Отговори
# 660
Бобърче бих ти правила компания, ама ММ ме дърпа нещо  Mr. Green За столчетата не знам, тук пък пластмасовите не са разпространени. Аз май го харесах стола, отзивите в нета са на 100 процента положителни, цената малко ме спира, мислех, че ММ ще ме откаже като му кажа колко струва, той пък взе че се съгласи и сега го мъдря.
Васето аз пък точно Стокето съм харесала, във форумите хората са супер доволни, някой го ползват от 15 години и е на първо място тествано. Няма нито един негативен коментар. А Алфата на Хаук е на второ място, да дават ги също много добри. разликата в цената е голяма Whistling

# 661
Аз дори си го поръчах онлайн, че в нашите магазини не бяха чували за такива ...  hahaha
Joy Joy Joy да взема да внасям дървени столчета в България  hahaha

# 662
О, аз съм сигурна, че и Стокето е супер, но и нас цената ни спря - почти двойно повече беше. Ние първо гледахме Стокето, но после ММ намери Хаука и се спряхме на него. Абе, което и да  вземете няма да сбъркате според мен!  Peace
Добър бизнес ще развиеш, да ти кажа ...  Joy  Money

# 663
Здравейте дами,
аз тази тема почти не съм писала, но пък я изчетох на един дъх - хомеопатията, обувките на Белверде, комшиите на Блонди, за лели, чичовци, батковци и каки, слънцезащитни кремове и т.н.

Лино  Hug

Елси  Hug

При нас - Бобо е вече доста самостоятелен, но сме във фаза, в която иска само мен и плаче от другите. Опитва се да пълзи, но не особено успешно.
Захранването - въвеждам глутена, но все още хапваме от всичко максимум 60 гр., но колкото толкова.

# 664
Добро утро  Tired Tired
Аз имах ужасна нощ, пандата вместо да се държи като пораснал - яде 3 пъти тая нощ и стана още 5 пъти да мрънка  #2gunfire събуди се окончателно в 6, а аз готвих грах в 7 часа сутринта  Joy идилия  Whistling Whistling
Та тъй, вече сме на 8 месеца - честито и на Пейпърче и на Ели_дрийм, която виждам, че чете, ама що не пишееееееее  Twisted Evil Twisted Evil
хаха, само бизнес ни е в главата  Joy Joy

# 665
  • Варна
Аууу, Месечинка, защо ще съсипваш пържолите със зеле?  Grinning
Ми щото имам зеле Joy
Мамо на Рош,
какво е станало Hug
Бюти,
и ние бяхме към неспящите. Сигурно 80% от времето Бобо спа гушнат в мен, не знам кво му стана Whistling
Момичета,
взех Слънчо круша и банан, чак сега видях, че съдържа царевично нишесте. Мога ли да го дам това чудо? Днес ще е трети ден банан, утре планирам заешкото. Май много нагъсто ще станат, с това нишесте все едно въвеждам царевица?

# 666
Васе, Лино, и аз много го бях харесала хаука, обаче в софия, нищо че го бяха чували Simple Smile, никъде не го намерих да го видя и се отказах от него. Но много ми беше харесал, даже повече от щокето. Накрая все пак икейския взехме  Mr. Green  и съм доволна засега, ама то са 3 седмици. Лесно се разглобява и може да се носи при пътуване, което за мен е голям плюс, макар да не го избирах по този критерий стола.

# 667
Месечинке, можеш. Зелето кисело или прясно? Сигурно си писала, ама не ми се връща сега с телефона.

Моите чайвета спинкат, а защо майка им се е облещила рано - не знам.

Бюти, честити  Hug

# 668
  • Варна
Блонди,
кисело беше, някакви остатъци, аз мислех, че е поне зелка, пък то малко по-малко от половин Joy Направих го по най-елементарния начин - всичко в тенджерата с олио, черен и червен пипер, после запекох. То пък взе, че се получи, къде дремах цяла зима, че сега готвя кисело зеле не знам  Mr. Green Мерси за отговора за нишестето, че отворих бурканчето, отсипах и почти преди да набутам лъжицата в устата на детето се отказах, горкото ми то гледа и се чуди на какво си играя с него Joy Сега ще му го дам.

# 669
Блевит е кашата, но няма просо, а ечемик, ръж, пшеница, овес и ориз Blush Извинявам се , че ви обърках и е 5.80 , 300гр. Blush Blush Blush

И аз дадох едно месно пюре на Гербер с царевично нишесте. Това брои ли се за въвеждане на царевицата ако продължавам да давам такова?

# 670
Добро ютроооо Whistling Whistling Whistling
Рош е кукнал в 07:00 часа и сега мама му се опитва да се досъбуди с едно кафенце Party
Бютка,пропуснала съм,че си споменала вече,че си ок Hug Как е Андичка-Пандичка сега?
Блонди,оти не се наредиш до спящите пиленца Hug
Тайра и Пейпърчето,днес ви чакаме с отчет от педитата Hug
Да ви попитам аз,предната ни имунизация беше на 20-то число,а сега сме на преглед на 18-то.Това,че няма месец между ваксините дали ще е проблем?
Бобърче,ако купите столче,да се похвалиш Hug
Лино,спира ме това,че има калциев карбонат, пантотенова киселина, ниацин, фолиева киселина, биотин  newsm78 На оризовата ми каша нема такива екстри newsm78 Или може би не съм прочела,че ги има newsm78
Ивка,много добре разбирам приятелката ти,макар да ме сполетя същото,но в по-малки месеци Cry
Брей,ама вие мн известни съседи си имате  Party Party Party

Ще мрънкам,затова в скрит текст
Скрит текст:
Не знам дали само аз имам такова усещане,но околните се опитват да ми вменят,че не си гледам детето добре.Не може да пълзи,защото аз не го стимулирам по никакъв начин и не му показвам,каквото и да направя за Рош,както й да го направя следва въпросът "Защо така,а не иначе?".Да не го слагам в кошара да пълзи,че там няма да се научи,неподходяща повърхност е,да не го слагам на пода,че там ще се удари.Нищо,че като е на земята е на пъзел и още куп одеала и т.н.Трябвало вече да спи на възглавница и по повода вече са го слагали.На моето възроптаване получих отговор-нищо няма да му стане,стига се втелясва.На вас да не би да ви има нещо,като сте спали още от 1-вия месец на възглавница.И за една бройка да го захранят с чешмяна вода.Защо да му дават минерална ooooh! И за пореден път ми обясниха как алергията на Рош са глупости,няма смисъл да му купувам скъпото АМ,само излишно изхарчени пари са.И вече съм срината,честно ви казвам.И на прегледа ми нещата май не са добри,ама по-нататък ще споделя и затова....отивам да пия още кафе и днес ще пропуша вече,да изпусна парата.....

# 671
Добро утро и от мен!  Rolling Eyes
Рошковата мама, ние зимата така ги направихме ваксините (на 23.11 и после на 21.12)!  Peace Пък за другото какво да ти кажа, то хората като искат да те обвиняват за нещо, винаги ще го направят и без причина ...  ooooh! Въпросът е да имаш търпението и силата да не им обръщаш внимание.  Hug Не става въпрос за любимия, нали?!  Peace
Койчева, познала съм значи ...  hahaha
Иглуб, аз не съм го виждала вашето столче.  newsm78

Оф, мойто свеки пък пратила едни куриери да й носят документи вкъщи, без да пита какви планове имам - ще излизаме ли, няма ли ... Сега ме връзва тука в хубавото време!  #Cussing out Аааааа, няма да я бъде тая, пия си кафето и дим да ме няма. Да си ги търси после от офиса!  Whistling

# 672
  • До морето
Здравейте, сега се връщаме от консултация, много ми е криво и през целия път плаках в колата  Cry
Дадоха ни направление за невролог, защото Сами още не може да сяда стабилно, т.е все се килва нанякъде. Не било нормално, на 8 месеца отдавна трябвало да можел да седи. Сега ще ходим на специалист, само дето при този лекар часове мн трудно се записват, още никой не ми е вдигнал, но чета, че записват за след месец - два. Ами то ако му има нещо на детето, толкова време как ще чака? Оф, продължавам да рева, лекарката като ме видя, че се паникьосах и взе да ме успокоява, че сигурно няма нищо страшно просто за всеки случай  Sad А той наистина не обича да седи седнал, все се изхлузва и си лежи и се търкаля, нито иска да се изправя като повечето дечица тука, нито пълзи. Много съм тъпа, нчма да си простя ако му има нещо! Вашите дечица всичките ли сядат вече?

# 673
Мамито на Самито да се успокои Hug Hug Hug Hug
Много си е добре детето,какво значи не може да сяда стабилно?В началото Рош не можеше да седи по корем изобщо.Забиваше тая мити глава,мрънкаше,ревеше и точна като домашните ме бяха панирали,че не е нормално ( те нали всички са от доцент нагоре Joy Joy Joy Joy Joy ),детето за 2 дни си вдигна главичката сам.Рош седи седнал,поклаща се,но не винаги пада.Ама не се втелясвам.Не го мисли,всичко ще е наред Hug Hug Hug

Васето,не,не е ММ  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 674
Сами, мила, не се шашкай!  Hug Ей го моето - въргаля се по земята ... И той не може да седи, седи само ако се държи за нещо, в най добрия случай за краката си. И то само за малко и веднага се килва настрани. Тези педита ще ме побъркат ...  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт