Фотография за начинаещи - 6

• 28 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Новата тема е "Любима дреха"
http://www.flickr.com/groups/week-challenge/discuss/72157633359152544/

Резултати от предишната тема:
http://www.flickr.com/groups/week-challenge/discuss/72157633280026027/

Групата: http://www.flickr.com/groups/week-challenge/

Скрит текст:
Edit: Обещавам да пусна снимка тази седмица!

# 631
  • В офиса
Aз по новата тема най-вероятно няма да снимам...

# 632
Тъй...
Много искам да се науча да снимам хора.
Нямам много кандидати да ми позират, но ми изпадна  Laughing едно бебе.
Ще ги затрия после, че не е моето все пак Simple Smile
Много моля за ужасяващи, гадни, лоши и страховити критики, обещавам да попивам като гъба, плсссссссссссссссссссс!!!
http://www.flickr.com/photos/stefinka21/8684657245/in/photostream/ оттук нататък - 3бр. са Simple Smile

# 633
  • Варна
Мерси за новото предизвикателство, Вили! Hug Интересно ще е пак Simple Smile

Много хубави снимки сте качили от вчера насам, отивам да ви коментирам. Party

Аз намерих едни японски вишни в морската градина, не ги бях забелязвала до сега.

Мимс, моята красота от предното предизвикателство са точно тези вишни. Снимах ги около половин час, но можех и още, и още! Невероятни са!

Аз пак с люляк:

The Summer Is Here! by chockolina, on Flickr

# 634
гледам, че хич цветя не показвате Simple Smile, а аз имам ново цвете на двора и не му знам името. някой да го знае? Simple Smile

flower by mira-70, on Flickr

новата тема много ще ме затрудни, любимата дреха е по-рядко срещана и от нещо, без което не мога да живея. но все ще измисля нещо, няма да се предавам.

# 635
# 636
От мен по седмичната тема:

Favourite clothes - Week Challenge by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 637
Някой в София свободен за срещичка понеделник сутрин Simple Smile

# 638
  • София
Зависи кога и къде..Мога да се измъкна от офиса когато кажеш в интервала 10.30 - 14.00. И в района на Невски, парка Заимов, Цум.

# 639
Зависи кога и къде..Мога да се измъкна от офиса когато кажеш в интервала 10.30 - 14.00. И в района на Невски, парка Заимов, Цум.

Ами аз мога преди 14:00 и района около Заимов, Невски ми е перфектен

# 640
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Като ви гледам сте доста делеч от "начинаещи", страхотни снимки правите.

Отдавна ми е мерак да си купя DSLR и от няколко дни съм собственик на Nikon d3100 (не е 3200 защото от ревютата реших че 3100 идеално ме устройва доколкото нищо не разбирам от фотоапарати) с обектив nikkor 18-55 1:3,5-5,6G. Разучих го горе-долу и стигнах до извода, че това което ме кефи - портретни снимки, и любимото ми боке, което фокусира детайла не става с тоя обектив, който върви с фотоапарата.
Ако може да ми препоръчите обектив, не нещо скъпо, защото съм наистина съвсем начинаеща и незнам докога ще ме държи тая краста.
Четох много добри отзиви за този обектив Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G
харасеха ми и снимките правени с него. Дали е добър избор?

Ако съм сбъркала темата, много сори .. пишете коя е подходяща за въпроса ми.

# 641
Привет и от мен Simple Smile Много сте добри. Аз от доста години щракам (даже не искам да си признавам от колко) и си мислех, че мога да снимам, но преди няколко дена попаднах на тази тема и вече съм сигурна, че сте ми над нивото - и от към идеи, от към снимане и от към обработка bouquet

# 642
  • София
Елл, чела съм и аз добри отзиви за 50мм, но съм снимала малко с такъв, за да дам отзиви. Аз снимам с 35мм 1.8 и го харесвам като възможности. Можеш да ми погледнеш снимките - само с него са.
Отиди в магазин и виж и с двата как се чувстваш и какъв ти е зрителния ъгъл и прецени.

Villysweety, може да снимаме пак секурите до Невски  Wink Когато кажеш.

# 643
Nikon AF-S Nikkor 50mm f/1.8G
харасеха ми и снимките правени с него. Дали е добър избор?

Елл, аз имам 50/1.8Г. Ето ти мои снимки с него.
Препоръчвам горещо. Снимала съм много и с 50/1.4Г (брат ми го има), но разликата в цената за мен не се оправда в полза на 1.4. Simple Smile
Събирането на колекция обективи започва по мое мнение именно с 50-ка. Simple Smile

Честита камера! Simple Smile

# 644
  • София/Варна
Много примамливо звучи Simple Smile
Лошото е, че съм силно зависима от едно малко сукалче Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт