Фотография за начинаещи - 6

• 28 098
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • София
С удоволствие бих коментирала по снимките, знам колко помага, но съм такъв новак  Embarassed моето мнение няма да има нито тежестта нито релевантността на мнението на много от вас, които се занимавате с фотография отдавна. Обратното обаче би имало невероятен ефект, за нас новаците...

Повечето тук сме начинаещи, благодарение на темата, на предизвикателствата и критиките във Фликр напредваме. Peace Всеки коментар е добре дошъл, независимо дали е критика или просто отбелязване на снимката - това означава, че е породила някакви емоции, а не е безразлична и скучна. Hug

Ето и моите шоколадови снимки, аз си имам фаворит, но ще ми е интересно за вашите мнения коя да включа в групата:

Some Chocolate, a Flower And a Perfume 2 by chockolina, on Flickr

Тази снимка е много красива според мен   bouquet Не разбирам от обработка на снимките, но определно много ми харесва!

# 61
Villysweety, поздравления!   bouquet Много се радвам, напълно заслужено!  Hug Този кадър съм го виждала и е невероятен!

Emil4eto, честит рожден ден!  Hug  bouquet Честито обективче, със здраве и радост да си го ползваш!
Ще чакам да споделиш отзиви като поснимаш с него. 

Момичета, трябва да се стегнем, само се галим с перце, никой не критикува по-сериозно и градивно.
Благодаря на всички, които се включват при нас от темата за напреднали и ни отделят време и внимание!   bouquet

И да не са само думи, едно кадърче:

Life is beautiful ... with a cup of coffee by Colorful Place, on Flickr

# 62
Емилчето, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива! Честита придобивка! Много хубави кадри ти пожелавам!   bouquet

И аз съм съвсем начинаеща, но се включвам в обсъждането на снимките, въпреки, че ми липсва опит и професионален поглед.  Grinning

И последно от мен по седмичната тема - мнооого вкусна, но мнооого опасна  Laughing:

И пак шоколад Simple Smile by yagodka Simple Smile, on Flickr

# 63
Емилчето, честит Рожден ден, много щастие в личен план ти желая, а за този обектив две мнения няма - страхотен подарък си си направила, със здраве и фокус да си го ползваш  Hug.
Вили, честита радост и на теб, много хубав кадър.
Веселка, и мумуната и идеята ти за календар са страхотни. Аз от години си ги правя сама и допринасям за пълното щастие на бабите по Коледа. Като ти дойде време да го редиш, с радост бих помогнала. Навярно знаеш, че в този форум си има тема специално за това, може би ще ти е от полза и тя.
Аз да си покажа шоколадовата интерпретация и отивам да фликърствам.

Chocolate by Pipiya1, on Flickr

# 64

Емилчето, честит рожден ден   bouquet Чакаме още снимки с подаръка.

Pipiya , аз досега само еднолистни съм им правила. Тази година реших, че ще е нещо по-различно. Като наближи ще се гмурна и в темата за календари. Благодаря за инфото, не знаех, че има и такава тема.

Аз в момента приготвям моят шоколаден модел  Laughing Дано се получи, че нямам време за поправителен.

# 65
  • Варна
Имам писмо от Фликр, че са избрали тази моя снимка и са я добавили към една галерия (не съм много наясно каква точно е идеята, в писмото им пише, че "Galleries is a new feature on Flickr that enables the curation of other members public photos".):

Flowers With Sugar by chockolina, on Flickr

Eто я и галерията:
http://www.flickr.com/photos/goyrub/galleries/72157632165027193

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 16:19 от chockolina

# 66
Имам писмо от Фликр, че са избрали тази моя снимка и са я добавили към една галерия (не съм много наясно каква точно е идеята, в писмото им пише, че "Galleries is a new feature on Flickr that enables the curation of other members public photos".):

Eто я и галерията:
http://www.flickr.com/photos/goyrub/galleries/72157632165027193

Галерията е на мембър, ето му профила: http://www.flickr.com/people/goyrub/
Всеки може да си създаде колкото и каквито си иска галерии (мисля, че не бъркам) със снимки на други членове.
Ето ги и неговите галерии: http://www.flickr.com/photos/goyrub/galleries/

Четох скоро, защото искам да отделя стрийта от китките от моите фейвъритс.

# 67
  • Варна
Т. е., запаметените във фейвъритс снимки могат да се разпределят в галерии, така ли? Rolling Eyes Защо пък Фликр ще ми пишат?! newsm78

# 68
Т. е., запаметените във фейвъритс снимки могат да се разпределят в галерии, така ли? Rolling Eyes Защо пък Фликр ще ми пишат?! newsm78

Не само от фейвъритс, може и други да добавиш (май), още не съм правила галерия с чужди снимки. А фликр ти пишат, за да те уведомят, че снимката ти е там. Полиси. Simple Smile

# 69
  • Варна
Мерси, Solley., изясни ми се! Hug

# 70
  • в Tara
и аз имам няколко снимки в *експо*
не съм се интересувала, но май е потребител X решил да си направи лична галерия с избрани снимки от други потребители. на тема *червено* примерно. ама за какво му е, не знам.

днес това родих аз

Sin título por Radostina Dicheva, en Flickr

# 71
  • Варна
Толкова красиви неща видях по темата за шоколада, че съм накупила няколко вида и ще се отдам на шоколадова вакханалия, не в кадри разбира се, а съвсем буквално  Crazy Simple Smile
Как човек да прави критика на шоколад, как?! Минавам да сложа по един фейв на всички  Simple Smile

Вили, много красива снимка!
Емилчето, честит рожден ден! Да си много щастлива, а с новия обектив само впечатляващи кадри да направиш!

# 72
Аз творих и днес, но си харесвам най-баналното клише, което може да се измисли за шоколад.
Сега разбирам защо клишетата са класика, след снимките изядох моделите, ммммммммм  Blush

DSC_0017 by evelinaedreva, on Flickr

# 73
момичета, моята камера угасна. седя и рева, все едно човек е умрял. утре ще я пращам в сервиза. не знам какво, кога, колко. много ми е мъчно.

# 74
момичета, моята камера угасна. седя и рева, все едно човек е умрял. утре ще я пращам в сервиза. не знам какво, кога, колко. много ми е мъчно.
Споко, камерите не умират току-така  Hug Предполагам утре ще и видят какво и е  Peace

Емилчето, ЧРД! Фокуса и светлината да са с теб Wink
Аз си имах шоколадово-какова мечка днес:

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 21:44 от Edira

Общи условия

Активация на акаунт