Гледане на новородено от всички :)

• 18 765
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
Предпочитам??? Аз й казах - салама свърши, маргарина също. Тя емииии добре, и не яде, след което познай - излезе, така че надали ще умре от глад, поне не днес. Подозирам, че пак ще се купуват боклучки от навън /както аз ги наричам/

# 121
Поне й купувай масло.  Peace

# 122
Като се замисля, по принцип има масло, но няма кой да го чака да се размекне, че е в хладилника.

# 123
  • Fort Worth, TX
Честно не виждам как ще накараш 18 г жена да яде това което на теб ти харесва пък било то и пилешка супа.Синовете ми карат 17 и като не искат да ядат готвено изобщо нямам нерви да се занимавам с тях.Вече питам кой какво ще ядат, за да знам по колко да готвя и какво, че на днешно време най-мразя да хвърлям храна.При мен е още по-сложна , щото единия не яде една манджа, а другия друга, ако изобщо благоволят да ядат. Mr. Green Mr. GreenПримерно спанак с ориз е за единия, а за другия само ориз. ooooh!

# 124
аз се нахвърлих на джънк фууд-а, но като качих 5 кила (пък и джънк-а също писва), и се сетих за стола. сега не ми се гледат дюнери или пици на парче- даже съм намразила мизризмата. просто ми е странно самото изказване "не и давам филия"... аз тези неща ги минах в ранния пубертет с майка ми; пък и на 18 аз лично бях много суетна, балове, ала бала,... имах приятелки, които ръфаха по 1 ябълка в голямото междучасие... не знам, никого не съдя, просто се учудвам. и да, не се знае на мен какво  ще ми дойде до главата (живот и здраве)
айде спирам да спамя темата беше за бебе Simple Smile

# 125
Честно не виждам как ще накараш 18 г жена да яде това което на теб ти харесва пък било то и пилешка супа.
Е аз нали това казвам, че и аз не виждам как  hahaha Joy по странното в случая е, че не яде НИКАКВО ядене. Е изключая по празници, нещо по-така. Но каква стана тя темата, от бабите и мазаните филии, до акъли, да оставим децата си да си ядат каквото искат, в моя случай мазани филии.
Орез на моята дъщеря не и пука за килограмите, въпреки че не е фиданка, не я гони суетата, колкото и да се надявах, нали има сега една мода на големите дупета - JLo и Ким Кардашиян примерно. А всъщност, не съм казала "не и давам филия", а баба й навремето и даваше САМО филии

# 126
Орез на моята дъщеря не и пука за килограмите, въпреки че не е фиданка, не я гони суетата, колкото и да се надявах, нали има сега една мода на големите дупета - JLo и Ким Кардашиян примерно. А всъщност, не съм казала "не и давам филия", а баба й навремето и даваше САМО филии

Евала, защото тая мания по слабостта ми идва в повече. Само дано не ги стигнем американците.
Моите точно към 18 се преориентираха и станаха здравословни.

# 127
  • София
Аз като бях на 16-18 ядях на 98 процента само печени сандвичи с каквото има.Мисля ,че е нормално.Ще и мине

# 128
На едно 18 год. момиче има много начини да и се повлияе за здравословна храна и начин на живот, че това е най-суетната възраст. Ако отсега стане трътлеста, на какво ще прилича след 10 години? А след 20? Баба Цоцолана? Друг е въпроса че пилешката супа съвсем не спада към категория здравословни храни и е спорен въпроса дали е по-добре от филия с маргарин.

# 129
Lizet33 е скоро не се беше изказвала, както винаги ти си the best здравословна и не знам още каква си, извинявай че не съм 50 килограма, на моите 168 см, но и аз съм яла супи и нормална храна, не само салатка с пилешка пържолка, минаха почти 20 години откакто бях на 18, но виж ти за твоя изненада не съм Баба Цоцолана, /за протокола признавам, че в момента съм с наднормено тегло, но това е временно/. Така че единственият спорен въпрос тук е ти изобщо четеш ли се какви ги пишеш?

# 130
  • София
какво пък и е нездравословното на пилешката супа newsm78 А маргарин изобщо човек дори не трябва да си купува...
Вие съвсем избягахте от първоначалната тема. Аз да си кажа по нея, нямам против да има много хора около мен, обичам шума и компанията. Е в такъв малък апартамент, като описания в първия пост не бих била навита, но в по-голямо жилище защо не Mr. Green

# 131
Zzvercheto какво и нездравословното само Лизет знае, а какво общо има темата с тези неща е трудно да се каже  Grinning много е дълга и широка. Иначе новородено и баби в малко жилище, аз отдавна се изказах  - НЕ, уж свеки казала на сина си, че само за 2-3 дни ще дойде, но защо ли не му вярвам, но в краен случай ще се наложи на 3 - тия да й се каже, че е време да си ходи, защото ...и се изреждат причините

# 132
Бившата жена на гаджето на майка ми, даваше на 2 годишното им внуче дебела филия хляб, отгоре резен телешки салам(от онзи с белите сланини вътре) ей така суров и детето търкаляше хляба и парчето салам из целия апартамент, накрая го сдъвкваше някак.  Майка ми не веднъж го е взимала в нас тайно, за да го нахрани с нещо смислено.
Аз хапнах месо за пръв път някъде в 8 клас, доколкото помня.Беше на някакъв рожден ден и имаше от онези кръгли сандвичи.Не ми хареса, но с времето от тук, от там, та проядох.Майка ми, която е вегетарианец ме питаше дали искам да купи някакво месо и аз си готвех.  Със сестра ми на по 15-16 си правехме разни риби, пилешки хапки. 
Но и до днес не обичам.  Прабаба ми се опитваше като малка да ми дава месо, но тъй като не го ядях вкъщи ревях, все едно охльов ми дават да ям.   
Та накрая видя, че не става с мен(сестра ми си похапваше чат пат при баба) и съм яла де що има из градини, поляни и бустани.Домашно сирене, мляко и всякакви такива.  Храната в детството ми ми е ооределило храненето и сега.За толкова години не заобичах газирано,прясно краве мляко, шоколади и разни бисквити/вафли.    Като тийнейджърка се тъпчех с плодови млека, кафе и прегрешенията ми бяха пържени картофи и едни сиренки в лавката.  Тъпчех ги непрекъснато.Тежах 42 кг. 
Вкъщи ядях сандвичи със сирена, не можеха да ме накарат да ям разни оризища и супи. 
Супи не обичам, само таратор.

Това с принуждаването да ядеш нещо ми е много гадно.Веднъж баща ми ме накара да ям някакво ужасно ризото със зеленчуци(и досега ми е в топ 3 на най-гадни храни) и го изядох.2 часа после се мъчих и ми беше отвратително, отидох и повърнах.  От тогава ме остави да ям какво ми се яде.
Малката ми племенница е бебе- сега ще става на годинка. Последните 2 седмици не можеш да я накараш да яде нищо друго освен таратор и смуче ябълки.  Опитахме мило, с лошо, с лъгане...не.Само таратор поглъща.

# 133
Темата не е ли за новородено и купищата баби и стринки, които ще се настанят при новороденото в една-две стаи? Thinking

# 134
Затова е темата ,а не за вкусовите навици и предпочитания.

Общи условия

Активация на акаунт