Гледане на новородено от всички :)

• 18 792
  • 260
  •   1
Отговори
# 195
Ти що кърмиш гола?
Как кърмиш навън?

моето през 2 мин искаше да сменя цицата и така ми беше по-удобно. Навън не кърмя, не ми се е налагало.

Марсинка  не съм на страната на свекървата...сигурно не е цвете за мирисане.
Но това за което я съдиш в момента са пълни глупости....просто намери начин да се сработите с нея. Най близо ти е и може би ще се наложи някога да ти гледа детето....и тогава е по-добре да се разбираш с нея.

Бе не я съдя, ама се ядосвам, че не е съобразителна. Тя детето и сега го гледа, а и сме в чудесни отношения. Просто все ми се иска да е по-тактична. Пък и нали си споделяме  Hug

Аз НИКОГА не съм кърмила навън, така че последният въпроси на Hope for Two отпада.
Лизет откакто попаднах на една анкета - най-неприятната съфорумка и ти водеше класацията, не би ме учудило каквото и да кажеш. Мисля че твоята мисия е да дразниш останалите. Марсинка newsm10 и аз не бих го направила, но явно на някои не им пука да си показват  bombs пред чужди хора, а на Лизет глупостите ако може изобщо не ги чети, само да се ядосваш.

newsm10  newsm51

# 196
mysterious не видях от къде си...но с дете на 5 месеца излизах сутрин на разходка и се прибирах около 2 часа. Както знаете на кърма интервалите не са равни та варианта да се прибирам у дома за да кърмя хич и не съм си го помисляла. Все пак в Сф разстоянието си е доста.

# 197
Shocked Откога е неудобно баба да влиза докато се кърми?

То пък бива-бива комплекси ама чак пък толкова... Sick

кое му е чудното, че не искам да стоя гола пред чужди хора? За вас ако е ОК, за някои не е. Редно е да се попита удобно ли е? Дайте да влизаме в банята с нея....

Какво общо има влизането в банята и голотата с кърменето? Shocked
Какво въобще нетактично може да има в това и какво срамно в процеса на кърмене пред чужди хора? Сакън да не ти видят грозната цица? Laughing

# 198
Как не се е случвало да кърмите навън? Под навън имам предвид навсякъде, освен вкъщи.
Детето ако ревне по-рано от предвиденоти, или въобще не е на някакъв режим?
Племенницата ми е кърмена на поискване, на близо годинка е и все още я кърми. Миналото лято бяха постоянни навън, на екскурзии, пътуваха много. Често са я взимали на гости, по заведения.А тя надаваше рев през 2 часа. Сестра ми ако е трябвало все вкъщи да се връща...

# 199
Не ми се е случвало, но пък навремето ги гледахме на режим не на поискване, така че се съобразявах кога излизам и не ми се е налагало.

# 200
Как не се е случвало да кърмите навън? Под навън имам предвид навсякъде, освен вкъщи.
Детето ако ревне по-рано от предвиденоти, или въобще не е на някакъв режим?
Племенницата ми е кърмена на поискване, на близо годинка е и все още я кърми. Миналото лято бяха постоянни навън, на екскурзии, пътуваха много. Често са я взимали на гости, по заведения.А тя надаваше рев през 2 часа. Сестра ми ако е трябвало все вкъщи да се връща...

ми аз не излизах много в началото беше адска жега, а ако излизах се въртях все около блока. Случвало ми се е на друго място да кърмя, ама все отивам в някоя друга стая.Докато почнем да излизаме за по-дълго той си беше изградил режим/не съм кърмила на поискване/, а зимата съвсем спряхме да излизаме заради лошото време. Сега вече се кърмим само вечер и нощем

# 201
Shocked Откога е неудобно баба да влиза докато се кърми?

То пък бива-бива комплекси ама чак пък толкова... Sick

кое му е чудното, че не искам да стоя гола пред чужди хора? За вас ако е ОК, за някои не е. Редно е да се попита удобно ли е? Дайте да влизаме в банята с нея....

Какво общо има влизането в банята и голотата с кърменето? Shocked
Какво въобще нетактично може да има в това и какво срамно в процеса на кърмене пред чужди хора? Сакън да не ти видят грозната цица? Laughing

не мога да разбера какво се чудиш толкова много? за теб ако не е проблем и те кефи да се развяваш по подути от кърма цици пред когото и да е, на мен ми е било неудобно. точка по този въпрос,всяка жена е различна и има право да кърми както си иска. Проява на уважение е другите хора да се съобразят с това. Още повече, че за мен кърменето е интимен момент, който не бих искала да споделям с когото било.

# 202
Ахам...
Сестра ми се опита да въведе режим, но чудовището имаше свое мнение  Laughing  Та може би заради нея ми е някак невероятно детето да си седи тихичко 3 часа и да си знаеш кога ще кърмиш.
Но и те почти не са си вкъщи, защото особено ако е топло не търпят.
Иначе режимът би бил много удобен.

# 203
До дете си е, а и защо да си седи тихичко, надали през час реве за ядене, може да му е топло, студено, мокро или просто да иска да си играе.  Пробваш поне дали няма да свикне да яде през 3 часа, е разбира се ако пропусне да става за нощно хранене няма да го събуждаш, но поне с първата ми дъщеря номера с 3-те часа мина, а през нощта ставаше само по веднъж, което е съвсем приемливо.

# 204
Аз това ти казвам - всеки вижда нещата различно. Затова вместо да се ядосваш, казваш на мъжа си - неудобно ми е майка ти да влиза, когато кърмя.  Интересно как не ти беше неудобно да спиш при него, като гаджета. Може на свекървата да не й е било много удобно, ама и тя да си е мълчала. 

# 205
Не е нормално съвременна жена с достатъчна степен култура да вижда в процеса на кърмене Ексхибиционистки акт. И да се крие не само от обществени места и непознати хора но дори от най-близки роднини и то от същия пол. Shocked Това е просто...безпросветна селска изостаналост и арабско-турски манталитет.

# 206
До дете си е, а и защо да си седи тихичко, надали през час реве за ядене, може да му е топло, студено, мокро или просто да иска да си играе.  Пробваш поне дали няма да свикне да яде през 3 часа, е разбира се ако пропусне да става за нощно хранене няма да го събуждаш, но поне с първата ми дъщеря номера с 3-те часа мина, а през нощта ставаше само по веднъж, което е съвсем приемливо.

Племенницата ми цивреше за храна на един час.И увисваше за по 40 минути.Постепенно направи по-дълги паузи, но едва изтрайваше 3 часа.Нощем по 2-3 пъти се будеше.
Сега на годинка имат сутрешно кърмене, следобед, вечер заспива така и се буди поне веднъж.Сестра ми опита какво ли не, но тя се дере, надува се самичка и чак посинява, блъска се в леглото.  Яде си и друга храна, но като види майка си нядава адски рев и не мирва, докато не и се даде. Аз я гледам много често и ако майка и закъснее почва да преследва мен и да ми се завира в блузата.Та спокойните бебета ми се виждат толкива далеч и нереални  Joy

# 207
Също не желая свекърва ми да ме наблюдава докато кърмя, както и майка ми. Няма и да се случва. А това дето и околните - познати, роднини и приятели не се притеснявали от кърмеща майка около тях - не бъдете толкова сигурни. Това, че не са казали нищо, не означава, че им е било комфортно.

# 208
*Belle-Etoile*  почва да преследва мен и да ми се завира в блузата  Joy те на годинка децата на ясли вече ходят, остава и там да преследва госпожата.

# 209
Но те казват.Никой не си мълчи.Редовно като дойде някой приятел на зет ми и от вратата крещи"Димо, идвам да ям, сваляй блузата"  Joy 
Мъжете грам не ги притеснява, обръщат го на шега.Жените са по-мнителни, но тези, с които излизат или им идват на гости съм ги виждала също да кърмят(които могат или все още го правят).

Общи условия

Активация на акаунт