Отговори
# 495
Галка, можеш цяло бурканче, и аз дадох направо цяло бурканче  Peace
Бюти, имам наистина доста във фризера, но нали постоянно ходя и до Шумен и бързо ще свърши  Confused Преди успявах да възстановя изпитото количество, ноо сега мога да възстановявам по 20-40мл. на ден  Mr. Green

# 496
  • Варна
Бютка,
късно е, дадох банана Embarassed Чушката другия понеделник. Днес ще е на Хипското пуешко с тиква и картоф, но на мен пък малко ми се вижда месото, при положение, че той яде по 120 грама максимум - 8% са 9-10 грама, а на следващия ден ще трябва да допълвам с друг зеленчук и ще стане още по-малко месо. За последен път вземам меню, вече ще купувам Сънвал чисто пуешко - 80 грама е бурканчето, пак 40% като Хипското, но поне ще отива цялото - за 2 дни по половинка, на Хипп както са писали годност 24 часа 1/3 от бурканчето заминава в моята уста Joy Тогава с чистото месо ще правя зеленчукови комбинации каквито ми харесат.

# 497
  • София
Галка, можеш без проблем - да  Hug
Блонди, те си стоят прибрани в кутии, и са зазимени в момента Simple Smile Още не съм прибрала зимните и изкарала летните, но тях тази година изобщо не мисля да ги вадя, защото че първо няма как да нося такива токове, докато бутам количката в парка и изобщо с детето, и второ - че не ми стават Crossing Arms Ще си изкарам един-два чифта за всеки случай, нещо ако имам повод, като ги вадя - ще снимам специално за теб Flutter А ти харесваш Маноло Бланик (любимият дизайнер на Кари), и аз много го харесвам, както и Лубутен.
Марли, честито ви забелване, д-ра ли я свърши тази работа? Flutter
Месечинке, дай банана, много ще го хареса Борко, аз го дадох миналата седмица, а днес мисля да дам млечна каша - оризова с ванилия на Тьопфер, какво да направя с тези млека, хич няма да го мисля, омръзна ми да цедя, и така или иначе искам да давам млечна, преди да съм вкарала глутен. И след няколко дни мисля да вкарам и заек, че само пуешко съм дала, от както съм почнала месата ooooh! А Хипските, аз съм ги давам и на третия ден, остави тази работа, какво пишат Wink
НАли правих сушени био домати, станаха супер, съхранявам ги в буркан с зехтин, и когато вкарам и домата - ще си прибавям по едно към пюретата за вкус, и няма да слагам зехтин Crazy По принцип домат може след 8-я мес., термично обработен, но аз сигурно ще го дам към 9-я най-рано Simple Smile
Ати, браво на твоя Вики Flutter
Анита, съжалявам много, оправяйте се бързо всички Confused Hug
Миланова, стискам палци на свекър ти, нищо че не го познавам човекът, бързо да се оправя и да е бил от най-леките инсулти Confused
Софи, защо не пише, в Фб виждате ли я? Rolling Eyes

# 498
  • Варна
Белверде,
услади му се много, не като суровия банан да се мръщи и да плюе - сега зяпаше за норматив маминото гардже Joy Дадох ябълка с праскова и банан на Хипп - голяма вкусотия, само да беше отказал как щях да намажа Joy
За тази млечна овесена каша дето я взех - май ще взема първо безмлечна, да не вкарвам глутена баш с млечна каша... Надявам се, че ще дойде ред и на млечната по някое време. Напълних се с каши, има да яде до годинката Whistling
Как се правят сушени домати, заинтригува ме.
Заека съм го планирала за четвъртък. А някой вземал ли е месни пюрета на Плазмон? Тази сол ме възпира единствено, иначе май освен Хип само те имат заешко. И Овко, но тяхното е с пиле.

# 499
 Много ВИ благодаря, дано се оправи, много ми е мъчно Sad

Бюти, според мен спри диетата и яж разделно, на обед едно, вечер друго, пак ще има ефект, много хора правят така  Simple Smile, да не вземе след плодовия да стане пак нещо, оргазимът ти да се разбунтува.

За месцето и аз се чудех по колко може, ама слагам колкото ми падне.

Тук в Старата Загора, вали, а как не ми се стои вкъщи, депресиращо и подтискащо ми е  Close

# 500
А ти харесваш Маноло Бланик (любимият дизайнер на Кари), и аз много го харесвам, както и Лубутен.

А, за Лубутен не можах да се сетя, неговите харесвам.  Simple Smile

Софи работи много, затова не пише. И във ФБ рядко се вясва, добре са  Simple Smile

И аз като Миланова слагам колкото ми падне, на око. Галка, разбира се, че може цяло бурканче  Hug

Месечинке, и аз щях да ти пиша банана да дадеш първо  Hug

Сглобих пъзела, метнах Писанката на него и разхвърлях около нея трохи хляб и сега ги събира и яде като някоя кокошка и си трае  Joy

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 11:27 от Блонди

# 501

Сглобих пъзела, метнах Писанката на него и разхвърлях около нея трохи хялб и сега ги събира и яде като някоя кокошка и си трае  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy
Миланова и от мен  Hug
Месечинке, то пък докога ще ги пазим от сол  hahaha хаха, шегувам се, не знам, аз засега ще му правя месните, ако знаете ква прясна пуйка са ни заколили вчера, даже с главата ни я дадоха  hahaha само бялото месо от нея е 700 гр, в Балев щях да дам 55 лв за кило, а на мен ми излезе 4 кг пуйка за 30 лв  Twisted Evil

# 502
Блонди, аз на нашия пъзел размятам 2-3 бисквити, е много е доволен така..хаха, като я открие и хапне и се почва едно ооо, а,,ууу, и се смеее и весели.

Много опасен е станал, пълзи, навира се където не му е работата, иска само да ходи, бе луда работа..Все по трудно става.

# 503
  • Варна
ХАхахах, ще падна с вашите трохи Joy Само затова ще купя пъзел да му гледам и аз сеира, че ако размятам трохи по килима ще ги яде с все власинките Mr. Green
Бютка,
супер. Вместо 10-на пюрета си имаш цяла пуйка.

# 504
Месечинка, и тук беше същото. Даже станах посред нощ да затварям прозорците, че се чуваха ужасяващи звукове. Не че дребното се впечатляваше, ама аз ...  #Crazy Ама днес пак съм навитак за разходка, де ...  hahaha Честита ти Каменичка!  beer
Бютка, значи по едно и също време се омамихме, по едно и също ще се олелваме, да ни е честито!  Hug Нашите още не са ходили на лекар.
Деситка, конен спорт, супер! Hug

Добре, че и ние имаме село! На мен всъщност само един дядо ми е останал и е далече, но ММ ги има много  hahaha, а и свекитата са при едната. Освен това и майкини искат да купуват вила, че да имало детето къде да си играе, така че сме осигурени откъм дворно място!  Whistling

# 505
 hahaha  hahaha  hahaha Цунки за Кокошчицата от форумския и 'брат' Кокош, както аз го наричам, като хапва просо.
Идеи как мога да върна апетита на Яворче, то е ясно, че сега заради боледуването не яде, ама толкова е остлабнал, струва ми се като скелетче, бях му свикнала на бузите, а сега е един изпит /като майка си/ Sad
 И да ви кажа, какво ми казаха в спешния кабинет - трябва да пият вода, ама по много вода, а не както ние тръбим, че като му дойде време -лятото ще пропият. Било дори фатално, мен ми направиха бележка, че си личи, че е обезводнен и че трябва да пие по 100-120 на ден чиста вода, а ние пиехме по 20 макс  Sad
За обличането - цяла зима е с боди дълъг ръкав и отгоре с блуза и панталонки. За навън му обувам обувки, шапка (ако е ветровито) и яке.
За обувките - имам си фетиш към тях и сутиени  hahaha Имам всякакви чифтове, но май откакто съм бременна нося или един модел балеринки или маратонки (нещо, което преди това почти не съм обувала). Токове - всякакви, но веднъж бях на разходка в парка с такова и ми беше некомфортно, да не говорим, че ако теренът не е прав е много по-трудно да балансирам количката.

# 506
  • Варна
А така. Е как да пие вода, като не ще? Да му я наливам с фуния ли? Абсурд е да изпие 100 мл, пълен абсурд, ще ме прощават Rolling Eyes Изпива 10-15 мл мааааксимум, като не знам каква част от тези милилитри разлива де, с толкова намалява водата в шишето. Не е първият, който не пие вода, аз пък мисля, че тези твърдения за 100-те мл са силно преувеличени. Тефи, за апетита мисля, че ще се върне щом се почувства по-добре Rolling Eyes

# 507
Тефитка, хич не сме силни да знаеш, просто нямаме избор... Тъкмо те чета и си викам ей сега ще се оплача и аз... и видях, че си ме споменала...
Скрит текст:
Изобщо не издържам аз напоследък, със сигурност преживявам нещо - депресия ли е, нервен срив ли, е криза ли някаква.... това специалистите ще кажат, ама не е на добре работата. Постоянно зациклям, постоянно не се справям с това което искам. Не мога да се премиря с това, че заради бебето пренебрегвам баткото... Винаги съм се кълняла в това, каква майка ще бъда - как ще водя детето си на театър, изложби, концерти, пикници, разходки и спорт край природата... ще му организирам игри и занимания вкъщи - е, нищичко.... почти нищичко от това не правя, зомбирам го с филми на компютъра, все Криси ми "пречи", няма на кого да я оставя, баща им почти винаги е зает... на всичкото отгоре иска да го спираме от кооператива и имаме големи скандали по въпроса.
 В събота тръгнахме уж за театър, но се замотахме, докато оправим едното, другото, вече бяхме облечени, половината седнали в колата и си погледнах часовника... осъзнах че ще го изпуснем, и като ревнах...половин час, с глас...не мога да се успокоя, направо виех... децата ме гледат изплашено, Бобо ме пита защо съм тъжна, Ивайло крещи... толкова провалена се чувствам.  Cry Cry
Знам какво трябва да направя, знам какво биха ме посъветвали, знам аз самата какви съвети бих дала... обаче не съм готова, искам да си пострадам, да порева още малко... докато не побъркам съвсем децата ми. Та, така... хем не искам да се оплаквам, хем ми олеква като пиша, затова ще публикувам и после ще ви чета. Моля Ви за извинение, за това че досаждам с моите глупости...
Да се стягате и да не допускате такива състояния, ейй....  Hug Hug Hug Hug Hug
[/color]

# 508
Добър ден!!!

Само накратко да ви се похваля - в други ден съм на зъболекар и цито  Sick Гадост, ама няма как, трябва да се посещават лекарите навреме.
Днес ужасен дъждовен ден. Дани, като всеки човек явно усети какво е време и си спинка сладко. И аз искам да го гушна, но имам доста домашна работа. Така, че сега няма да пиша фермани, а само накратко  Mr. Green

Миланова, дано се оправи твоя свекър. А ти внимавай с лекарствата, че от притеснения да не направиш някоя беля  Hug
БейбиАти, твоя Виктор голяма фурия. И на мен ми изглежда раничко, но това тъй или иначе се случва естествено когато е готово детето, така че споко, той си знае човека какви ги върши. Дани още не може на дупето да си седи като хората, а вие вече без проходилка ходите  hahaha  Mr. Green Heart Eyes
Васето, а защо не вземете проходилка - не искате ли да го слагате ? Ти сигурно си писала преди ама пуста памет не помня  newsm78
Деситка, почна ли днес диетата. Стискам палци ! И мерси за милите думи  Hug
Мери Джейн, май всички сме маниаци на обувки. Аз имам и още две големи слабости - чанти и слънчеви очила  Sunglasses
Галка, тя Бюти ти е писала, но и аз да кажа, не му се вглеждай в месото толкова, слагаш там едно малко парченце / мисля около 15-20гр / трябва да е.
Бюти, как си днес ? Минава ли обрива ? Аз съм за Нац. среща.
Месечинка, вече отворила летния сезон с Каменица Фреш - наздраве  beer3 За глутена, за сега редувам овесената и пшеничката каша, но тези дни мисля на обяд да слагам пшенично сухарче към зеленчуковото пюре и следобед ще да примерно просото или оризова.
Дафи, аз ги редувам овес и пшеница.
Сами, много готин пост - всички тука обясняват доводи за и против хомеопатията, а ти си твърда - да се приключва темата  hahaha hahaha hahaha Добре казано !
Койчева, и аз обичам Ариана Радлер, айде наздраве и честито гол пищов  hahaha hahaha
Диди и аз нямам търпение и Дани да се научи добре да седи и да си играе!  Whistling
Блонди, какво и е на Ками - да не зъбче ?  newsm78 А решила си проблема и сега си имаш малка кокошчица  Hug  hahaha
Елсън, айде поплачи си малко, да ти олекне на душичката, и после си върни пак прекрасното настроение, че твоите дребосъци искат весела мама. И всички неща, които искаш да правиш, те няма да станат накуп и в един ден така, че спокойно. Ако трябва планирай от по-рано едно по едно и ще се случат. Пък и да не станат, какво значение има, важното е да си изкарвате весело с децата, без значение къде и как  Hug

Айде според ден и от мен. Ще се включа пак по-късно следобед и да не вземете да изпишете света  Crazy , че после пак работа за фермани ми отваряте  hahaha

# 509
Тефи, мисля, че е различно, когато детето е болно и се обезводнява "насилствено". Тогава наистина е важно да пие вода, щом и не яде, за да приема от там някакво количество течност. Надявам се, че вече се оправяте.

Аз високи обувки не мога, а и не обичам да нося. Само равни подметки, а от бременността много ме боли тазът, ако са и неудобни.

Марли, отпуснала си се като си видяла, че нямаш много за четене  Mr. Green пропуснала си, че май само Койчева не може да дойде, защото са на консултация. Да си изкарате добре, момичета  Hug

Изгубих си мисълтЪТ  Grinning

Елсън,  Hug
Скрит текст:
много високи летви си си сложила, свали ги за малко и след още малко време пак ще си ги качиш, където искаш и ще ги стигаш. Иначе мен ако питаш, сега и времето е виновно даже.
Не ме бива мен в писането, обаче като си дойдем в София, ако искаш и ти се занимава ще се видим и ще се потупкаме Simple Smile тъкмо и аз да се взема в ръце Simple Smile

За обличането ми е много трудно да преценявам сега като сме с количката  Rolling Eyes иначе и аз като Диди, не мога да преценявам по мен, защото все ми е топло.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 12:30 от иглуб

Общи условия

Активация на акаунт