Фотография за начинаещи - 6

• 28 142
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Момичета, утре към 11 как ви се струва пред Невски? В момента пътувам , ще пиша по- късно (21:00 евентуално ) . 
За мене  ок, нека да е някое конкретно място, например при вишните, че да се познаем:)

# 661
Mira70, Лолита, Зиги, много ви благодаря за отговорите!  Hug  bouquet
Имах желание да поръчвам обектив от Amazon, но след време, живот и здраве, предстои пътуване до БГ и вероятно тогава ще се възползвам. Вярно е, че излизат по-евтино, ако се поръчат от сайта, но не съм убедена дали ми се чакат доставки и се притеснявам за гаранции и обслужване по тях, в случай на нужда.  Wink

Хера, добре се завърнала! Чакаме снимки! Все на хубави и любими места сте били.  Simple Smile

Елл, добре дошла и честит обектив!  Simple Smile Направи си акаунт във Фликър, за да може да коментираме там снимките ти!  Peace

# 662
  • Варна
И аз предпочитам Фотопавилион. Реагират бързо, обслужват компетентно и дават отстъпки. Във Фотосинтезис, във Варна поне, са такива темерути, че можеш да брадясаш докато измъкнеш сносен отговор на някакъв въпрос. Отегчени и равнодушни, не са ми приятни изобщо.

# 663
Mims*, благодаря ти!  Hug И мен ме тегли повече към Фотопавилион, но много държах да чуя и вашето мнение!
Ах, а като гледам какви са цените в Щатите на фототехниката, блазе им...  Mr. Green

# 664
Ох, разбрах, че утре ще се събирате, ужасно много искам да се присъединя, за да се запознаем, но за съжаление няма да успея да се измъкна от работа, но при някое следващо организиране на среща много ще се радвам да се присъединя.
За седмичната тема ще пропусна, но за да не ми е празно писането ви поздравявам с моите си муцуни за днешният красив празник и честито на всички празнуващи

Целувка by evelinaedreva, on Flickr

Честита Празник by evelinaedreva, on Flickr

# 665
Момичета, утре към 11 как ви се струва пред Невски? В момента пътувам , ще пиша по- късно (21:00 евентуално ) . 
За мене  ок, нека да е някое конкретно място, например при вишните, че да се познаем:)

Добре Simple Smile При вишните Simple Smile Пращам ти тел. на лично Simple Smile

Ако някой иска да идва, но е не сигурен за час да ми пише да му пратя тел. Аз съм свободна цяла сутрин до 14:00  Wink

# 666
  • София
Елл, добре дошла и честит обектив!  Simple Smile Направи си акаунт във Фликър, за да може да коментираме там снимките ти!  Peace

Благодаря, много сте мили   bouquet 

Днес следобед ходихме на разходка с дете и куче и подбрах няколко снимки, които качих във фликър.
http://www.flickr.com/photos/95318606@N03/8690329974/in/photostream/

Имам един въпрос - ако искате да усилите или намалите някой цвят филтри ли ползвате или става добре и като се обработи на рс-то с някаква програма? Ще препоръчате ли някоя добра програма за обработка.

# 667
# 668

Благодаря, много сте мили   bouquet 

Днес следобед ходихме на разходка с дете и куче и подбрах няколко снимки, които качих във фликър.
http://www.flickr.com/photos/95318606@N03/8690329974/in/photostream/

Имам един въпрос - ако искате да усилите или намалите някой цвят филтри ли ползвате или става добре и като се обработи на рс-то с някаква програма? Ще препоръчате ли някоя добра програма за обработка.

Photoshop / Lightroom Simple Smile)

# 669
Специални благодарности на всички за линковете тук и на лична за програмата, която търсих.   bouquet

Аз съм пак със снимки от наше село. Simple Smile

door by Solley Eaton, on Flickr

flower window / rose by Solley Eaton, on Flickr

Някой случайно да знае името на това цвете? (Дори не съм сигурна има ли го в БГ.)

do you know the name of this flower? by Solley Eaton, on Flickr

Ще ви пиша във фликр. Simple Smile

# 670
Предната седмица изтървах, но тази се включвам

DSC_20611 by klepsiela, on Flickr

# 671
дълго търсих лайт и сънфлеър и овърлейс на флорабела, е намерих ги. Simple Smile
връзката ще е активна до 13.05.
http://dox.bg/files/dw?a=a822162c7f

# 672
Вчера ми направиха тази снимка и днес като видях седмичната темата, си казах: "Това е снимката!" Simple Smile

DSC_8495 by m0n14ca, on Flickr

# 673
Може ли да се запиша и аз с една снимчица, макар и не по темата Simple Smile

Etropole Waterfall by TaniaTer, on Flickr

# 674
Ето ме и мен със снимка по новата тема  Grinning

Week challenge by WhiteDove33, on Flickr

Общи условия

Активация на акаунт