Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 645
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
Браво, Лус, браво! newsm44 Ти си нашата гордост!   bouquet

Такава глава ме цепи, че две не виждам. Щом прибягах до аулина и обмислям втори... Cry

Къде е Мари днес?

Славче - напълно те разбирам колко ви е лошо, като знам ние как го изкарахме. Няма ли някоя баба да дойде да ви гледа двечките? newsm78

За раждането нищо не мога да кажа, дори не виждам на хоризонта бременност, та камо ли раждане, ама като се знам що за чудо съм, май ще предпочета секцио, заради контролирания риск, ама знае ли човек... newsm78

# 106
  • Талант на 2012,2013 г.
Тук и в болницата и пак тук... Rolling Eyes

# 107
Мари - как минава вливката? Всичко наред ли е? А зъбът? Спря ли ти температурата и болката?

# 108
  • UK
Ооох прибрахме се, ходихме да си вземем малчо чак от Трявна Crazy защото реве  Mr. Green за нас! Joy
То снощи, като го чух и аз ревах Rolling Eyes ама това е друга тема ooooh! hahaha
Какви ужасни неща разисквате раждания разни, аз искам поне 3 деца, ама ако може мъжа ми да ги ражда rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Славче уф какви са тези болести, да си ходят, там отдето са дошли ooooh!
Аз чакам цикъл тея дни и толкова ми е скофтено и уморено, а пък как ми се спииии ooooh!
Днеска не съм много разговорлива ша ме извинявате, утре повече Hug На всички много гуш! Луси много си готИна Hug

# 109
Лус, на снимките си бонбон4е!
Клип4ето- няма да мога да го гледам. Слаб ми е нета. Tired
Вирусоносителите- скоро да са оздравяли.
Готвя и ви оставям. Лека ве4ер!

# 110
  • София
Жалко, че свършва удоволствието...

# 111
Коконче, разходили сте се безвреме до Трявна, а  Hug Лапешка работа. Моята племенница нали и тя е на лагер, че очаквах и аз да имаме подобни изпълнения, обаче се държи много мъжки. Чуваме се по 100 пъти на ден, но гък не е казала че и е мъчно, камо ли да плаче. Племенникът обаче е друга работа, не може без майка си. Гледам и Ванко такъв се очертава - другите деца си играят навън, той все до мен гледа да е, да не избягам  Simple Smile
Люси, измислете нещо де, ми то си струва само заради купона да ходиш, без да броим и английския  Peace

# 112
  • UK
Вио чисто лапешка според мм, само дето лапетата са станали hahaha просто две у дома (едното Малчо,  а другото -аз  hahaha) Hug
Утре ще ходя да ме кръвоточат ooooh!и отсега съм се затръшкала hahaha да не боли, да ми нацелят от 1 път, че имат навика да ме правят на решето Crossing Arms или по-лошо, почват да се учат на мене Mr. Green Joy Трябва да изследвам едни хормони и така ми е притеснено за резултата им Praynig

# 113
Коконче, успех утре  Hug Май тази вечер само двете с теб сме тук, къде остана тоз' народ  Thinking

# 114
Народът сигурно гледа мача, или поне аз го гледам. И готвя и се опитвам да съчиня някаква история на испански за курса утре. Леле, като ме чете човек ще каже, че съм като Наполеон.  Joy Joy
Ама днес наистина много хора липсват?!  newsm78

# 115
  • при късмета
Ох, това дете още е по старото време  ooooh! трудно ми е да го слагам да ляга час по-рано.
А сутрин ни се спиии и на двамата.Баща му може и в 8 да си легне, ако не трябваше да къпе детето, като кокшка е
Коконче стискам палци да са добри резултатите от изследванията.
Смърфи верно си като Наполеон
На мен ТВ ми е фон, ем не мога без него, ем не го гледам

# 116
Днес гледах това предаване къртицата.От кога го дават?
О браво Ангелче ти си опасна мама!Аз до днес не съм се престрашила с малкия на кръчма.Освен лятото по-морето.И то за вечеря за малко.
А моя мъж като мрънка все за нещо,че го отразявам.Като не му харесва да го свърши той.
А от шевовете ме беше страх.Оказа се,че те са най-гадни. РАждах нормално за протокола.
Лекаря си не го заменям.Но акушерката бепе един изрод безподобен.Ако имах сили щях да стана и да я убия.
Славче да оздравявате.Пийте чай и на топло се гушкайте.
МАма коко и Твоята не е лесна.От сега свекърва. Laughing
Коконче ако мъжа ми ще ги ражда и аз искам 5.Ама ако ще съм аз само 2.

# 117
  • при късмета

# 118
  • София
Тая тема за вагинално и секцио ми е много болезнена. Трябва да имаме доверие на лекарите си. Аз цял живт няма да си простя, че първото си дете го родих нормално, че не бях по-настоятелна за секцио....но в крайна сметка бях в най-големия родилен дом в БГ...някакси не върви да уча лекарите, че  факта, че имам голям задник далеч не значи, че мога да родя нормално безпроблемно. Това за големия задник ми го каза доктора...то не че не е вярно, но каква беше връзката с раждането не зная.
Когато прочета някой да се оплаква, че е родил секцио, а видиш ли , трябвало да бъде нормално раждане...недейте така, бъдете благодарни на Бога, че и вие, и децата сте живи и здрави, защото не при всички нещата се нареждат така.

# 119
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Вале, не са нещата само черни или само бели... При мен например, по време на цялата бременност докторката ми казваше, че няма проблем да родя нормално - бебка се обърна навреме, беше си дребничка, пъпната връв не беше увита. Ама тръгна да излиза на криво... И се наложи да ме оперират. Нещо, за което не бях психически подготвена изобщо! Докторката ме попита дали съм съгласна и 20 минути по-късно бях в операционна и вадеха малката. След всичката болка и притеснение цял ден да ме режат в съзнание ми дойде нанагорно, та нервни кризи, ужас... Но не съжалявам - сега и двете сме добре, това е най-важното. Единственото, за което мога да съжалявам е, че сигурно няма да мога да имам толкова деца, колкото искам, но... Това са бели кахъри.

Ей нещо друго, хубаво исках да пиша ама какво беше?
Люси, много си хубава  Hug
Коконче,  fingerscrossed И на мен се учеха като ходех да ме боцкат, даже докато бях в родилното накрая ми слагаха системите на най-невероятни места, изпопукаха ми вените... Но то зависи от майстора, стискам палци да ти се падне сестрата с най-лека ръка  Hug
Тити, като писа за акушерката се сетих - мойта акушерка беше една толкова мила душица! Даже при нея ходих да ми сваля шевовете. Уникален човек!

Общи условия

Активация на акаунт