Домакини - първи сезон/девети епизод - пролетен :)

• 25 888
  • 732
  •   1
Отговори
# 525
  • при късмета
Ангелче за бебка няма по-силен имунитет от това ти да си здрава.За клеева тинктура не знам от каква възраст се дава, аз не съм го пробвала още. Моя като беше бебе, на месец, се опитваше да се закашля и имаше хрема.Майка ми тогава ми беше надула главата, че се е разболял, ама се оказа изписан от болницата със стафилококова инфекция. Пусни й един носен или гърлен секрет, почти всички бебета ги изписват с някакви инфекции и се хващат късно.
Славе  Hug
Мария за съжаление не мога да помогна, изтрих си профила във фейсбук
Взех малкия и бързо вкъщи, навън е отвратително

# 526
  • ул. "Мечтание"
Привет  Hug
Тук съм, основно ви чета  Flutter
Имам въпросче - от каква възраст мога да давам клеева тинктура? Че малката беше контактна за втора поредна седмица с доста болни - сестрата на мъжа и племенничката. И двете кашлят като магарици и само тъпчат едни аб, от които не се оправят... Та ме е страх малката да не се разболее, като че ли се мъчи да се закашля  Sad Sad Sad Аз се наливам с витамини, та дано стигне до нея през кърмата... ММ май и той ще се разкисне... Оф... Ще му мине на него, само бебка да не се разболее  Cry
Сега бях си обелила една ябълка за следобедна закуска и малката ме гледа и преглъща  hahaha Дадох ѝ да близне и ѝ хареса  Laughing Май ще взема да я захранвам по-рано от предвиденото  Thinking

Клеевата тинктура се препоръчва при деца над 3 годишна възраст.
Пък ти й даваш най-добрия имуностимулатор - кърма!  Mr. Green В кърмата се отделят имунни фактори, които се грижат за имунитета на детето и до известна степен го предпазват от болести. Ели получава антителата, които ти самата изработваш срещу болестите, с които имаш досег. Като процеса е двустранен. Чрез слюнката си тя ти пуска "бацили" срещу които ти изработваш антитела и й ги връщаш чрез млекцето. Simple Smile

Не бързай със захранването. Това, че те гледа гладно и любопитно, не значи, че организма й е готов да приема и обработва твърда храна. Naughty не се подвеждай от "гладни" погледи.
Две полезни статии по въпроса:
Захранване с твърди храни: струва си да се изчака
Причини да отложим захранването
Ако те интересува още нещо за захранването - пиши ми!  Peace

Славче, радвам се, че сте по-добре!  Hug

Отивам да направя една баница, ще имам неочаквани гости тая вечер. Simple Smile

# 527
  • София
Колко съм блага вече... newsm51 newsm68 smile3540  superuu cow amiiii

Прибрахме се с Петьо, взех Миленка с мен и се поухарчихме се много. На нея купихме 5 тениски и на мен 2 чифта дънки и тениска.. Peace

Доволни сме и двете.

Мъжът ми готви солянка(супа), аз му нарязах всичко каквото трябва, че е голяма игра.... Обаче кат се върнах и съм друг човек Party

# 528
  • UK
Коконче благодарско  Hug като някаква просякиня-домакиня съм вече.... Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy абе, как го измисли само  hahaha ама и аз Rolling Eyes не те намирам  Thinking
Луси Hug а така Peace и аз съм забелязала, че кат си купя нещо за душата (каква душа- камбана имам аз Joy) и после съм друг човек Laughing до следващия ден и следващите покупки Mr. Green
Славче  Hug оправяйте се с беба, аз такова нещо като клеева тинктура чувам за сефте newsm78 Ангелче Hug за какво да я пиете с беба? Малка не е ли за тези тинктури и прочая Thinking
Мари  Hug Ние учихме ей досега по английски ooooh!
Малей smile3516 smile3516 smile3516 smile3516 хора казвам ви, немам нерви  smile3511 Туй дете не хваща от нищо, кат забучи погледа в една точка и само там ooooh! Ни приема Crossing Arms ни предава Joy
В чудо съм, ще го пратя на баба му Crossing Arms тя да му преподава, питам го разбра ли, отговора е  -НЕ smile3515
Малей, ако беше голям човек на 25-ти път обяснения и повтаряния на урока, да съм му дала пълен ... и у лево  smile3513 Ама, тва детИ, ко да го прая Whistling

# 529
  • при късмета
Коконче може да опиташ, да накараш него да ти задава въпроси. Така ще разбереш, кое точно не му е ясно.

# 530
  • UK
Коконче може да опиташ, да накараш него да ти задава въпроси. Така ще разбереш, кое точно не му е ясно.
Нищо не му е ясно, защото не ме слуша, зазяпва се нейде hahaha в тавана примерно ooooh! и на всичко друго пълен  ignore2 smile3515

# 531
  • Талант на 2012,2013 г.
На времето нашият син плачеше, Rolling Eyes когато учеше английския, защото освен в училището тук у дома една какичка допълнително го пънеше...що страници е изписал само ние си знаем. ooooh!

Сега обаче английският му е на ниво и това му помага навсякъде... Peace

# 532
  • UK
Ами, то това е идеята, а и имат домашно, освен да взема една фуния и да наливам, наливам  Joy Марчето14 не се ли наразходи днеска  smile3506

# 533
  • Талант на 2012,2013 г.
Не знам.  33uu  Sob

Аз пека пиленце...мням, мням... Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 19:38 от Марѝ

# 534
  • UK
Не знам.

Аз пека пиленце...мням, мням... Mr. Green
Пък аз изядох една ябълка Mr. Green  мляс, мляс   Joy После ще я чакам да ми се трупне Joy на знойната снага hahaha

# 535
Славче, дано да се оправи малката душица  Hug
Ейнджъл, и аз като Нощни очи бих те посъветвала да изчакаш малко със захранването  Peace За клеевата тинктура са ти казали - рано ви е. Нека да я види лекар все пак, за да се успокоиш.
Коконе, моите племенници са същите, така че е обща болест, ако това може да те успокои.
Мари, за днес ли ви беше операцията? Ти може и да си писала, ама ви погледнах само отгоре - отгоре, няма време за повече.
На всички момичета -  Hug
Вечеряме, къпем се и ще приспивам малкия, после пак ще ви навестя.

# 536
  • Талант на 2012,2013 г.
Вио, утре е кака...

Стиснете по палче... Praynig Аз като поприключим ще гледам да се включа... Rolling Eyes

Коконче, метни ябълка, ЩТИ дам една кълка... Laughing

# 537
  • UK
Вио, утре е кака...

Стиснете по палче... Praynig Аз като поприключим ще гледам да се включа... Rolling Eyes
Praynig Praynig Praynig Praynig ооооох, стискам стискам  Praynig ей, вие горе на балконЯ  hahaha да не паднете tooth

# 538
  • Талант на 2012,2013 г.
Хм.. горе има наши, ма има и нови... Елате, заповядайте при нас.Хубаво е тук. Hug

# 539
  • UK
Вио, утре е кака...

Коконче, метни ябълка, ЩТИ дам една кълка... Laughing
Мятам цяло кило еФтини от кауфланд hahaha Без майтап, ама миналата седмица нацелих случайно една прИмоция там, ябълки за 0,99 лв кг, че кака ви Mr. Green кат напълни едни торбиииии, ама каката на касата малко хлъцна smile3516 повече от незнам си колко кг не можело че един батко и още един  Joy и един чичко  hahaha ми ги взеха tooth

Общи условия

Активация на акаунт