Не за часове и не за дни...а за половин година А най-откаченото Анди...дори не е това най-откаченото....на цели 3 страници форумчанки и захвалят на героизма на такава. 

. Не съм дала пример с излизане от време на време
Естествено, че съм ЗА : да изляза да "разтоваря" за малко, отколкото да нагнетявам атмосферата вкъщи, включително и да оказвам негативно жлияние на детето. Но не ми се струва нормално да виждам новороденото си дете 2-3 дни в седмицата. Особено ако съм го чакала 6 години. Колкото и да се натискат бабите, новороденото има най-вече нужда от мама. И заради собствения си комфорт, няма как да изоставя детето си на чужди грижи. Защото съгласи се, че като разделиш седмицата на две, то излиза, че си бил с детето си половин месец и половин не си го виждала. Пак да кажа - говоря за новородено, т.е. кърменето е още в начална фаза, нагласата един към друг е в начална фаза, отношенията татко и мама са по-различни и те тепърва свикват с новото "ние"... Това имах предвид, а не непременно детето да става придатък към майката /което в повечето случаи се оказва точно така и аз нямам нищо против това
/
Но на сестра ми като и се говори го приема като натиск, никога като добър съвет или препоръка. Препоръчани теми