Отговори
# 420
Блонди, ограничена съм малко в зеленчуците- особено сега когато се оказа, че и зелените ще трябва да забавя и се чудех какво да вкарам, то уж беше малко количество, амаааа ....иначе сега имам гилия (земна ябълка) и в една тема четох,че е сред първите храни и ще я вкарам. Тя все пак трябва малко по малко да свиква с тия храни, просто трябва бавничко, а Кам има ли вс. такива проблеми. То според мен за дете, което няма слаб стомах (като моите) не е такъв проблем. Wink
Калисто, ами аз не искам много да давам плодови пюрета- слагам по съвсем малко ябълка след време ще вкарам и крушата, а от др. месец по някое време ще дам сурови ...ама и някои плодове ми забрани педито заради нейните проблеми. Wink Аз бих вкарала първо месото. Peace
Ауу, Бют, що така бе кака ти се отразяват тия белтъци? Ти какво яде? Оххх това ми звучи ужасно. Hug

# 421
Хаха, Лино супер са.   Hug Едното и Зафира ми го беше публикувала. Ама това второто 40 евро, да не са сребърни приборите   Whistling
Галка, кофти за ТМ, това не го пожелавам и на най-големия си враг.  #2gunfire
Ами нищо, такова е, най-вероятно ми се получи след плодовия и воден и съм си интоксикирала организма и после идва белтъчен, в който ядох салата със сирене, варени яйца и майонеза и просто организма ми се е натровил  Tired Tired
Та сега не знам дали ще правя пак воден  Whistling или ако правя трябва много да внимавам после със захранването  Thinking

# 422
  • Враца
Дафи и ММ и той така вика за просото hahaha

А ММ вика, просо не се ли дава само на животните?  hahaha

# 423
Бютка, дезинтоксикацията само за един ден едва ли става. Трябва повечко.  Simple Smile Само се чудя докога ще търпиш и ще се дръгнеш, разчитайки на хомеопатията  Close  Както ти казах, имай предвид, че това го има и по вътрешните органи и не ми се вижда добра идея да стоиш така дни наред, ама ти си знаеш, дано премине бързо и с хомеото  Hug

Гунди, няма никакви проблеми Камелчето, ще взема и аз карфиол, все си мисля, че няма да примре по него  hahaha  Мисля и оранжева леща да й взема  Blush

Койчева, хапни си  Hug

# 424
ЗДРАВЕЙТЕ  kaffeetrmker_2

Вчера,писах,писах и ми се изтри всичко  Tired домързя ме да пиша на ново и се отказах  Crossing Arms

А днес нямам,какво да пиша,бяхме на дет.рд,всички много се радваха на Антонио,той беше най- малък,празнувахме в една ферма,децата яздиха коне,състезаваха се и тн..,но ние дори и снимка нямаме с конче,защото времето беше ужасно студено,а другите деца бяха по на 5,6,7 год.и нямаше проблем за тях,но ние с на6те 7мес.си седяхме на топличко и се хранихме с кашаа.

БЮТКА,аз съм с много проблемна кожа и се обривам от какво ли не,съчуфствам ти  Hug

Тати,купи на малкия седалка за кола Рекаро а за мама телефон, да не се сърдим и на 2ни по равно  Mr. Green

Изтеглила съм си Хобит и мисля днес да се отдам на мързел  Laughing

До скоро..

# 425
Здравейте момичета,
Влизам от време на време да ви чета и виждам,че дискутирате захранването.
Пращам ви една снимка ,която илюстрова захранването на бебетата във франциа. Във всеки медицински дневник я има тази снимка. Предполагам,че е общоприета за цяла Франциа.
Оранжев цвят означава –въжможно е въвеждането.
Зелен цвят – препорачително и другото е обратното.
Вие не давате месо на бебета всеки ден. Не съм чела всичко,но така ли е по добре ?
Защото тук казват,че е задалжително всеки ден между 10 И 20 гр

http://antiseche.files.wordpress.com/2012/09/alim.pdf

# 426
Таблицата е умопомрачителна  hahaha Надявам се, че по-голямата част от майките не я спазват  Crazy

Помня, че беше поствала някакви абсурдни статии, че ползите от кърменето били спорни. Изобщо - защо не пишеш нещо от ежедневието ви, разкажи нещо за теб  Hug Тия статии май по-добре да ни ги спестяваш  Wink

# 427
  • Варна
Бюти,
уау, чак мен ме досърбя като те чета Tired Нещо предписаха ли ти, за мазане, за пиене или чакаш да мине само? Дано отзвучи скоро Hug
Това пък Страчатела току що разбрах какво значи, да живее Гугъл Joy
Ивка,
и аз се чудя за обличането. Не знам по другите градове как е, но този варненски вятър... На слънчево и тихо място беше страшна жега вчера, но скрие ли се слънцето и духне ли вятър става доста хладно, на места имаше много силно течение. Е как да го облека това дете? Беше си с якето, преди обяд и с шапка, следобед махнах шапката Mr. Green

# 428
Деситка честити ви покупки. ММ решил да си излекува нервите и купил телевизор, ама сега мен ме тресе нещо като разбрах цената Mr. Green
Бюти не са сребърни, но заради марката, а и е порцелан
Блонди как така по вътрешните органи, сподели, че имам близак човек с такова нещо от години и ляк няма засега
Месечинке ти много си го разсъблякла Борко hahaha

# 429
А ММ вика, просо не се ли дава само на животните?  hahaha
Мда, аз като му казах, че ще купувам просо и той ме пита от зоомагазин ли  hahaha И се подиграва, че Ина била папагалче  bash

Ох, най-накрая се епилирах, ако знаете каква бях станала, чак ме хвана срам от себе си.
Забравих да ви се похваля, че си купих нов пасатор  Mr. Green
Купих авокадо, утре ще го давам, но не съм сигурна дали е добре узряло  Mr. Green Зелено е, тук там има черни точици, не е много меко  Thinking
Прясно манго може ли? Днес се чудих дали да взема, но като не помня от кога можеше прясно  ooooh!
Купих и от лидълските памперси, след малко ще сложа един.
Това е то, друго интересно не съм си купувала  Mr. Green

Ина спи от 3 часа  Shocked

# 430
Кашпи,при Ферфериева сме всички,без ММ.
Бюти,най вероятно е от протеините.Аз една година бях постила,постите свършиха и за Великден като невидяла омахах 3-4 яйца Mr. Green След 2,3 часа като избиха едни петна и такъв непоносим сърбеж беше. Ама хората са казали - Гъз глава затрива hahaha
Ходи ли при хомеопата? Х.много помага при такива остри състояния Peace
Гунди, ти си знаеш Peace Аз давам повече плодове,може да не е много правилно,но така съм решила за сега. 

# 431
Ходи ли при хомеопата? Х.много помага при такива остри състояния Peace

Тя затова два дни се дръгне и стои така, щото чака на хомеопатията и не пие алергозан  Close

Лино, и по органите избиват, да, затова е важно да се пие много вода и сладки течности, да се чистят  Simple Smile

Дафи, манго може, още след 6-ти месец  Peace Авокадото ако ти е твърдо, по-добре изчакай  Simple Smile

# 432
Привет,момичета!
Бютка,поотминаха ли петната?Като правих 90-дневната,пропусках водния ден аз,явно наистина трябва да се внимава после със захранването.И ММ е получавал такива петна от белтъците,ама той ги яде по много,по двадесетина на ден,и с алергозана му минават за 2-3 дни петната.Дано скоро ти минат и на теб Hug
Дафи,честит ти пасатор!
Галка,не са малко килограмите,почти 10,браво,то колкото повече кг имаш за сваляне,по-бързо ги сваляш с тая диета.Аз от утре я почвам пак,имам 4-5 кг,за да си върна теглото от преди да забременея и смятам само месец да я правя.
Аз днес най-накрая направих месото,много добре се получи, и като вкус,и като консистенция.Отсвирвам тотално вече ХИП,и месните ще си ги правя сама,от 200 гр месо 7 кубчета излязоха,значи за седем дни,следващия път повече ще направя.Сега и маслото ще правя,взех Президент,то и цената му президентска,за 125 гр-3.50.Т.Блонди,на водна баня ли се прави,или директно се разтопява маслото(уж четох,ама не запомних Embarassed).

# 433
Ееее, Бютка, как се докара така? Преди имала ли си подобни проблеми с кожата, или дойде изневиделица? Аааа, ти си писала. Оправяй се бързо, че направо не мога да си представя какъв е ужас да те сърби постоянно  smile3514

Бобърче, статията е много сладка. Т.7 съм я изпълнила  hahaha Тъкмо снощи бяхме на боулинг с децата.

Тайра, браво, че Емката е по-добре!

# 434
Таблицата е умопомрачителна  hahaha Надявам се, че по-голямата част от майките не я спазват  Crazy
защо?

Помня, че беше поствала някакви абсурдни статии, че ползите от кърменето били спорни. Изобщо - защо не пишеш нещо от ежедневието ви, разкажи нещо за теб  Hug Тия статии май по-добре да ни ги спестяваш  Wink
Това не съм го писала ! Постнах статия за синтетичното мляко.
Повечето от вас са доста любознателни за това реших да споделя с вас Simple Smile
Иначе не пиша за себе си понеже знам,че нередовните потребители ги триете.
Влизам изключително рядко,но с радост бих се присъединила към вашата групичка.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт