Отговори
# 315
иглуб, и аз бях купила на Хип сини сливи и после видях, че има захар  Crazy Дадох на Ганчев ябълки и сини сливи, без захар е, но има оризово нишесте. Но после дадох и Хипското де  Blush

Една позната с бебе на 6м. и половина вече му прави грис с прясно мляко и захар  #Crazy А пък ти за няколко грама се тревожиш  Mr. Green

# 316
  • Варна
Коралче,
просто Хипп са прекалено скъпи, а не виждам с какво са по-добри от останалите. Плодовите им са пълни с ориз, особено Прасковата направо ме хвърли в тъч - уж ПРаскова, а половината е ябълков сок. Е, що за простотия? На Слънчо е 98% праскови, а е два пъти по-евтино. На Гербер са чисти плодове повечето. Успех на курса и не ни зарязвай съвсем Hug
Тефи,
съжалявам, че и двамата с Яворче сте болнички. Бързо оздравяване. За хомеопатията - честно казано и аз не съм и фен. Всичко в описанието на лекарствата звучи перфектно, но нещо дейстивието им се разминава с описанието поне при мен Confused
Диди,
и при вас перипетии Rolling Eyes Баткото да оздравява, а малката по-малко да акробатства Hug За месото и глутена не мисля, че съм чела някаква препоръка от Косе Босе. Аз май се отказах от второ месо, днес въведох броколи, в понеделник може би чушка или авокадо или пък банан, но вероятно чушка и в четвъртък ще мятам овеса. Второто месо ще е след него Confused
Хах, сега прочетох Гунди, сериозно ли трябва да има месец между месото и овеса??? Някой, който е въвел първо месо може ли да каже наистина ли сте чакали толкова?
Биби,
в Харем има много зверства и безчовечност за мен, остави секса между жени, имаше нещо за един мъж, който го бяха скопили за назидание, избиваха се хора ей така за здравей-здрасти, имаше нещо, че главната героиня, която се домогваше до султана жертва собствения си син, за да му отмъсти, губят ми се вече подробности, но за мен е прекалено брутална история.
Сурови плодове все още не съм давала след категоричния отказ на Бобо да ги яде, трябва да го пробвам пак с круша или ябълка. Чудя се дали да не ги попаря леко, ако пак ги откаже сурови.
Блонди,
щом при вас немските масла са боклуци какви ли са тук Confused
Дафи,
Хах, честит ви жълтък  Mr. Green В линка ти след Преходно мляко отварят скоба и следва състава на преходното мляко Laughing
Бюти,
снимките са страхотни Heart Eyes Пандата наистина прилича на теб.
На Гербер пюретата са към 1.50 в магазините, от борсите на пазара ги вземам по 1.35. Мамо на Рош, къде си я намерила таз скъпа слива newsm78 Сега погледнах моето бурканче - 1.35 струва.

# 317
Прекрасни, аз днес ще ударя рекорда за най-къс пост в моята форумска история Mr. Green, но за сливата да се включа Laughing - в чист вариант без захар и без да е Ганчев е наистина само тази миниатюрната 80 г на Гербер. Затова на малкия му взимам комбинацията ябълка-слива на Хип (тя е без захар за разлика от чистата хипска слива) или още по-любимата му комбинация ябълка-сушена слива на Гербер. Последното е страшно вкусно, аз с кеф бих си хапнала едно пюре като стой та гледай Peace Бебивита също имат слива (190 г при това, на прилична цена), но за жалост и тяхната е със захар - така че не взимам засега от тях.

По-късно пак ще се включа, надявам се по-съдържателно Wink

# 318
Месечинка,от Карфур ги взимам.И аз си мислих,че съм сбъркала нещо,но във вторник пак взех и ги погледнах,сливата беше над 2 лв newsm78

# 319
Като нищо да са ги увеличили #2gunfire
Памперсите Пуфис и те са нагоре, от 25лв. ги мернах в Карфур 28лв. Shocked
Някой скоро купувал ли е Хип? На каква цена?

# 320
Цитат на: Месечинка виторога link=topic=712668.msg24844542#msg24844542
Дафи,
Хах, честит ви жълтък  Mr. Green В линка ти след Преходно мляко отварят скоба и следва състава на преходното мляко Laughing
Ааа не, не, след като затворят скобата пак има частично деминерализирана суроватка на прах*, малтодекстрин*, обезмаслено мляко на прах*  Mr. Green
Тези Слънчо трябва да ги видя и аз, май само от тях не съм купувала  Thinking

Абе вашите бебета спят ли нощем? Ина напоследък е като новородено, буди се да яде на всеки 4 часа. Тя като си легне в 20ч. и имаме 2 нощни хранения  ooooh! А преди правеше най-малко 6 часа пауза.

калисто, тук Пуфис във всеки магазин са на различна цена и то огромна разлика между 21 и 29лв. В Кауфланд отвреме навреме ги пускат на промоция.
Аз взимам Памперс Актив Бейби, но и тях са ги вдигнали. 4-ката преди излизаха на 0,34, сега са 0,38  Crossing Arms

Хип не съм взимала отдавна, но интересно до скоро навсякъде ги бяха намалили, малките бяха на 1,80 почти в целия град, а сега викате, че са ги увеличили  Rolling Eyes

# 321
Диди мерси. Аз си падам по бруталните книги и ще си я взема, ама Месечинка защо писа подробности. Няма да мога да ги забравя
Като ви чета за Хип и се убеждавам, че сортимента е съвсем друг. Тук сливата е с круша, няма пюрета със захар от плодовите. Няма чист банан, картоф и още други
Аз изчистих, пилето спи, духа адски студен вятър и няма да се излиза днес понеже отново сме със сополи, за 5-ти път в последните 2 месеца Close

# 322
  • София
Бюти, страхотна панда Heart Eyes Как си го преминила на всички снимки, чак и подметките са му в тон Laughing Ти си разкошна  bouquet И благодаря, че ги сложи и тук заради мен Blush
Дафи, много е сладка и твоята г-ца Heart Eyes А за жълтъка браво на баща й Crazy
Калисто, аз взимах преди два дним наистина са ги увеличили - 2.29 са малките плодови Crossing Arms
Елвирка, честит рожден ден на патерички  bouquet Жива и здрава да си и много, много щастлива Hug
Тефи, оздравявайте и ти и Явор Hug
Диди, дано Иво се оправя по-бързо, а за Теа съжалявам Confused
Блонди, той ми го даде преди месец и аз още си имам от него, но тогава му казах, че ще давам след месец-два, по-скоро два Simple Smile
Харем и аз не съм я чела, но ще трябва Crazy
Би-би, дано всичко е добре с човека, а за другите неща, относно системата ни - няма да коментирам ooooh!
Коралче, какво ще учиш?
Малкия мрънка за следобедната каша и ще ви напускам за сега Blush

# 323
  • Варна
Дафи,
ами то е същото като от състава на преходното мляко Confused Явно е повече, откокото има в самото АМ, де да знам.
Мама на Рош,
много странно, ще трябва да погледна в нашия Карфур. Някой идиот е слагал цени кайто дойде май Confused Не виждам логика слива и круша да са на различни цени, и в онлайн магазините са на една -ето тук например:
http://zabebo.bg/search
също и тук:
http://slonbalonbg.com/gerber-sini-slivi-4-80.html

# 324
Тия сини сливи на Гербер как са само плод като има само 28% сливи Rolling Eyes

# 325
  • До морето
В Карфур наистина е по- скъпа сливата на Гербер и аз не знам защо. А до тия пусти гаражи ми е много трудно да ходя, то докато намеря къде да паркирам, после да разпъвам количка,че да я вкарам вътре в тая ми ти борсичка  ooooh! и все ходя в Карфура. В Пикадили Сънвал не съм виждала, пак ще зяпам!

Тефи, съжалявам, че сте болни, аз съм ЗА хомеопатията, нали имаш предвид, че при хомеопатията болния първо се влошава, защото излизат всички симптоми и тогава започва да се лекува. Но ако нямаш вяра и нерви, по- добре си идете на лекар  Hug

Диди, днес си мислех за тебе, че се загуби. Дано Ивчо се оправи, миличкия, а Матеа е успяла да си откопчае коланите ли, не разбрах  newsm78

Бюти - РАЗ-КОШ- НИ- СТЕ! Аз се свързах с Елена Карагьозова, ама сега трябва да мисля как да дойдем до Пловдив за една фотосесия  hahaha ММ направо ще ме  #2gunfire

Дафи- и ни е сме така. Заспива в 20:00 и после има 2 хранения на 4 часа. От около 2 седмице сме така! А през деня е някакъв ад, вече не иска да заспива, спи му се и се е научил да пищи като заклан. Много трудно заспива, а преди само го слагах в кошарата о след 10 минути си е заспал!

Би- би, мерси за отговора, утре ще го вкарам пилешкото, че днес излязох и реших да заложа на сигурното  Laughing

# 326
Lino, другото най-вероятно е вода Peace

Аз днес явно само на хранителна тема ще се включвам, но щях да ви препоръчам едно френско масло - това, поне според моите вкусови рецептори е страхотно и е значително по-поносимо като цена в сравнение с Президента Peace

# 327
Лино,пише,че е вода останалото.Има логика,те са доста сладки (сливите имам предвид ) и затова може би ги разреждат с вода Thinking

# 328
  • Варна
А и нали са сухи сливи, поне на етикетчето така са нарисувани, явно им трябва повече вода. Аз нямам нищо против водата, имам против ориза и ябълковия сок, дето ги тикат навсякъде Crossing Arms
СамиМами,
така е, с кола на пазара е абсурд да се паркира. На мен ми е близо и пак ходя или сама без Борко или баща ми идва с нас и стои с количката отвън.

# 329
  • Обетованата земя
Ооо, тия сливи на Гербер така ги обичаше Иво, ммм, търсих ги къде ли не, но са ги спряли от производство, вие къде ги намерихте??? Макар че аз сега вече съм предубедена към всичко на Гербер, защото нали е на Нестле. Но днес въведох гроздето именно с Гербер.
Мъжът ми чете поста минавайки покрай мен и ме пита кой е тоя Гербер и откъде накъде обсъждам сливите му?  hahaha А сега като се прибирахме от пазара ме оглежда и ми вика какво ли си мислели хората като ме гледат с двете деца,, не можело майката да изглежда толкова добре , сигурно е детегледачката  Joy. Явно е в особено настроение...  Crazy
 Днес пък на пазара една циганка ме пита за Ивайло дали бил момче или момиче, тъй като той буташе една бебешка количка с колите си и тя вика ми защо кара количка, ама едва ли не ми се кара  Shocked. Обръщам се, соча и мъжът ми, който бута Теа и викам ами мъжът ми какво прави?  Sunglasses Много мразя да се вменяват такива роли, "мъжки и женски".

Харем е мноооооооого брутална наистина, чак се чудя откъде такова въображение, обаче може и да не е далече от истината по онова време там. Има една сцена с нагледно обяснение на обрязване на жена, брутално ... Sick

Аз съм леко разочарована от нашата хомеопатка, но вярвам в силата на хомеопатията, просто човек трябва да попадне на добър специалист.
На Хип пюретата не са ги увеличили според мен, просто временно бяха намалени и сега са си възвърнали цената. Ама за малките на Гербер не вярвам да са 2 и нещо, към 1.30 си бяха.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт