Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 410
  • 742
  •   1
Отговори

ТАКА ВСЯКА ОТ НАС ЩЕ ОСТАНЕ В ТЕМАТА ЗАВИНАГИ!!! А ВСЯКА УСПЯЛА ЩЕ Е ЛЪЧ СВЕТЛИНА И НАДЕЖДА ЗА ЧАКАЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ! babydust7 babydust7 babydust7

Това е най-прекрасното списъче!

Списъчето с успелите момичета на тази тема! Списък, който ни радва и ни дава най-важното, без което не бихме успели - НАДЕЖДА!!!

1. Sladkata2 EFP stork-girl
2. Ponyo EFP stork-girl
3. rainy… EFP stork-girl
4. Arhinora EFP stork-boy
5. Ant G EFP stork-girl
6. *Витлеемска Звезда* EFP stork-girl
7. Lily Trifonova EFP stork-boy
 8. Katencetoo   EFP
9.  ***Надежда***   EFP
10. Dharmaaa   EFP  stork-girl
11. adelina_bg   EFP
12. Jolina Boris   EFP
13. Arven_89   EFP
14. Veseto87   EFP
15. ku4o   EFP
16. veselyshko   EFP
17. Плодче EFP
18. pepitta_84 EFP
19. мишки EFP

ПЪРВИ СТЪПКИ В БЕБЕПРАВЕНЕТО

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

И накрая, но не на последно място....

Нека никоя от нас не забравя, че "Никога не ти се дава мечта, без да ти се даде ШАНС да я осъществиш" !!!

Мечтайте, вярвайте, дерзайте!!!

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 22:33 от zuzi_79

# 1
 smile3535
Ей, Зузка, обичам те! за първи път откакто пиша съм първааа и се радвам като децата! По този случай ще се почерпя с шоколадов крем. А заглавието ти е трепач!

# 2
Аре втора  Mr. Green Имам чувството, че съм в цикъл - нервна, всичко и всички ме дразнят  Mr. Green В този ред на мисли - нито ми се чете, нито ми се пише спам, ще пиша пак утре  Twisted Evil
Патюх, само от теб искам доклад за обаждането - стана ли работата?

# 3
  • NE
Трета Peace
Зузи Огромно благодаря за темата.  bouquet Името е най-доброто досега!  Hug Hug Hug

# 4
  • Варна
Трак-трак... четвърта!!!
ето ме и мен! Много хубава темичка, Зузи!!! Дано е късметлийска Simple Smile

# 5
хайде аз пък 5та!!!

Е хайде да ни е честита новата тема!!!
Зузано мерси много, а заглавието е просто умопомрачително!!! ( за мен това е синоним на прекрасно )
Хайде да е толкова положителна като предната и да се подобри рекорда  не само за 18, а за целия месец, даже може да подобрим този от март месец!!!

Леле , Ренди - хахахахаха ама това е прекрасно!!! Продължавайте в същия дух, много ви се радвам и на двамата с Влади. А и мисля, че е време вече да четем разказа на Деситката за раждането, въпреки че на нея сигурно не и е до нас сега Simple Smile

# 6
# 7
smile3535
Ей, Зузка, обичам те! за първи път откакто пиша съм първааа и се радвам като децата! По този случай ще се почерпя с шоколадов крем. А заглавието ти е трепач!

Това е заговор между мен и Вселената...ще видиш  Mr. Green

Моме, ще те ошамаря  Twisted Evil Hug

Пожелавам успех на всички от цялото си сърце!

# 8
  • София
Тук съм!  Hug Hug Hug
Ренденце ще ме умориш!  Joy

# 9
  • В сърцето на любимия човек
Хахахах
Зузееее - темата има уникално заглавие  Mr. Green Благодаря  Hug

# 10
  • София
Цоп!
Зуз,   bouquet  , а за заглавието думи нямам!
Хайде да подобрим мартенския рекорд през април!  Grinning

# 11
# 12
smile3535
Това е заговор между мен и Вселената...ще видиш  Mr. Green
Ама наистина е заговор, дано за хубаво да сте си говорили за мен Blush Развали ми се колата и по спешност трябваше да се върна в офиса да я сменя с друга и така се озовах първа. Mr. Green
Зузе и нали знаеш който пуска темата Praynig Желая ти го от цялото си сърце!
Благодаря ви за палците, още нямам обаждане и тръпна Praynig
Прахи, на теб звъннаха ли ти? Ти не беше ли преди мен?
А за тетовете най хубави са тези. Чертите са ярки, много съм доволна. Мисля Нелито и тя си беше поръчала от тях.
Ренде, Влади пак ли го раздава цицоман Joy

# 13

А за тетовете най хубави са тези. Чертите са ярки, много съм доволна. Мисля Нелито и тя си беше поръчала от тях.

Да, и аз за тези говорих в предната тема..Вавата ми беше дала от тях и излизаха видими 2 черти Peace

# 14
  • В сърцето на любимия човек
Весе - на теб ярки ли ти бяха чертичките? Лесно ли се ориентираше, защото на Овю са много ярки  newsm78 Аз си поръчах пакет със 100 бр тестове - 70 ову и 30 за бременност за 40лв с доставката и ще си ги разделим с една приятелка. Дано не ми се налага да поръчвам други де...

Общи условия

Активация на акаунт