Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 905
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
И аз съм тук, но два дни само се спотайвам, че ме мързи ...  Blush

# 421
  • София
Браво на вас.
На Петьо не му харесва операта. Казва - много пеят, мамо и много силно, чак ушичките ме болят и се разболял на другия ден (не е виновна операта, но неговото асоцииране идва от там - ходих на операта и сега съм болен)... Обаче от филмите на 3 Д и от театъра - няма му нищо Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Айде, отменям гладенето Wink

# 422
  • София
Куини, човешко е да те мързи, споко...всички минаваме по тоя път сегиз-тогиз! Blush
а аз днес пък ми беше дошла музата и следобяда едно чистене, готвене, пране, гладене..ама с такъв кеф работих, че чак се чудя на себе си...и съм скромна на всичко отгоре!
Ама направих едни сиренки , препоръчани от Мама Цоцоланка, направо се топят в устата...

# 423
  • UK
Ние пък, от утре сме на даскало, ама не щем Whistling Joy Отсега ме е замрънкал да НЕ ходимж Whistling Joy

# 424
  • при късмета
Ей мЪ на и мен
така ме е хванала мигрената от това време, че от петък следобед не мога да стана.Ама, като казвам не мога, разбирайте чисто физически.Разби ме.Освен, че ме боли глава и съм с ниско кръвно, ами на всичко отгоре го държа 70/60 ooooh! Детето се къпе и вече ще ляга аз сега се излюпих.
Славче вие оправихте ли се? Много време не си писала, дано всичко е наред.
Лус каквото и да ти хрумне за балкона, най-хубаво е честата промяна.Направи го както искаш и като ти дойде друг акъл пак.Аз така правя.
Марче добре си се завърнала  Hug
За неспоменатите поименно  Hug
След малко пак ще пиша, отивам малко да видя детето преди да легне

# 425
Вале, въздишах аз по вашите соленки във фейсбук!  Sad
От днес съм на диета и аз, че не се търпя вече, ама наистина. Засега съм добре, даже изпих две чаши вода и една прясно мляко.  Mr. Green За мен си е постижение при положение, че карам само на кОла.

мама-коко, бързичко да ти минава!  Hug

# 426
  • София
Офф, и аз май трябва да ви кажа - ЛЕКА НОЩ!!!

Трябва да изгладя за утре някои неща, да приготвим раница, да подострим моливите и да накарам да легне малкия поне в 10:30. че за 3 седмици вкъщи... лягаме към 12, ставаме към 10...

Приятна приказка, момичета!!! Hug Hug Hug

Куинче, ти на каква диета си?

мама-коко и аз съм с ниско кръвно 90х60 и като ми се събират границите - пия много вода, поне на мен ми помага...

# 427
Мама-коко, тъкмо си мислех, че скоро не си писала, а то какво било  Sad Ужас, представям си какво е. Бързо да се оправяш  Hug
Славчето и Ваничка и те скоро не са се появявали, дано всичко да е наред при тях.
Днес не сме си подавали носовете навън. Само сутринта отидохме набързо до магазина, ама то не се брои. Цял следобед вкъщи...е, оцеляхме, ама навън си е друга бира.

# 428
  • София
Аз се бях сетила днес за Славчето, нещо бяха болни с малката, дано са добре!

# 429
  • София
Хвърлих едно око на сериала, то все познати актьори.
Забравих, че са го рекламирали, ама много изпуснах, той започна в 20:00

Дали пак ще е 1 път седмично да ни  мъчат?

# 430
Коконче - имаш ЛС!

Направих баница, на външен ид съм я докарала, като изстине ще видим и на вкус как е! Носих си три кила сирене и три пакета кори от БГ, ако се чудите как успях да направя това типично ястие тук.  Laughing
Довечера сме на гости на един колега на мъжа ми - румънец. Другата седмица - пак на концерт. Тук филхармонията е издигната в култ, имат големи субсидии и всяка седмица имат по два концерта, залите са препълнени. Всяка седмица имат различна програма, гостуващ диригент и солисти. Другата седмица ще бъдат някакви много известни руснаци, а нас българските музиканти ни дават билети и защо да не възползваме.  Peace

Така - рапорт даден!

# 431
Люси, спрях хляба, сладкото, газираното и това е ... А и мисля да ям до 19 ч. най - късно, ако се стегна може и след 18.00. Не мога да спазвам такива диети "Днес яж това, утре онова".  Rolling Eyes

Смърфи, колко часа е при вас?  newsm78

# 432
  • при късмета
И за Ваничка се бях сетила, ама забравих да питам къде се губи.
Мари и на вас успех ви пожелавам тази седмица и стискам палци да мине безпроблемно  Hug
Така правя и аз с кръвното пия вода и солен айран. Ама накъде повече вода, като в нормално състояние изпивам по 6-7 литра на ден.Като водна жаба съм
Ох с това стоене в къщи заради времето е ужасно.Дребния днес цял ден врънка баща си да го изведе
Смърфи да си взимате дъждовния сезон при вас  Grinning

# 433

Смърфи, колко часа е при вас?  newsm78

В момента е 13:56, тоест 8 часа е разликата.

Смърфи да си взимате дъждовния сезон при вас  Grinning

Хаха, колумбийците тъкмо се чудят къде им е дъждовния сезон.  newsm78 Не е валяло тук от не знам колко време и местните казват, че такова нещо не са виждали. Досега не ти трябвало календар, на 1-ви април заполвало да вали, като по часовник, ама тази година йок, не вали. Ще ги успокоя, че сме го занесли в БГ.  Hug

# 434
Куини, и аз се опитвам нещо такова да спазвам. При мен действа, изпробвано е. Да видим само дали ще устискам, че много го обичам тоя хляб... Без сладко и без газирано мога с месеци да карам, ама без хляб, пък особено бял...хич.
Мама-коко, как 6 - 7 литра вода  Shocked Аз с моите 2 - 3 литра се мисля за жаба, ама ти ми скри шапката направо  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт