Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема №4

• 182 147
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
   http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37069  ~honey~
  Ние мислим от тези кошници да сложим.До хладилника,ще имаме шкаф/по поръчка,защото и на нас не ни се хващаха кошниците в обикновен/. Така ще ми е най-удобно,пък и другаде няма къде да ги сложа,че не ни е много голяма кухнята,а и не искам да се виждат.

# 541

Благодаря за сайта   bouquet Изглежда интересно. При първа възможност ще го проверя.

# 542
  • Пловдив
Не съм чела темата.
Искам да попитам за организацията на гардероб. Гардеробът е с много място за дрехи на закачалки, а на мен ми трябват повече рафтове...
Харесала съм това от Икеа: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18357
Но съм го виждала само на картинка.
Върши ли работа?
А други варианти?

Да знам дали да си поръчам или не.

# 543
  • София
Не съм чела темата.
Искам да попитам за организацията на гардероб. Гардеробът е с много място за дрехи на закачалки, а на мен ми трябват повече рафтове...
Харесала съм това от Икеа: http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=18357
Върши ли работа?
А други варианти?

Според мен не става, преди години пробвах такова нещо закупено от Айко със същата цел, но не ми хареса, увисва, мести се, след това си сложих истински рафтове. Сега в същото нещо държа обувки в килера.

# 544
  • София
   http://www.ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=37069  ~honey~
  Ние мислим от тези кошници да сложим.До хладилника,ще имаме шкаф/по поръчка,защото и на нас не ни се хващаха кошниците в обикновен/. Така ще ми е най-удобно,пък и другаде няма къде да ги сложа,че не ни е много голяма кухнята,а и не искам да се виждат.

YASEMINA, супер, че имате възможност да си направите шкаф по поръчка и имате място. При мен кухнята е на една стена като в средата имам остров с котлон и печка.
Подвижната етажерка на alpha_beta е супер!!! Чудя се дали ще стои добре под рафтчетата с подправките. newsm78

tetka_the_best, мерси за инфото, полезно ми е Grinning

Искам да ви попитам и за кошовете за пране - в какво си събирате мръсните дрехи (кошове, легени, пликове от плат)?
Искам да си взема два големи коша - единя тъмен, другия светъл и да ги държа в спалнята до скрина - нещо като декор от помещението....

# 545
  • София

Искам да ви попитам и за кошовете за пране - в какво си събирате мръсните дрехи (кошове, легени, пликове от плат)?

В 2 торби от Айко, от някаква твърда непромокаема материя с дръжки са и с надпис LOUNDRY, ако открия линк ще ги покажа по-късно, в сайта на Айко ги има.

ето ги

Удобни са ми, че стоят изправени сами, а когато е необходимо може да се перат, с дръжките лесно се пренасят до пералнята.

# 546
ухх и аз имам въпрос- с нов гардероб сме, оставях отворени вратичките, после затварях с ароматизатори на air wick лавандула..еми не и не- от гръбчетата вътре мирияше на мишки  Sick Sick Sick и не знам как да отмириша положението, преди да си "нанесем" дрехите? помощ  Sad

# 547
Не съм чела темата.
Върши ли работа?
А други варианти?

Според мен не става, преди години пробвах такова нещо закупено от Айко със същата цел, но не ми хареса, увисва, мести се, след това си сложих истински рафтове. Сега в същото нещо държа обувки в килера.
 Абсолютно подкрепям мнението за тези "рафтове" от АЙКО. Закрепването за тръбата е с лента велкро и от тежестта на дрехите увисва. Сложен е сравнително мек картон за рафтчетата - и той се огъва от три-четири тениски.  Обаче наскоро гледах икейските и видях разлики: рафтовете са от по-твърд материал, а простичките връзки разпределят по-равномерно тежестта.  
          Като временно и евтино решение - става. Но ако на мястото му си направите стандартни рафтове ще е най-добре, защото ще си оползотворите цялото пространство. /размерите му са Ш-30, Д-30, В-84, т.е. при дълбочина на гардероба 60 см, 30 см. полезна площ ви се губят/

ухх и аз имам въпрос- с нов гардероб сме, оставях отворени вратичките, после затварях с ароматизатори на air wick лавандула..еми не и не- от гръбчетата вътре мирияше на мишки  Sick Sick Sick и не знам как да отмириша положението, преди да си "нанесем" дрехите? помощ  Sad
  Много неприятно... Къде ли е съхраняван този гардероб...  newsm78 Мисля си, да избършеш всичко вътре с добре изстискана кърпа, напоена с разтвор на  белина. Но  да третираш и "гръбчето" на гръбчето, което предполагам, е от негланциран талашит.

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 00:14 от tetka_the_best

# 548
  • Пловдив
Белината няма ли да повреди материала на гардероба ? Може би по-скоро да се сложи напоена с оцет гъба или нарязан лимон. Май така четох , че се премахва неприятна миризма от хладилника, може да става и за гардероб.

# 549
Аз за това и писах за почистване със силно изстискана кърпа... Предложих разтвор на белина с цел дезинфекция, защото за първи път чувам нов гардероб да мирише на мишки  Sick

# 550
  • Пловдив
Благодаря за мненията!   bouquet

Временно решение ще е, ще слагаме рафтове по -нататък...
Аз тук в Пловдив съм виждала подобни по хипермаркетите, но точно така - огъват се и са нестабилни, докато за икейските ми казаха, че са доста по -добри..затова и питам /не съм ги виждала "на живо"/

# 551
  • Пловдив
Благодаря за мненията!   bouquet

Временно решение ще е, ще слагаме рафтове по -нататък...
Аз тук в Пловдив съм виждала подобни по хипермаркетите, но точно така - огъват се и са нестабилни, докато за икейските ми казаха, че са доста по -добри..затова и питам /не съм ги виждала "на живо"/

Аз имам подобен рафт в едно от крилата на гардероба. Купувано е от френски сайт и е много стабилно, има даже чекмедже, в което слагам аксесоари.  Ето една стара снимка  Embarassed не е много подредено
http://zmeikovica.snimka.bg/other/b-deshtiyat-ni-dom-proekti.204184.30166054.big

Имам предвид, че се намират и качествени, които вършат работа

# 552
гръбчето на гръбчето е негланцирано, да...  Laughing

аз го определям на мишки, мирише си просто мега брутално на талашит  smile3514 Sick Sick Sick

# 553
# 554
  • София
Велико е. Въпреки, че отдавна върви това клипче, отново съм очарована. Помня, че когато го гледах за пръв път, попаднах на едно подобно, където един /май азиатец/ беше успял да направи 7 помещения в 30 кв. метра. За съжаление сега не го намирам.

Общи условия

Активация на акаунт