Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 395
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • В сърцето на любимия човек
Тоничка - толкова от рано ли ти личи  newsm78 Иначе честито за полата, да се фръцкаш с нея до термин  Mr. Green
А иначе за графиката - ами дуфастонска е  hahaha Дано се задържи така  Praynig

# 721
Ох Пънче, хормони казват че са, не знам  newsm78 Даже гледам да се храня по малко и по- качествено. Корема ми е точно като топка. Не е точицата, защото по високо се е подул  Rolling Eyes
Дуфастонеста, ама пък хубава графика, пу-пу. Моите дуфастонеси не скачаха така  Wink

# 722
  • Варна
Тончица... браво за полата!!!  smile3501 Дано си ти става до термина  smile3503

# 723
Кучо  в 5г.с и 2ден .Благодаря ви на всички щом е наприливи и отливи значи е нормално отвреме навреме да не усещам нищо.Ох малко си отдъхнах .Гушкам ви всичките безценни сте  Hug
Тони честито за новата пола  Laughing

# 724
Тоничка - позволих си да погледна предишните ти графики - ти си започнала дуфастона доста след О, може би затова , ама пък виж следващата ти графика каква е  Praynig
Хайде заплюйте ме, да не ми е уроки и да докарам нормална ЛФ  Praynig

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 11:16 от пънче-мънче

# 725
Заплюф, заплюф Praynig Praynig Praynig Пу-пу-пу

Вярно дуфастона късничко- за предизвикване на М. ,ама не се покачваше БТ. А тази сега е убийствена просто. То не беше зацапване, болки по никое време, скоци, пък падна, пък пак се качи, пък нямаше да има О., че на 18-ти ден само два задържани фоликула и без доминантен и.. изненадааа Grinning
Скрит текст:
А в дните когато се предполага имплантирането, най- много страдах и плаках и за това казвам, че точицата ни трябва да е много здрава и устойчива  Praynig
Зуза ще ме извини, но си е спамърско време Blush

Спамъркиииииииииии, къде стеее?

# 726
Привет и чао  Mr. Green
Всички някой ден ще напишете подобен разказ  Heart Eyes
Пънчи, заплюв  Mr. Green  Hug
Зуз, ти никога не си сама все пак  Mr. Green  Hug
Понито и Сладката  Praynig
Чао, нещо сме киселки  Whistling

# 727
 smile3534

Зуза май я няма и не ни дебне  за спам smile3508

Кокос - много си бърза, хайде като се успокои Биг Ко пиши повече  Hug

# 728
  • Варна
Цоп в спама!!!!
Въпреки, че то аз не спрях да спамя в тази тема...
 smile3502

# 729

Зуза май я няма и не ни дебне  за спам smile3508

nnnuu tongue

# 730
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Заспа дунда  Mr. Green
А какво за албума, че нещо не разбрах  Thinking

# 731
Вчера в темата в проблемното, където пиша, явно някой беше хакнал (надявам се да не е бил някой вътрешен) току-що създадения албум, беше изтрил снимки на няколко момичета и писал неприятен коментар под друга снимка. Това се случи в албум , буквално на 1 ден. Затова предложих, тъй като нашият албум е отдавна, има много снимки на много момичета и не се знае вече кой има достъп до него, да се обнови паролата, за да бъдат снимките по-защитени. Паролата да се получава само от 1 човек (предложих Зуза, като водещ на темата) и само на доказали се момичета от темата , както беше и до сега. Потребителките, които са качвали снимки, но не са влизали отдавна, винаги могат да се свържат с някоя от нас и разбира се да получат новата парола.

# 732
  • Gone with the wind
Пънче, хем те разбирам, хем ми става тъпо (и донякъде обидно  Confused) - все пак момичетата, които до момента са имали достъп до албума не са кои да е и някак не вярвам Аника, Милето, Кафенцето или пък коя да е друга (изредих по-стари имена, които ми дойдоха наум) да направят подобно нещо - все пак ...........

# 733
Набързо да се запиша и аз  Wink, че откакто поднових ежедневните сутришни тренировки, не ми остава много време сутрин. А и снощи цяла вечер съм будувала, котараната ми повръщаше  Tired Tired  и съм я дебнала дали е добре. Но днес е пак като реактивен самолет, което ме успокоява, че най-вероятно повръщането е било или от нещо изядено, което не трябва или от космите  Wink Wink

Иначе аз съм добре, нищо интересно при мен. Нямаме новини от Пончето, но и ако и днес не реши беборанка да излезе са и казали, че утре ше я извадят, колкото и явно да не и се излиза от утното коремче на мама  Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден на всички  bouquet  bouquet Аз много чакам Събота и Неделя, че сме запланували едни пикници, разходки

# 734
Кучо - изобщо нямам предвид това. Далеч съм от мисълта, че някоя от нас ще постъпи по подобен начин. По-скоро ме притеснява паролата да не е попаднала случайно в някой "външен" или да е забравена логната някъде.

Общи условия

Активация на акаунт