Фотография за начинаещи - 6

• 28 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Любима дреха нямам, т.е. много са. Ще се напъна да снимам нещо. Simple Smile Хич ме няма в постановките.  Rolling Eyes  Joy

От днешната разходка из наш'то "село".

flower window by Solley Eaton, on Flickr

bench by Solley Eaton, on Flickr

small happiness by Solley Eaton, on Flickr

# 646
Вече съм го измислила седмичното, да видим кога ще ми остане време да снимам, че днес си имам две цветенца  Simple Smile, мама и половинката.

Прекрасен ден ви пожелавам. И честит празник на всички цветя.

Untitled by веселка, on Flickr

# 647
Някой в София свободен за срещичка понеделник сутрин Simple Smile
Много примамливо звучи Simple Smile
Лошото е, че съм силно зависима от едно малко сукалче Simple Smile

Simple Smile) ще се радвам да ви видя. То, часът на виждане с теб може да стане разтегливо понятие, така че да ти е удобно

Руми, да изчакаме до към 6 тази вечер и да решим Simple Smile Може и друг да се присъедини

Веселка, да са ти живи и здрави Simple Smile

# 648
  • София
Благодаря ви много за съветите. Четох, мислих, гледах, взех предвид и вашите мнения и реших да е 50mm, f/1,8g
Отивам сега да видя ще го издиря ли по магазините точно в неделя и почвам да се упражнявам Simple Smile

# 649
  • Варна
Честит празник на цветята в темата ни!

Много трудни за снимане и обработка се оказаха пустите му люляци, приемам всякакви съвети:

White & Fragrant by chockolina, on Flickr

The Summer Is Here!!! by chockolina, on Flickr

Нищо интересно не мога да измисля по седмичната тема... любима дреха нямам май... Tired

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 17:41 от chockolina

# 650
честит празник на всички!

честита цветница by mira-70, on Flickr

# 651
Честита Цветница на всички! Много усмивки и весело празнуване на всички именички Simple Smile
Аз снимах днес по седмичната тема - че тази седмица не се знае дали ще остане време Simple Smile
Роклята я уших преди броени дни, и още ми е любима (макар да не е за мене). Искаше ми се да има малко повече въздух на долу, ама нямаше как...

Clothes 1 by зиги, on Flickr

# 652
Честито на всички именници! Весел и слънчев празник!   bouquet

Villysweety, благодаря за новата темичка!  Simple Smile

Зиги, много хубава рокля си ушила!  Simple Smile  А ти защо не си си включила снимката (колажа) в предното предизвикателство? Сега забелязах, че не си я пуснала в дискусионната тема???

Веселка, да са ти живи и здрави именниците!  Simple Smile

Villysweety, RумиK, KayRenn и всички, които ще се видите на срещата! Приятно изкарване!  Hug

Обръщам се към онези, които са пазарували от Photopavilion - какви отзиви имате за този магазин и най-вече: доволни ли сте от услуги, цени и обслужване (например за обективите)? И ако трябва да се направи съпоставка между Photosynthesis и Photopavilion, кой бихте предпочели? Ще съм ви изключително благодарна да споделите мнения.  Hug  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 апр 2013, 16:10 от Isabell

# 653
Зиги, много хубава рокля си ушила!  Simple Smile  А ти защо не си си включила снимката (колажа) в предното предизвикателство? Сега забелязах, че не си я пуснала в дискусионната тема???

Ами не знам - уж я качих, ама явно нещо не съм направила както трябва  newsm78

Обръщам се към онези, които са пазарували от Photopavilion - какви отзиви имате за този магазин и най-вече: доволни ли сте от услуги, цени и обслужване (например за обективите)? И ако трябва да се направи съпоставка между Photosynthesis и Photopavilion, кой бихте предпочели? Ще съм ви изключително благодарна да споделите мнения.  Hug  Simple Smile
[/quote]

Аз лично предпочитам фотопавилиона - ако имам избор. Като че ли имат повече време да ти обръщат внимание, имам отстъпки там, и ми е по-уютно с тях.

# 654
  • Mostly in my mind
аз си взех камерата от Фотопавилион. доволна съм.  Peace много дълго време го дирих модела, и като се появи от Фотопавилион веднага реагираха и ми го изпратиха и си го получих на следващия ден. От Фотосинтезиса малко ме въртяха в интерес на истината.  Thinking ама това е малко субективно, щото сигурно зависи и на кой ще попаднеш на телефона. Ама като цяло знам, че който и да избереш няма кой знае какво значение. Смисъл от към цени. Поне това, което съм гледала, ценово е едно и също. Вече въпросът е при кой ще го има в наличност, защото не винаги едни и същи неща ги има и в двата сайта

# 655
  • Стара Загора
Добър ден фотаджийки Mr. Green
Успях леко да прегледам темата отгоре-отгоре и съм възмутена от вас Crossing Arms може ли такива красоти да творите докато ме няма бе?!? Mr. Green Питам  Twisted Evil
АЗ бях доста заета с организацията на воаяжа из съседните страни и малкото ми момче деня преди да тръгнем стана на 2г....та доста работа имах. Лаптопа не го взех на пътуването и не влизах ...опитвам се да наваксам....ама вие сте изснимали света...и аз заедно с вас де Joy
Ходихме . Загреб, Плитчивите езера, Сплит, Дубровник...с нашата си кола и беше страхотно. Пет дена, 3000км, 2000 снимки, една кола ...това ми е тотала Mr. Green

Ден 112 by anton.slavi -hera, on Flickr

Пускам ви дежурния си модел Mr. Green

Ден 113 by anton.slavi -hera, on Flickr
Другият си модел, който е трудно уловим  Joy
Очаквайте продължение.....Надявам се тези дни

# 656
И аз съм в района на парка Заимов, така че ще ми е удобно, само трябва да видим дали ще успея с организацията.
Аз най-накрая успях да си реализирам идеята за 'Част от тялото'  Mr. Green  много съм бърза, не можете да отречете  hahaha  Макар и извън седмичното предизвикателство, реших да я постна все пак  Crazy

DSC_0918 by Simona Ray, on Flickr

# 657
зиги, невероятна е роклята, искам и за нашата къща Simple Smile за снимката във фликър ще ти пиша.
Хера, добре се завърнала. чакам разходка по снимки. Simple Smile
Isabell, когато има това, което търся, в павилиона, си го купувам от там. не за друго, но те имат магазин в пловдив, мога да видя, да пипна. доволна съм от обслужването. с последното тяло си поисках и талон за намаление, все пак не съм купила малко неща от тях, дадоха ми. така че и намаление има за там. Simple Smile

аз пускам един съвсем буквален отговор по темата, но повече утре. Simple Smile

Week Challenge Favourite clothes by mira-70, on Flickr

# 658
  • София
Ето го и първото, според мен, що годе сполучливо нещо с новия обектив Simple Smile

# 659
Момичета, утре към 11 как ви се струва пред Невски? В момента пътувам , ще пиша по- късно (21:00 евентуално ) . 

Общи условия

Активация на акаунт