Отговори
# 345
Фери, Ивка, ще ги пробвам и аз тези лидълски памперси  Peace
Ивка, ще стане пилешкото, защо да не стане, аз си направих заешко и скоро ще правя пилешко или пуешко е, не знам  newsm78 Ти как храниш Велито, че ги е разредила? Имам чувството, че всички бебета вече са пораснали, само моето си седи бебе  hahaha
Бюти, сега ви видях фотосесията, Анди голям сладур  Heart Eyes Ти какви пресни плодове даваш? Настъргани ли, как?
КиК, защо да отбиваш, спокойно можеш да си оставиш сутрешното и вечерното кърмене.

# 346
Дафи,сутрин към 9-10 пие АМ Велито,към 150 мл,към 13-зеленчуково пюре с АМ,15.30-плодово пюре с АМ,дотук всичко си изяжда,с кашата към 19 и млякото в 22 имаме проблем,не ги иска,насила яде.А ако не пие мляко й се събира много голяма пауза,заспива към 23 и се буди 9-10 сутрин.Явно нещо бъркам,ама не знам какво.Ти месото на пара ли го вари или във вода?

# 347
  • София
Фери, и ние никога не сме имали смегма Simple Smile
Галка, супер за диетата, а отрази ли ти се нас кърмата? За Снежи не се ядосвай, май никой от нас не е на 100% така, както й се иска да е Laughing
Блонди, кажи нещо повече и ти за твоята диета Crazy Маслото ти е супер Hug
Колкото до Хипа - тук има и от унгарския и от немския, той е с един голям залепен етикет, с превод на български и имат разлика в съдържанието, аз и друг път съм казвала. Но ги има и двата.
КиК, не се притеснявай, всичко ще е наред, можеш да не я отбиваш, а както Илуб ти е казала Hug
Иве, на вас честито пропълзяване Hug
Бюти, покрай Пандата забравих да ти кажа, че ти видимо си отслабнала, понеже разгледах и стрите снимки, имаш голяма разлика Flutter И аз мисля, че малкия прилича на теб Hug
Диди, ами ти си си готина мадама, какво се учудваш на мм, че ти го е казал Hug

# 348
Ивка, месото във вода. Мислих си на пара, но според ММ нямало да стане  Crazy И не посмях.  Thinking

Някой знае ли на ДМ какви други каши има освен просото?

Хм, белверде, наистина има разлика в хипските пюрета, някои имат голям етикет на български, някои не, но не съм се сещала да видя кое къде е произведено.

# 349
преди няколко часа писах пост,но не съм го публикувала. Помня, че препоръчах ДМ-ската слива, без захар, био и евтина  Peace Друго не помня, ама още ме носи болестта.  Дано утре сме добре, по-скоро Яворче, аз не се мисля себе си  Confused
И за десерт  Sick
Скрит текст:
всъщност смегмата цъфва при самия процес на забелване. Отлепи ли се малка част и тя се появява и е напълно нормално да я има. Ако е много се забърсва с марличка, но обикновенно за такива количества се говори ако въобще не е пипано. При нормална хигиена са мънички парченца. Когато мъжете уринират те си знаят как да изтръскват и пр. брррррр, много е странно да обясняваш нещо, което е само в представите ти, но малките деца, особено тези с памперс  не го правят и затова и децата образуват.

# 350
О, Белверде как ме усмихна  Mr. Green като свърша диетата пак ще се снимам  hahaha
Дафи, рендосвам да, банана го мачкам де, но ябълка и круша сурови- беля ги и на рендето  Hug
Ивка, не знам дало бъркаш и къде  newsm78 но кофти, че не си ще вечерното мляко  Cry Hug
Ние не сме го забелили Анди, за да видим има ли "сиренце" или няма  Mr. Green

# 351
Ивка, не, постегна се, ама като... не знам като какво, не съвсем като масло, по-меко стои.  Simple Smile

Честито ви пролазване, големи емоции при вас - вчера падане, днес лазене  hahaha Hug Камелия още не може да седне, та камо ли да пролази  Laughing

Днес й смъкнахме леглото на средното ниво и много ми е гадно така  Crossing Arms

За храненето - води се по детето, ако йе е достатъчно - минавайте  Hug Кам има дни с 4-кратно, има и с 6, когато както иска  Simple Smile

Сега ви прочетох храненията - много са на често. Камелия абсурд да яде толкова често. Тя яде на 5, понякога на 4 или 6 часа.

Белверде, още не съм я започнала, нали гостите поостанаха  Joy Явно за понеделник ще е, та събота и неделя ще се тъпча порядъчно и най-вече ще се настройвам  Tired Мразя да гладувам. Га бех млада можех, сега не харесвам  Crossing Arms Laughing

# 352
  • София
Ама Блонди, каква ще е, колко дълго ще продължи, май мярнах, че беше казала, че ще е зърнена Rolling Eyes

# 353
Ивка ние имаме 4 хранения от два месеца. Сутрин в 8:30 мляко, към 13:00 пюре, после към 17:00 или когато стане от сън пак мляко. В 19.00 или малко по-късно каша и си досуква и в 21:00 е заспал. значи му се събират почети 12 часа без храна. Аз затова се бях притеснила, че е отслабнал. Днес реших да експериминтирам и дадох плодово пюре около 50гр, следобяд към 16.30 и резултата беше, че не искаше мляко Close Та днес бяхме на 3 хранения. Ти можеш да премахнеш за малко плодовото пюре и да даваш АМ вместо него. След това направо млечна каша и това е. Аз по едно време дaвах плода сутрин, интерестното е, че тогава си хапваше зеленчуковото пюре към 13:00. Та ако държиш на плода отделно пробвай сутрин да го даваш
Галка аз си спомням, че ти диетата я беше почнала точно когато взе да учиш и ти се въжищавах как точно тогава. беше писала, че кърмата ти е намаляла, но това беше съвсем в началото. Може би не е било от диетата, а от стреса.
Бюти и аз виждам видима разлика във визията ти
Биби, Кашпичка как са вашите бащи?
Котка и Калинка вие за постоянно ли се прибирате в България?

# 354
Teffita, страничките за днес са 6  Simple Smile

и аз пак не мога да се спеавя с четенето

и по този повод не мога да стигна до писане , ама докъдето дотам  Simple Smile

# 355
Бюти много хубави снимки Heart Eyes Пандито наистина прилича повече на теб, но когато е сериозен ми прилича и на татко си.
Елвирка  nbirthday .
Дълбоко се съмнявам, че ще мога да се справя с някоя диета и заедно с това ММ да  изтърпи всичката злоба, която ще се влее в мен и  излее върху него от глад  hahaha

Тези сливи голям хит  Simple Smile Аз ги давам всеки ден или с кашата или като десерт след зеленчуковото пюре (ако е от запичащите зеленчуци). Освен тях съм въвела круша, ябълка , праскова и банан само от плодовете Blush

Слънчев уикенд на всички  Hug

# 356
  • Варна
Аз пък не съм виждала немски Хипп Confused На някои бурканчета преводът е на оригиналния етикет, други са със залепен отгоре превод, но всички са произведени в Унгария, поне във Варна други не съм срещала. Ако някой е намирал немски Хипп тук да каже.
КиК,
и аз като се замисля, че след 4-5 месеца може би отново ще съм на работа, а Бобо на ясла ме заболява главата. Много е трудно, след толкова месеци буквално денонощно заедно не мога да си представя, че ще прекарвам 9-10 часа далеч от него, просто не ми се мисли...
Блонди,
ако на Велито храненията са начесто, на Бобо са на супер често ooooh! Може би обаче фактът, че се кърмим, затова пък вода не пие има значение.
s.koycheva,
аз съм по-зле, въвела съм само круша, праскова и ябълка от плодовете Embarassed

# 357
Месечинка праскова може ли вече?
Дафи аз имам съмнения, че тази млечна каша има и обикновенно краве мляко така като чета етикета на немски. Писах на фирмата да видим. А сега четох, че Косе Босе е писала, че има каши които съдържат АМ и обикновенно краве мляко Crossing Arms

# 358
Ох, момичета аз не само за кърменето, но и за детската градина и за бабите и че трябва без ММ да стоя там. Прабабата решила кръщенето къде да сме правили и кого да каним, аз останах шокирана как може да резполагат така с времето ми.
Лино, не, за лятото само.
Много искам да го кърмя само сутрин и вечер, но той въобще не яде през деня. Предполагам, че защото е болен, но е много изнервящо това. Ще стане на 9 месеца след 5 дни, а още е предимно на кърма. Пробвам и ЗВБ, тъпче се с хляб и чай, понякога бисквити, рядко морков, картоф, а месо хич. Каши много обичаше, сега и тях не яде. Ей това неядене най-много ми тежи. Казаха ми, че ако не ядяли всичко не ги взимали в детската градина.
Месечинке, за тебе се сетих и си викам като дойда във Варна да се видим да си говорим на тази тема, че и на двете ни е болна май. Иначе съм решила да ходя тук на консултации иначе ще откача.

# 359
Здравейте момичета. Напоследък нямам много време да чета  Rolling Eyes
Но за сайта на Косе Босе, който не се отваря, ето тук една статия, събрана пак от публикации на Косе Босе: цък
А и в Лидъл има промоция на детски прибори за хранене. Много ми изглеждат симпатични, днес си взех. Извинявам се, ако вече са обсъждани.  Embarassed
Съжалявам, че така кратичко. Целувки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт