Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 396
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Не знам, за сега не е имало проблем с албума, поне от как аз съм тук  Mr. Green
Ще стане много неудобно Зуза да изпраща парола на всяка една, верно няма да спи цяла нощ  hahaha

# 736
Тържествено обещавам, че няма да вредя на албума  newsm03

# 737
  • NE
Кашмирче Ха дано! Praynig
Пънче Хубава, хубава графика. Praynig
Прахи Ако вендъж е повърнала, може да от косми. Ако повръща по-често не е добре. Моят кот беше изчезнал за 5 дни, после се върна, наяде се и почна в продължение на 4 дни само да повръща. Оперираха го и от следоперативните лекарства се възстанови, но беше много тежко възстановяване и ако не го бяха отворили нямаше и да знаем, че има възпаление на стомаха. Peace
Пончи  Praynig Praynig Praynig
Сладката Как си днес? Hug Hug Hug

Много работа, после ще се записвам в новата слънчева тема на Зузи. Hug

# 738
  • София
И на мен ми се струва доста трудоемко пращането на нова парола на всички.

Я кажете, понеже ми свършва Неофолика, да взимам ли друг илида остана само на този в Прегнакеъра. И там е 400 μг.
Но досега си пиех и двете.

# 739
Привет и от мен Hug

Пънче,Фейчка,Кашмирче,да се задържи БТ висока Praynig и скоро да ни се похвалите Hug
Мравче,ще се почерпя,благодаря Party
Тони,тепърва ще купуваш бременни поли и панталони HugТи не беше ли на преглед на 25,явно съм изпуснала нещо.Но стискам палци от сега за Понеделник Praynig
Веси,хубаво да си изкарате на морето.
Дани,опитавам се да ги изтрия,благодаря ти HugА ти как си?
Меше,браво на вас,все така да растете Heart Eyes
Моменце,вчера не те нагуших,но днес се компенсирам Hug Hug Hug
Кокосче,радвам се,че ни навестяваш.Целувки на бебанка Hug
Момичета,Вава,не е минавала newsm78Някой поддържа ливръзка с нея?
Пончи и Сладка, с вас сме Praynig Praynig Praynig
Хайде,това за сега,после още в новата тема Mr. Green

# 740
# 741
Пончето писа, че са добре. Малката нещяла да излиза и туй то  Laughing Laughing Бе аз имам подозрения , че не и изчислиха термина както трябва и само си мислят че преносва....те много късно го видяха ембриона и тя май си беше с късна овулация като забременя.....ама това са си чисто мои разсъжения , които изобщно могат да не отговарят на истината. Важното е, че са добре, вливати системи да и подсилват организма....и просто чакаме всички да се реши мъничката  Heart Eyes

Флауърче, според мен е изяла хлебарка......няма температура, така че едва ли е възпаление, днес си хапва......тя си е глезанка по принцип , ние и взимаме от храната за капризни котки на Роял Кънин, така я научихме......само че преди 2-3 дни я сменихме, с друга и според мен и това оказа влияние. Днес си играя, скача тича. перитонита боли, ако беше възпаление, щеше да се олежава и да не мърда, а тя пак ме докарва до истерия с белите си  Heart Eyes Heart Eyes Laughing

# 742

Общи условия

Активация на акаунт