Не купувай НИЩО от реклама!" -  и досега фал със стоки не съм имала.Поне не помня да съм имала....

И аз така. Гледам рекламата "Сага — кафе на зърна", ама не купувам кафето, а търся от другото...
 Joy Joy

# 112
mysterious,  с какво впечатление си от Блейзи, върши ли работа, питам, защото и аз се заглеждам по него и мисля да се сдобия с такъв продукт, но се чудех дали е добър.

# 113
Какво означава "не купувам рекламиран продукт"?  newsm78 Едно 99% от продуктите имат някакъв вид реклама. Е, вярно само най-мощните фирми имат пари за праймтайма, но това не означава, че другите не рекламират.  Или не купувате неща, с реклама по телевизията.
А ако сте доволни от нерекламираната паста за зъби "Мега уайт" ще спрете ли да я ползвате, ако й направят ТВ реклама?  newsm78

Въобще как може рекламите да влияят на качеството ви на живот?  Shocked  Thinking

# 114
  • София - Рим и обратно
Онзи ден като гледах рекламата на Икеа с момичето,което блъска шкафовете.Според мене не е редно да се излъчва такава реклама.Дъщеря ми се впечатли страшно много.Децата няма ли да си мислят,че такова поведение е позволено  newsm78.
Какво е вашето мнение?
Аз по същия начин се дивих снощи на новата книжка с приказка за някакво си слонче Дъмбо, подарена на дъщеря ми. Това ми ти слонче лети като си разпери ушите. С изобилие от картинки как се качва по разни високи сгради и полита... Shocked Е, това наистина ме шокира, според мен трябва да я забранят тази приказка. Принудих се да излъжа малката, че слончето всъщност сънува, че лети, и че изобщо не може да стане такова нещо ooooh!.

По темата - не съм гледала рекламата, но шкафовете наистина си струват - не може да ги тресне и най-обезумелият тийнейджър Laughing.

# 115
Какво означава "не купувам рекламиран продукт"? 

Аз на тебе казах ли ти нещо вчера?

# 116
Какво означава "не купувам рекламиран продукт"? 

Аз на тебе казах ли ти нещо вчера?

Embarassed Aко ти кажа, че съм руса, това ще ме извини ли?  Confused

# 117
mysterious,  с какво впечатление си от Блейзи, върши ли работа, питам, защото и аз се заглеждам по него и мисля да се сдобия с такъв продукт, но се чудех дали е добър.
Да ти кажа, аз съм си купила препарата за ламинат и не е лош, но пък се поддържа що-годе редовно вкъщи, в смисъл, че нямам малки деца които да разливат не знам и аз какво в нас, влизаме без обувки, така че имам чувството, че какъвто и препарат да му купя на този ламинат ще си е все тая, не се е раздул от препарата, ако това се пита.

# 118
  • София - Рим и обратно
Аз си купих от този Блейзи, за теракот май беше, много ми допадна ароматът му. Не остава нищо от него обаче след измиване, а други предимства няма. Освен цената, де.

# 119
Ако видя тийнейджър, който поне веднъж не е изпаднал в такова състояние и да изблъска нещо...искам да го изследват учените  Laughing То дори да не е пред родителя, ще си влезе бесен в стаята и ще си ритне бюрото и наум ще има"Ще се изнеса, все някой ден ще се изнеса и тия цербери няма да ми ръководят живота" То ако ги няма тези неща се губи цялата тръпка на тийнейджърството  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт