Отговори
# 330
Като ви чета за Хип и се убеждавам, че сортимента е съвсем друг. Тук сливата е с круша, няма пюрета със захар от плодовите. Няма чист банан, картоф и още други

Peace

Унгарски са, явно по други рецепти. Което е тъпо. Хип трябва да си е Хип и да е еднакво, ама...

Аз сини сливи взимам на Хип - 70 процента ябълки и 30 сливи, това е Simple Smile

Колко струва Президент в БГ? Аз взимам 500гр за 5е.

Ха ха, Диди, по-добре да обсъждаш на Гербер сливите му, вместо орехите му  hahaha
И аз избягвам Нестле, но само те предлагаха дюли, беше само ябълки и дюли, без други неща, така че взех  Simple Smile

# 331
Пюретата на Хип са увеличени, да - малките са 2.20лв в Благоевград. И аз започвам да ги избягвам.

Работи ли ви линка за захранването на Косе-Босе? На мен не ми се отваря от известно време. Много ми се струва паузата между месо и глутен. В тази пауза може ли да се даде жълтък?

Сега малко за Снежчето - фина дама, все още и на кърма - около 6-7 кърмения. Като повечето за мое неудоволствие са през нощта. До преди седмица се кукваше в 5 сутринта и това в продължение на 3 месеца. Направо ми разказваше играта. Иначе седи, изправя се, пълзи, скача в бънджито. Не иска да си стои в леглото и спи на спалнята, но важното е че успявам да я преспя бързо през нощта и да не се разсъни. През деня спи в количката - изобщо всичко, което съм мислила, че няма как да допусна ме залива. Падна от спалнята онзи ден за първи път, посиня и челото и е с цицина, ама и минава вече. Оле-мале, това е.

Тарантулка, ако искаш обади ми се - ако нещо не ми е в график със Снежка, ще ти кажа.

Бюти, много хубава фотосесия. Наистина на теб ми прилича вече Анди.

Изобщо всички бебенца са много пораснали вече.
 Ивчо на Диди24, Тефита и Явор да оздравяват!

Толкова засега, утре пак.
Само да се похваля, че утре е последния ми ден от 90-дневната. Резултата в неделя сутринта ще кажа окончателно, самобичувах се с един воден ден - е няма такава гадост.

Ставам, че реве, ама реве...

# 332
Хм, и аз взех вчера сливи на Хип, уж толкова внимателно избирах пюретата, а накрая дръпнах Хип-а, като си помислих, че ще го държа за резерва като имаме запек, но като се прибрах и видях, че е със захар, се отказах да му го давам, май аз ще го ям.
Не мога да я разбера тая разлика в цените на Хип. Предполагам, че унгарските струват и по-евтино от немските, че са и по-близо до нас, а ни ги продават толкова скъпо. В Германия големият Хип го купувах по 95 цента от ДМ.
Мен никой не ме отрази за среща, ама няма да ви се сърдя Hug Ако някой ме забележи в морската да махам с количката, да ми се обади. Всеки ден сме там, до края на месеца. Или ми пишете на лични.
Между другото, купих ваучер днес за фотосесия от Грабо:
http://grabo.bg/varna/proletna-ili-abiturientska-fotosesiia-na-o … i-v-studio-0w82mf
ще пиша после как се е получила.
На мен Харем страшно ми хареса, е, вярно, че е малко брутална, но ми беше голямо удоволствие да я чета (явно леко садист си падам хаха). Много обичам исторически книги, а и си представях двореца Топ Капъ в Истанбул и каналите на Венеция (любими места) и ми беше като филм. Сега си взех Любов, но да видя кога ще ми остане време да я чета.

# 333
  • Обетованата земя
Аз съм взимала на Хип 60% сливи, 21 % ябълки, плюс лим.сок, ориз и т.н.. Но сега виждам че в чистата слива на Хип имало захар, а аз поради тази причина все още не давам сливата на Бебевита.  ooooh!
Все се каня сама да пробвам да направя, но не съм се наканила.
Президент е 6 лв някъде, 500 грама май. Иво беше на такова масло, сега го смених с едно немско.

# 334
Президент е 6 лв някъде, 500 грама май. Иво беше на такова масло, сега го смених с едно немско.

по-скоро за 250гр, иначе излиза по-евтино от немско Simple Smile

# 335
  • Обетованата земя
Да, точно така, за 250 грама е.  Peace  Grinning
Отивам да правя супичката на Кашпичка. Simple Smile
Пропуснах да пожелая скорошно оздравяване на всички болнички!  Hug

# 336
Сега малко за Снежчето - фина дама, все още и на кърма - около 6-7 кърмения. Като повечето за мое неудоволствие са през нощта. До преди седмица се кукваше в 5 сутринта и това в продължение на 3 месеца. Направо ми разказваше играта. Иначе седи, изправя се, пълзи, скача в бънджито. Не иска да си стои в леглото и спи на спалнята, но важното е че успявам да я преспя бързо през нощта и да не се разсъни. През деня спи в количката - изобщо всичко, което съм мислила, че няма как да допусна ме залива. Падна от спалнята онзи ден за първи път, посиня и челото и е с цицина, ама и минава вече. Оле-мале, това е.

Само да се похваля, че утре е последния ми ден от 90-дневната. Резултата в неделя сутринта ще кажа окончателно, самобичувах се с един воден ден - е няма такава гадост.

Галка, ти ще си ми стимул за диетата! И аз още кърмя и не искам да го отбивам, направо се пристрастих! Но трябва да сваля килограми до края на лятото, иначе на кръщенето на малкия ще се търкалям Mr. Green Както е ли я спазваше или в олекотен вариант? Пиши ми на лични, моля те, като имаш време!

И моят дивак  в Германия падна от спалнята и нацели нощното шкафче, което е от стъкло ooooh!, в резултат му стана една резка на челото. Тати щеше да ме убие. От тогава не го оставям на спалнята, или на пода, или в леглото му, в което то й така или иначе вече не спи. Спи до мен и това е, няма начин да спи сам, дори и да го оставя в легълцето му, събужда се, ококорва очи, поглежда ужасЕн наляво, после в потрес надясно и надава оглушителен вой, все едно го колят. През нощта се буди по няколко пъти да ме провери дали съм там. Сутрин се събужда и почва да ме дърпа да се събудя и аз. Как така ще спя, а той ще скучае Mr. Green

Между другото, в Германия бяхаме на педиатър и докторът каза да не пипаме пишлето до 3-4- годишна възраст. Щяло самичко да се оправи, когато спрял да образува смегма. И така, сега имам един БГ педиатър с инструкции, кремче и укор в погледа защо не съм забелвала досега, един ГР педиатър, с кремче и подканвания да започвам да забелвам и един ДЕ педиатър, с препоръка да не пипам. Изобщо пълна лудница Mr. Green Аз май последния ще послушам.

# 337
Здравейте милички, чета ви, но нямам настроение да пиша, защото:
Скрит текст:
Наближава да заминаваме за БГ, а милото ще започва работа и няма да може да дойде с нас. Освен това ще се прибера по-рано за да запиша малкия на градина. Бабата нещо май не иска да го гледа, взе да ми поставя условия и много ме ядоса, сигурна съм, че ако беше за брат ми веднага щеше да стегне куфара и без гък и мък щеше да отиде. Но най-голямата ми болка е че трябва да започвам да го отбивам, а той все така не иска да яде. Пробвам го с АМ, купих Аптамил номер 3 от 6-12 месеца. Изпива по 20-30 мл. на ядене, но поне не търси да цоцка непрекъснато. Ето днес например цока 3 пъти за да се приспи през деня, а като тръгне на градина там ще го научат да заспива сам. Така ми е хубаво да съм си с него по цял ден, а след 3-4 месеца всичко ще се промени и не знам как ще се справя. И за капак Борис така е настинал след разходката до Лондон, че сопола му е вечно увиснал, кашля като заклет пушач и хърка като дъскорезница.

Иначе малкия пълзи със скоростта на светлината, гони пахосмукачката, изправя се и се придвижва по мебелите. Доста залита и пада, но така ще се научи. Дрънка непрекъснато, задява какичките по улицата hahaha Вчера забелязахме, че се заиграва с една играчка дето е с ралични формички и дупки и трябва да се улучи правилната, е нашия улучва дупката и цвета, но все още не успява да я напъха. Успя да отчекне едно копче от лаптопа, за което бях порицана.
Ох, извинявайте, че така нахлух и се оплаках, но няма на кого.
Изчезвам, че дребния ще разруши къщата.  hahaha

# 338
Котка и Калинка, защо ще го отбиваш детето? Тръгването на градина не е причина за това. Ще си се кърмите сутрин, вечер, нощем. А след 3-4 месеца на много ще се наложи да се разделят/им с децата. Не се измъчвай отсега заради това.

Коралче, за плуването, че все забравям. Тази жена, за която ти казвам, ох трябва да проверя името, прави уроци в ест. идеи, което мисля ти е удобно, на московска е. http://www.estestveni-idei.com/prod/center/babies-children/baby-swimming.html

# 339
  • Враца
Дафи, пробвала ли си на Лидъл памперсите? Те са 16 лв - 50 бройки, т.е. 0,32 лв/бр. Аз преди ползвах Памперс (и белите и зелените), е честно да ти кажа по нищо не им отстъпват лидълските. Много съм доволна. Даже и от Либерото по-хубави са за мен.  Peace Hug

Диди
, [url = линка] думата [/url] само, че без разстоянията, които съм сложила.  Hug

Галка, то затова са казали хората да не се заричаш в нещо, че ти се връща. И аз така виках,  няма да спи на друго място освен в неговото легло, ама на спи на спалнята при мен, че няма да го приспивам (какви са тия екстри си мислех) сам ще си заспива в леглото - ето на, гушкам го на спалнята при всяко заспиване. Заричала съм се и че като порасне няма да позволя да е лигльо и да ми се тръшка по улиците и сега направо искам да си върна думите назад, със страх очаквам това време и се моля да го избегна.   hahaha

Мери, искам и аз такава евтина фотосесия, защо е чак във Варнааа... Close

Абе аз до сега не съм виждала смегма по пишето на Криско. Това нормално ли е? newsm78 Тук доста от вас са казвали, че момченцата им имат.

КиК,  Hug Hug Hug

# 340
Абе аз до сега не съм виждала смегма по пишето на Криско. Това нормално ли е? newsm78

Напълно  Peace Криско никога не е имал. За мен по-нормалното е да няма.

Камелия имаше след раждането, сега вече се изчисти.

# 341
Благодаряяяяяяяяяяяяяяяяя  Hug
Диди, честито зъбчее  Hug
Костюма го поръчахме специално за фотосесията, хаха, от ибей  Flutter Flutter
Блонди, много яко изглежда гхи-то  Crazy
И аз давам сурови плодове  Peace
Сами, супер, за кога си запази час, сигурно чак за септември   Mr. Green
Галка, радвам се да те видя отново тук. Ще чакам утре с нетъпрение да споделиш с колко минуси завършваш диетата.   Hug Ще правиш ли паузата, или си почваш да ядеш както обикновено?
Кик, наистина кърменето може да го съчетаеш.  Hug Тъжно е, че ще се разделите, ама няма как. Все ще дойде това време  Confused

# 342
ох, днес хем съм с добро присъствие и пак всичко забравям.
Бюти, много сте хубави, на мен пък Анди на баща си ми прилича  Joy

# 343
Айде, и ние пропълзяхме Laughing.Голям зор беше,сложих й телефона на спалнята ,ама далеч от нея,и за да го достигне,почна да пълзи.Край,съвсем ми свърши спокойствието вече.
Тефи,много съжалявам,че и ти си болна.Да ти кажа,аз съм много скептично настроена относно хомеопатията,досега не се е случвало аз или някой около мен да се излекува само благодарение на нея.И с децата съм пробвала,и с мен-при нас не се получава.Миналия месец Велито беше само с леко зачервено гърло и кашлица,и педито вика-айде да пробваме само с хомеопатични лекарства,съгласих се,то ясно,че никой не иска да си тъпче излишно детето с лекарства.Единственото,което стана,е че загубихме три дни докато ми вдигна 39 градуса Т и пак стигнахме до АБ.Стискам палци скоро и двамата да оздравеете Hug
Бютка,снимките ви са страхотни,а пандичката определено на теб прилича,голям сладур,снимката с рапърската шапка е уникална Heart Eyes
Дафи,аз също съм страшно доволна от лидълските памперси,откакто сме с тях,не са имали пропуск досега.
Блонди,това масло течно ли си остава?
Мери Джейн,да се похвалиш след фотосесията.
И тук Хипските пюрета са увеличени,аз преди поръчвах от слонбалон,повечето бяха 2.07,сега са 2.27,а чистото пилешко е 3.76.Аз съм решила утре да пробвам да си сваря и пасирам домашно пилешко,да видим дали ще се получи.
Да ви питам-кога трябва да преминем на четирикратно хранене?Прави ми впечатление,че напоследък съвсем разреди храненията Велито,до следобедното всичко си изяжда,ама след това не ще,в 18.30 със зор яде малко каша,а от млякото в 22 часа изпива най-много 60 мл.И се чудя дали количествата да намаля или някое хранене да отпадне newsm78

# 344
КОРАЛЧЕ,незнам дали са зъбки,нали ни избиха 2 долни зъбчета,но като,че ли не ни мъчиха мноого.

БОБЪРЧЕ,мерси за инфото за Аптамила,с удоволствие бих се запознала с теб и всяка друга майка,която има желание,и да не ходимн на Китен,ще сме някаде на море/надявам се/ и ще се разберем нещо,като му дойде времето   Grinning Педито,тук не дава такива съвети,като попитах за млякото,какво да му дам,ако има нужда и тя ми каза-каквото аз реша,и аз я попитах ми АД, и тя- детето няма алергии,давай нормално мляко,но аз се притеснявам  Confused А и тук приключихме с консултацията,чак на 12мес.ще имаме контролен преглед.

БЛОНДИ,до кога се дава пречистено краве масло?А за плажа и аз,ако не сваля тези 6,7кг ще съм под прикритието на някоя туника и шапка невидимка по възможност  Mr. Green

ФЕРИ,как издържаш?Антонио е от 20 дена с неспокоен сън,но ту се оправя,ту пак се буди,както ДАФИ,попита и ние сме като новородени  Tired будим се през 3ч.ужассссссссссссс
ФЕРИ, мерси за съчувствието  Hug

ЗА ТАЗИ СЛИВА НА ХИП,където сте я подхванали,ми аз я дадох и дори не прочетох етикета  Embarassed ми то по енерция,едно лие да чета,все едно висше карам  ooooh!

Имам албум/дневник,като на ДИДИ,подарък ми е,но все не стигам до него,ще взема да го отворя тази вечер,като заспи малкия и да напиша някои неща,че от както родих ми е къса памета, а имах слонска преди това.Забравят се нещата, а са се случили преди толкова малко време,но се изместват от други и така..

БИБИ,кога даваш настърганата ябълка?Бланшираш ли преди това или я даваш сурова,към кашата или чиста  Laughing аз давам банан към кашата,понякога или в мрежичка,дадох и ябълка но не я отрази с мрежата а без,дадох круша и се задави с парченце.

http://www.trip.bg/ БИБИ,ние си копуваме от тук билетите,и ти търси от най-ниската цена,на различните авиокомпании   bye

И на мен ми купиха книгата на КАРП,нооо още не съм я отваряла, ще стигна и до нея   Whistling

От понеделник,я почвам пак тази 90 дневна за кой ли път  Embarassed,но ще ходя и да тичам следобяд,ако има кой да ми гледа детето,ушш баба му,но тя си има режим жената спи си всеки следобед до къде 7ч. вечерта  Rolling Eyes

БЮТИИИ,СТРАХОТНИ СТЕ СЕМЕЙСТВО ПАНДИ  smile3521

ТОВА Е ЗАСЕГАА..

Общи условия

Активация на акаунт