Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 641
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
Не, за съжаление, и цял живот ще съжалявам за това  Tired Седалищно разположено бебе и възраст на родилката 33 години - това им беше достатъчно на лекарите, за да решат да режат. Все си мисля, че можех и сама, ама......Както и да е, може пък да е било за добро, не знам.
Живот и здраве, ако забременея отново, ще искам да родя нормално, само не знам къде ще си намеря такива лекари, които да се навият за нормално раждане след Цезарово сечение.

# 91
Щом сте били добре ти и детето,не мисля,че има толкова голямо значение какво е било самото раждане  bouquet

# 92
  • ул. "Мечтание"
Вио, ако това е което наистина искаш ще ги намериш лекарите и хората, които да те подкрепят!  Hug

Ангелче, радвам се, че разходката е минала добре и сте натъкмили слинга...

Аз съм супер гладна, направо мога цял слон да изям. Имам уговорка с приятелка за обяд, но тя закъснява...

Ииии щях да коментирам още работи дето сте писали, но забравих какво. В момента нямам сили да се връщам назад да чета пак.  Rolling Eyes

# 93
Аз питах за нормално раждане след секцио- мнението на специалистите бе"Незнам как те е зашил лекаря преди мен-следователно аз не мога да поема такава отговорност. " Минала съм и двата вида раждане(първото ми дете родих нормално, второто -секцио по спешност, третото-секцио по спешност). С две ръце съм за секцио,ако няма други противопоказания. При нормалното раждане полу4их такива разкъсвания, които си имам и до днес. Това е много малка, но основателна при4ина да не го харесвам.
Ста-ди, моята зълва имаше постоянно вагинални те4ения,предизвикани от бактерии. Роди два пъти нормално. В резултат и двете й деца имат бактериален конюктивит. Заразени, докато преминават през родовия канал. Внимавай и потърси и друго мнение.
Пробвай и смрадлика на циреите. Но бъди постоянна и търпелива.
Нощни, мини на седобедна закуска, а като  дойде дружката- сядайте да обядвате.

# 94
  • ул. "Мечтание"
Аз съм с вагинално след секцио. И бих казала, че вагиналното ми раждане беше празник...
Но нека не подхващаме За и Против, че обичайно такива дискусии завършват грозно... А монетата си има повече от две страни...  Peace
Споменах за възможността на Вио единствено като ремарка, че има опцията, ако някога реши да има още деца. И все по-често има успешни и прекрасни вагинални раждания след секцио. И доктори, които не говорят непрофесионални глупости по темата...

----------------
Приятелката ми дойде, ура! Simple Smile

# 95
  • Бургас
Много съм зле! Sick
Едва гледам и мърдам,а трябва и да обгрижвам малката болна.
Ужасен вирус,пазете се!

Ста,нека докторът прецени.После всичко се забравя.Здравето на майката и бебето са най-важни.

# 96
  • при късмета
Привет и от мен
Славче ужасно е. С малкия карахме грипа заедно, ама при нас беше февруари. Тия морски вируси много късно се сетили. Оправяйте се  Hug
Аз бях с планирано секцио заради кръста Защото имаше опасност при напън от нормално раждане да дозатисна нерви и да ми се парализират краката. Едва се преборих за пълна упойка. Тая анестезиоложка от мързел искаше да ме ръчка с тия спинални упойки, баш където ми е най-големия проблем. Още чакам да я срещна някъде  Mr. Green
Ох, на мен отсега ми започват свекървенски неволи  ooooh! Моя дребния сутринта като го водихме на градина ми вика "Мамо, аз забравих да ти кажа, че днес след градина имам среща"  ooooh! Аз ей така  Shocked
-С кой,бе маме
-Ми с Андрея, уговорили сме се за след градина  ooooh!
И така, бяхме на среща, ама дъжда ни прибра по-рано

# 97
  • в сърцата на децата <3
Как тъй няма да може нормално след секцио бре? Чи аз имам планове за повече от още едно дете  Mr. Green Май колкото време минава, толкова повече ме е яд, че не изчаках още някой час като раждах, можеше пък да се намести малката и да излезе от парадния изход  Laughing Както и да е - следващото ще е нормално - туй то!

# 98
  • при късмета
Нощни очи имам едно питане.Да ти се намира из градината такъв карамфил
Скрит текст:
Знаеш ли кога мога да го размножа? Сложила съм една чепчица да пуска корени, ама нещо не ще. Дали да изчакам да прецъфти и тогава да опитам? newsm78

# 99
  • София

НЕ Е МАМО?

# 100
  • при късмета
Лус, други снимки чакаме  Grinning и видео

# 101
  • София
Не знам как да го кача видеото...
Иначе снимките има само две.
Освен това видеото момичето записа цял разговор и не се чува, само песента на края Mr. Green

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:02 от luss

# 102
  • при късмета
Лус, браво, много си хубава и много фотогенична  newsm18

# 103
  • София
Лус, браво, много си хубава и много фотогенична  newsm18

Не се получава нито да обърна, нито да подобря звука...
Скрит текст:
http://www.youtube.com/edit?video_id=h0UmRCIxhxo&video_referrer=watch&ns=1&feature=mhsn

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 21:02 от luss

# 104
Нощни очи, къде ги намери тези лекари да се навият на нормално след секцио? Може да допра до твоята помощ за техни контакти, само първо да забременея, де  Simple Smile
Люси, прекрасна си  Hug

Общи условия

Активация на акаунт