Отговори
# 645
Койчева навсякъде ли Сънвал имат промоция или само в този магазин и кой е той  Laughing?

Какво не ви харесва на Мини Мауската ми  Crossing Arms
Еми ти си по-висока  Joy

# 646
Белверде, когато тренирах за черния си колан по таекуон-до, тичах в Южния, не знам защо. Хубав парк  Simple Smile

КиК, знам, че Алди са немска верига. Именно заради това се учудвам на абсурдната масленост  ooooh!
Относно здравеопазването - изобщо не са ми стари инфомациите. Съвсем прясни са си, за съжаление. Жалко за държавата, неописумео е просто  ooooh!

В тази връзка се сещам за сватята, Екзо, няма ли къде другаде да идете, ами баш в таз Англия  Whistling

Месечинке, то в Англия всичко е сбъркано  hahaha Масло с 4 процента е гавра  Wink

# 647
  • Враца
Иначе не съм коренячка - майка ми е от Плевен, а татко ми от южна България и по-точно селцето Търнак, до Кнежа  Blush
Ама Кнежа и Търнак са тук около нас (или по-точно около Плевен), не са в Южна България  newsm78

Аууу, Месечинка, защо ще съсипваш пържолите със зеле?  Grinning

Сами, МиниМауската ми напомня на някоя от майките тук, ама от тия дето не пишат много, не помня коя и като видя с периферното зрение розовата картинка, все едно не следва твой пост. Не е лоша, но върни магарето, или пиши на ония с аватарите, ще ти измислят нещо уникално. Wink Hug

# 648
Сами, нема да те бъде скоро с аватар  Joy Joy Joy
Фери, да не е на данип  Party
О, Блонди, ке се бием ли  Mr. Green спечели ли  Twisted Evil
Абе то и мойто село се казва Градец и после разбрах, че има още 6-7 такива  Joy

# 649
Имам въпрос,после ще дочитам и споделям ужасния ден,който имах днес ooooh!
Взех такава каша на Хип  http://slonbalonbg.com/hipp-instantna-bezmlechna-kasha-ot-elda-4-200.html
Мога ли да я дам след оризовата?Възспираме това:Състав: брашно от елда 99%, калциев карбонат, витамини витамин С, витамин Е, витамин В1, витамин В2, витамин В6, витамин В12, пантотенова киселина, ниацин, фолиева киселина, биотин.

# 650
Койчева, Коралчето май беше споменала, че е взела някакво пюре на Блевит, да не е такава кашата?  newsm78
Бютка, и до Сливен има село Градец.  Peace

# 651
И пак вечерно се включвам, че ми залипсвахте  Rolling Eyes

Кик, честито ви прохождане на Борис  Peace
Блонди, ти се изказа като в хорор филм - " То няма да замирише месото, ама си е вече плът, която загнива."  Confounded Misc Ghost Бррррррррррррр, настръхна ми шушулката като го прочетах това и ми се отяде месо поне за 3 дни напред. И като си говорим за месо, да попитам, тези малките бурканчета на хип - взела съм чисто пуешко и пилешко, колко дни ги ползвате ?  newsm78 За морето и слънцето и аз имам същия проблем, обожавам плажа, слънцето, морето, но и аз имам доста бенки по тялото и определено не трябва да ги пека на слънце. Виж от теб трябва да взема пример за кожния лекар, че после съм ходила май преди 2 години на профилактичен преглед. Имам няколко по-големи релефни и те принципно ме притесняват. Даже съм се чудила дали да не ги махна, нали има такива процедури, но ме е шубе и хич не ми стиска да го направя. И аз имам по-голяма сестра с 8 години, но моята племенничка много рядко ми вика леля, обикновено направо по име ми казва. Но кой колкото иска да се засяга, ама не го разбирам, и малко тъпо ми звучи малки деца да казват на баби, дядовци и т.н по име. Виж като станат големи имам предвид на по 20-30г е друго нещо.
Тефи, оххх  Laughing ще падна под масата с твоите лели, каки.... еми искат да са млади момичетата
Аууу, Сами много ми хареса поста ти и напълно го споделям. Понеже съм една от малките, сред приятелите ми, която вече е мама, от време на време се пробват да ме мамосват, но бързо ги отрязвам с твоите доводи - мама съм само за Дани, за всички останали си имам име. Виж като стана въпрос как се обръщат хората едни към други, еми няма нищо по-ужасно от звънкото "Алооо" или "Ейшшшш"  Twisted Evil
Принцеска, ти си много напред с материала, баба викаш може скоро да ставаш  hahaha
Тефи, ти сега надцака Принцеската - леля на 10г  Whistling
Иглу и аз го смятам за странно да викат на бабите "майко". А също и не мога да приема как снахите казват на свекървите си "майко" - много моля аз на моята свекърва и казвам по име и никога не бих приела да и казвам "майко" - аз майка си имам, няма как да стане и на нея да викам така. Не ме разбирайте криво, много се разбираме с нея, тя е страхотен човек и много я уважавам, но ....  Stop не мога да и кажа така никога!!!
Ехеее, Фери ти направо ме закопа - прабаба...  Shocked
Мама на Рош да не сме се наговорили с теб - аз утре съм на цито  Embarassed
Като цяло аз съм много ЗА говоренето на Вие, особено с непознати, независимо от социалния им статус!

Абсолютно съм съгласна Peace Най-много мразя, когато в магазин ме попитат " Какво търсиш?" или "Какво ти трябва?" Rolling Eyes

Иначе на мен въобще не ми пречи бебчета да ме какосват или лельосват Peace както и съучениците на Ники например, като цяло въобще не се впечатлявам и взирам в това.За мен е важно сина ми да говори на "Вие" на непознати, да кавалерства на съученичките си, да отваря вратите на асансьора на възрастни хора и т.н.

А дали ще казват на друга мама, ами то живота е толкова непредвидим и никой не знае какво ще се случи след месеци например ...

Абсолютно съм съгласна, особено за момченцата / както и момиченцата / да кавалерстват, да говорят на вие, да отварят вратата на асансьора, да остъпват място в автобуса на бременни и възрастни
Лино, аз пробвах рецептата на Ивка, много е лесна и бърза. Бисквитките се изпекаха добре. Аз към тестото си добавих и 2-3 лъжички плодово пюренце / но го нямаше в рецептата / Само дето ги направих малко малки и сега Дани като му ги давам му държа бисквитката, че се опитва целите да ги слага в устата. Не че може цели да ги глътне, ама като ги поолигави и почват да се трошат и започва да кашля.
Бюти и аз след овеса вкарах пшеничния грис. И сега вкарвам нови зеленчуци и плодове. После друго месце смятам май. И така, май ще я караме. Незнам за друга глутенова храна - ръж, ечемик, кашата 7 зърна, задължително ли е да се дават ??
Сами, аз повече ти харесвам аватара с Йори  Hug
Ивка наистина много кофти така като губят бебенца. Моята кумица за последните 8 месеца, два пъти изгуби бебчето  Cry Много ми е мъчно за нея, а те и мъжа й / кумеца/ са прекрасни хора и настина им е време за бебче / женени са от 2010, а са заедно от 2003 /

От днешния ден нищо интересно нямаме за споделяне. Утре ако купим столчето за кола ще се похваля. А в другиден изчезваме на гости  Whistling

# 652
Кое бе Мама на Рош те възпира? Съдържанието ли? Екстра си е, обичайните неща вътре. линка обаче не ми се отваря
Преди като питах два пъти никой не ми отговори колко време сте оставили между месото и глутена Crossing Arms
Алди няма значение че са немски, в тях си зареждат и местни стоки. Както в кауфланд и Лидъл в България си има български Peace
Някой преди време показа дървен стол за хранене, ама кой беше и каква марка беше стола Thinking

# 653
Лино, дървено столче ли искаш да вземаш ? Защо пък дървено, като има толкова хубави и меки пластмасови ? Аз лично не съм им фен, извинявай лично мнение, дано не те обидя. Rolling Eyes

# 654
Лино, аз бях! След малко ще ти пусна линк, че ММ ще играе!  Rolling Eyes

# 655
добър вечер. Да драсна някой ред преди да легна. Simple Smile

Ивка дано твоята приятелка се оправи бързо и скоро пак да е бременна и да роди живо и здраво бебче. Това всеки го заслужава.

КиК честито ви прохождане.   Simple Smile

Сами на мен пък ми харесва Мини Мауската ти Simple Smile

Аз имам малки брат и сестра с по 10 и 12 години по-малки от мен и сега казват че са много горди да са леля и вуйчо. Simple Smile
Бобърче и аз не казвам на свеки "Мамо" мисля точно като теб имам си майка и тя е само една. А и свеки не заслужава. Преди много време с ММ не бяхме още женени стана на въпрос как ще се обръщам към тях. И брат на ММ каза че трябвало с "мама" и "татко". Аз още тогава им казах че това няма как да стане и че си имат имена. После бяха обидени и казаха че не съм им набор за да говоря по име та накрая се съгласиха на Леля и чичо + имената им Simple Smile Ама ми беше много трудно да се обърна по някакъв начин към тях след тези истории.  newsm78

Мммммм друго не запомних лека вечер от мен Simple Smile Hug

# 656
А Бобърче защо да ме обидиш няма такова нещо Hug Аз не ги харесвам пластмасовите, струват ми се некачествени, нестабилни и се ползват малко. Не знам до колко годишна възраст, а дървените, поне аз които гледам поне 10 години, а съм хвърлила око на едно което си става и за възрастни. Те са за малко по-големи деца към годинката, ако се ползва преди това си има приспособление да му е меко на детето. Другото предимство, което за мен е много важен довод е, че имат подложка за краката. Чела съм, че краката на децата не трябва да висят във въздуха, а да имат упора докато могат сами да достигат земята Peace
Васето чакам линк, ама ти взе ли го?

# 657
Нели, ми те пък какво са ти се обидили  newsm78 Според мен не са прави, но всеки човек си има свои разбирания по тези въпроси. Ама е чудесно, че си успяла да се справиш в ситуацията. Малко странно леля и чичо, но определено по-добре от мамо и татко.

Лино, да вероятно в дългосрочен план са си по-добра покупка. Незнам май само в БГ не са особено разпространени, предпочитани и предлагани. А от там сигурно се е породило и това съмнение в тяхното качество. Но принципно докато не пробва човек не може да знае със сигурност. Така, че като вземеш сподели с нас, ако може дори и снимка  Hug

# 658
За съжаление вечер няма много активни, пък на мен обикновено вечер след 22ч ми остава спокойно време да си чета и пиша без никой да ме занимава / визирам ММ и Дани /  Rolling Eyes

# 659
Лино, това, което си взехме ние е  по-евтиното, а другото също е супер, но е по-несигурно, както се вижда и на линка. Аз бях много предубедена в началото, но сега съм супер доволна от нашето, много е удобно и за мен, и за него, не го връзвам с колани като някой от лудницата - детенцето си е напълно свободно вътре. Мога и спокойно да го оставя там за известно време. Има си възглавнички за дупето и гърба. Данип също беше писала, че са взели такова на Яна и сега вече слагат Ади в него и беше споделила, че е супер!  Peace Аз дори си го поръчах онлайн, че в нашите магазини не бяха чували за такива ...  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт