Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 902
  • 732
  •   1
Отговори
# 435
Вио, и аз съм хлеболюбец голям!  Embarassed

# 436
  • при късмета
В новините гледах за Аржентина, май се е задържал на едно място вместо да се движи и да обхваща по-голяма част от континента. Беше страшно, ако и при вас дъждовния сезон протича по подобен начин, ужас.
Вио лятото пия по 10, изумявала съм хората. И това е само водата без да броя кафета и останалите напитки. Абе с две думи живея в тоалетната  hahaha
Аз не мога вечер да не ям.И без хляб не мога.Особено като седя на компа, я семки, я нещо сладко.Ама за зимата съм качила само кило.Като се оправи времето и започна да се движа само пеша свалям

# 437
Щастливка си ти, мама-коко  Simple Smile За мен няма значение зима ли е или лято, като пълнея - пълнея, като отслабвам - отслабвам.

# 438
В новините гледах за Аржентина, май се е задържал на едно място вместо да се движи и да обхваща по-голяма част от континента. Беше страшно, ако и при вас дъждовния сезон протича по подобен начин, ужас.
[

Да си остане и там! Хич да не идва насам. Всъщност това ще ни е първият дъждовен сезон тук, така че изобщо не знам какво ни очаква.  Peace

Щастливи сте, които отслабвате, макар и от време на време. Аз не отслабвам изобщо.... Cry

# 439
Минавам на бързо за отчет и пак си лягам.От вчера съм с болки пак в корема,доста силни и повечето време лежа.Вече ми писна да ви кажа.Пия по една шепа хапчета и май няма много файда.Оплаках ви се  bouquet
Лека и спокойна вечер на всички Hug

# 440
  • при късмета
Sta_di за хапчетата няма начин  Hug ама това с болките е неприятно.Видя ли те лекар?

Хрумна ми нещо и да питам дали някой е пробвал.Аз на козунаците започнах да слагам различни плънки и един път го правих със сладко от дюли. За Великден съм решила единия да го направя със сладко от бели череши, ама само плодчетата.Дали ще стане добре? newsm78 По принцип това сладко много го обичам

Последна редакция: нд, 07 апр 2013, 22:44 от мама-коко

# 441
Sta_di, стискай зъби, малко остана  Hug

# 442
  • София
Едва успях да ви прочета. Децата спят, дрехите, чанти, раници - приготвени са.
Важно да станат утре толкова рано. Притеснявам се за голямата, че тя трябва да излезе в 6:45, а аз понеже няма да правя гимнастика по известни причини поне още 2 седмици, навих часовника на 7:00 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 443
  • София
Аз пък без шоколад не мога..., без хляб мога да карам, тестени мога да устискам..., ама шоколад... Днес вечерях в 16:00, мислех да не ям, но от 18:00 до сега излупах цял шоколад,,,

Лека нош, момичета!

# 444
  • София
Аз приключвам деня - аз и започвам!

Добро утро, момичета!

# 445
  • при късмета
Добро утро
заведохме дребния на градина и аз започвам да чистя, че всичко е нагоре с краката.
Успешна седмица момичета  Hug

# 446
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро!

# 447
  • UK
Добро утроооо Hug
ау, зимата се завърна ooooh! сутринта с малкия не можем (ама буквално на 3 пъти не можахме) да излезем от входа ooooh! Joy То бяха напъни, то беше чудо, егаТиии вятъра, как фуча, използвахме на 4 път сигурно  Crazy един промеждутък и беж да ни няма Joy Добре, че училището е в центъра, а там, вятър нЕма #Crazy
Мари Hug това сладурче ако знаеш, колко много го искам!
СМЪРФИЕТКА Hug ужасно съм ти благодарна!  love001 smile3525
Луси Hug ти кога заспа, кога стана, че и закуска си ни приготвила, но и аз като теб , гладна мога да стоя, НО без ШОКОЛАД не мога Naughty Crossing Arms

# 448
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконче...И НЕКА СЕ СЛУЧИ! Praynig

# 449
  • Пловдив
Тук съм момичета.
Приятно е, когато някои мисли за теб.  bouquet
Горе-долу сме добре, после ще пиша.
За всички желая една позитивна седмица на фона на дъждовете и мрачното време. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт