Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 891
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
  • Талант на 2012,2013 г.
Ваничка Hug

Славчеееееее... как сте?!? Thinking

# 451
Добро утро и от мен!
И аз в4ера гледах сериала, ама ми се преплитат гороите от другите сериали.
Наистина все едни и същи са лицата.
Лус, за тераската бих процедирала така. Имам бели мебели(лесно се мият), зна4и по4вам към тях да допълвам цветове. Отдолу малко зелен мокет(може и не на целия под). На столовете и на масата си ушиваш или купуваш възглавни4ки и покривка, които да излъ4ват настроение. На стената слагам 2-3 полици(аз бих заложила на бялото) и върху тях няколко разли4ни по големинаи цвет саксийки с цветя. Ако искаш още настроение - някакви ресни на прозорците и вратата.
Като ти писне- сменяш възглавни4ките, сменяш цветята/саксийките и готово.
Кой раро-рано говореше за сладко от бели 4ереши? Не те е срам! Тук някои се опитват да отслабват!  bouquet За протокола- козунака ще стане разкошен. Аз миналата година за 4ерешова Задушница правих със сладко от 4ервени 4ереши. Наистина се слагат само плод4етата, за да не се разводни плънката.
хайде, отивам да правя свинско с ориз!

# 452
  • UK
Аз пък днеска ПАК няма да готвя, мама вчера ми напълни торбите и кутиите  smile3534 Ваничка  Hug Сега и Славчето да се появи Hug Мари Hug дай боже! Praynig
Днеска щях да излизам но реших, че има време и в срядата ще ида се изследвам, че хем ми е на 2 крачки хем и цената е направо мижава пред тази, която днес трябваше да платя в частния МД Rolling Eyes Ама се чудя newsm78 може ли да има такава фрапантна разлика в цените ooooh! Става въпрос за влагалищен секрет и цитонамазка, в МЦ който е до нас почит двете са на общата сума от 23.00 лева ( цитото е по-скъпото цеееели 15.00 лева Mr. Green), а в МД частния, двете са по 30 лева (общо 60.00 лева) + цената на прегледа от АГ-то и хоп Crazy честито на печелившите 90 лева #Crazy

# 453
  • Талант на 2012,2013 г.
Това 90 лева, Коконче отдавна нищо не е... за нас... ConfusedСамо с влизането при регистрацията ни вземат 45 лева.

Само за да влезем в кабинета. И от там нататък се започва... ooooh! ooooh! ooooh!

# 454
  • UK
Това 90 лева, Коконче отдавна нищо не е... за нас... ConfusedСамо с влизането при регистрацията ни вземат 45 лева.

Само за да влезем в кабинета. И от там нататък се започва... ooooh! ooooh! ooooh!
Ами, Мари тези 90 лева и аз ги давам през ден-два, но като има възможност да си ги спестя не виждам защо да не се възползвам Crossing Arms Иначе самата ни процедура е над 10 бона това е 4-тата ми дотук и вече сме пред фалит (ние отдавна фалирахме де) но сега и моите родители вдигат вече ръцете та и ако и сега нестане незнам, трябва да разчитам на печалба от тото-то или да се ориентирам към обири на банки Whistling Rolling Eyes Joy
Иначе в клиниката за добро утро и довиждане си даваме по едни 50 лева, ама като сложиш и едни 200 лева за бензин, картинката става доста цветна Crossing Arms Thinking

# 455
  • Талант на 2012,2013 г.
Скапана ни е държавата, душко...За да се родиш плащат, за да живееш, плащаш, когато умрем, пак плащат...

ЕГАТИ оправията... Mr. Green

# 456
  • UK
Скапана ни е държавата, душко...За да се родиш плащат, за да живееш, плащаш, когато умрем, пак плащат...

ЕГАТИ оправията... Mr. Green
Rolling Eyes така си е, тъжно е, ама е факт  Rolling Eyes

# 457
  • при късмета
Кой раро-рано говореше за сладко от бели 4ереши? Не те е срам! Тук някои се опитват да отслабват!  bouquet За протокола- козунака ще стане разкошен.  

Виноват  Embarassed, ама беше снощи късно, ти го четеш рано  Grinning
Сложих хляб, раздигах да пусна прахосмукачка, обаче пак ми се завъртя главата, та може да легна.
Днес май ще правя всичко на части и с почивки
Коконче дано са ти добри резултатие  Hug
Мари нищо ли не поема тая скапана държава за онкоболните  ooooh!
Ох, само като си помисля за пари и ..... положението става все по-лошо и не само при нас.Повсеместно е, като че ли
Това с банката отдавна съм го намислила Laughing

# 458
  • Талант на 2012,2013 г.
Поема тя...дръжки поема. Ако искаш да му е добре...сто неща ТИ самият трябва да си купиш и да му подсигуриш. Иначе...оставяш го да се мъчи като грешен дявол.

Офф.. тежка тема заформихме в понеделник. ooooh!

Чакайте сега да ви се похваля.

Вчера се запознахме с момиченцето на синът ни. Много сладко дете. Харесахме си я. Много... Grinning

Тооо зная, че не е важно ние да я харесаме, а той, но тук става въпрос за една взаимна симпатия. Grinning

# 459
  • UK
Мари Hug наистина, няма ли пътеки по касата, които да ползвате? А иначе, предполагам, че защото клиниката е частна си плащате и прегледите и прочая ooooh! Мама Коко Hug а на теб, какво ти е?

# 460
  • UK
Поема тя...дръжки поема. Ако искаш да му е добре...сто неща ТИ самият трябва да си купиш и да му подсигуриш. Иначе...оставяш го да се мъчи като грешен дявол.

Офф.. тежка тема заформихме в понеделник. ooooh!

Чакайте сега да ви се похваля.

Вчера се запознахме с момиченцето на синът ни. Много сладко дете. Харесахме си я. Много... Grinning

newsm44 newsm44 йЕЕЕЕ Супер Мари, това е повече от чудесно! Хайде и скоро да се вземат младите Hug

# 461
  • Талант на 2012,2013 г.
Коконо бре...що ти стана?!? Laughing

# 462
  • UK
Коконо бре...що ти стана?!? Laughing
Ми Rolling Eyes радвам се за младите  Mr. Green

# 463
  • Талант на 2012,2013 г.
 hahaha Joy Joy Joy

# 464
  • при късмета
Мигрената ме тормози, Коконче! Какво ти е направила Мари  Laughing, че да става свекърва (това да се приема на шега, много държа)

Общи условия

Активация на акаунт