Гледане на новородено от всички :)

• 18 729
  • 260
  •   1
Отговори
# 240
  • София
O, на мен ми е ясно, че на новоизлюпено майче мириса на екскрементите на отрочето не миришат лошо, а на теменужки. И е най-умилителната гледка посрано пеленаче.
Какви майки сте, като не знаете кога огладняват децата ви?
Айде нови 50 страници сега за това викам аз. Laughing
Когато си била и ти новоизлюпено майче, и за теб дупето на детето ти е миришело на рози и теменужки Simple Smile  Peace Ами на 1 месец като беше доста трудно можех да предвидя кога ще огладнее. Ти под час ли се храниш? И какво правиш ако огладнееш по-рано а часът за хранене не е дошъл? А ако огладнееш по-късно насила ли се тъпчеш с храна само защото е дошло времето за хранене?  newsm78

# 241
Да, храня се под час.
Здравословно е.
 Mr. Green
Лайната са си лайна, обаче....и не съм мислила никога, че само защото са на децата ми, са невероятни-като гледка и мирис. особено за околните, мАни ме мене.

# 242
В такъв случай как разбирате, че е огладняло?

# 243
  • София
казва "мамо, дай да ям, моля те"!  Laughing

# 244
това пеленачето ли?  Laughing

# 245
Мене акушерките ми казаха през колко време и така правех. И да е била гладна...аз си гледах часа и гледах да е горе долу по-график Rolling Eyes

# 246
  • София
да, то е гениално и изпреварило не само връстниците си, а и 3-годишните по способности и възпитание!

# 247
 newsm10 oт къде тръгна тази тема до къде стигна....утре ще се включа като стигнете до детската градина ooooh!

# 248
  • София
не знам защо, но в главата ми изникна стихотворението "Мамина Мими, що искаш, кажи ми..."

# 249
Всъщност и възрастните не ядат навсякъде и по всяко време, макар да са гладни. Да изреждам ли на колко места и при какви случаи не е прието и би било фрапиращо да извадиш сандвич и да го загризеш? При положение, че садвича няма общо с напращяла, гола, женска гръд.

# 250
Мене акушерките ми казаха през колко време и така правех. И да е била гладна...аз си гледах часа и гледах да е горе долу по-график Rolling Eyes
Е какво се чудите, то и моята беше същата. Няма как на всяко реване да вадите  bombs нали може и за друго да реве знам ли? Така си знаех - излизането не съвпада с храненето.

# 251
не знам защо, но в главата ми изникна стихотворението "Мамина Мими, що искаш, кажи ми..."

Цицаааа.

# 252
  • на брега на морето

Цицаааа.

rotfImbo

# 253
Е какво се чудите, то и моята беше същата. Няма как на всяко реване да вадите  bombs нали може и за друго да реве знам ли? Така си знаех - излизането не съвпада с храненето.
Правилно  - излизането не съвпада с храненето,
както и памперс се сменя преди хранене.

# 254
  • София
Лайната са си лайна, обаче....и не съм мислила никога, че само защото са на децата ми, са невероятни-като гледка и мирис. особено за околните, мАни ме мене.

Тогава щом за теб гледката на сменяща памперс майка е отвратително гнусна, тогава какво ще кажеш за майките, които изхождат децата си където им свари - по градинки, детски площадки, дървета? Щото като ти се присвие и викне мамо, пиш! май нямаш друг избор! И не се опитвай да ми казваш че това не си го правила. Не ти вярвам!  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт