Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Германия
Добро утро, петък еее Laughing
Мравче, благодаря за закуската,  и моята днес е доста калорична.   newsm75 newsm79
Сигме, браво на беба, нека наддава и радва мама, а мама как е?
Мише: браво на бобчетоо
Имаше още, ама  Rolling Eyes пусти сиви клетки, вече са в неделно настроение, не им се работи
Лек ден милички  Hug smile3558

# 706
  • София
Добро утро и от мен.
Аз съм на работа от 7.30 днес, че да мога да си тръгна по-рано, нали ще пътуваме.
Надявах се на новини от Пони, но ще чакам, има време докато тръгнем.
Да знаете, че едва ли щя пиша много тия дни, но ще гледам да ви чета!
Весел уикенд и много хубави новини!

# 707
Минавам само да се запиша с Добро утро!  bouquet
Мише, браво на малкото бобче! Hug

Аз съм като пубертет в момента. Иман едни гадни 3 пъпки и са ужасни. Crazy Crazy
Оставям ви, изпизам на работа. Приятен ден на всички! Hug

Явно като се върна ще ви заваря в новата тема! Mr. Green

# 708
  • София
Добро утро! Хеех петък, че и слънчево, каква по-добра комбинация?!   Nature Sunny smile3558

Понито разбрах, че се е заловила с работа. Стискам палци всичко да мине леко! Praynig Praynig Praynig
Рейни, много хубаво име!  Heart Eyes
Весето, какво ще правиш на морето сега?  Thinking
Лилка, престана ли зацапването?  Thinking Hug
Суити, оправяй се бързо. Някакъв доста гаден грип върлува в момента!  Sick
Кучо, сигурно моментът в който за пъви път усетиш бебока е много вълнуващ.  Heart Eyes
Ех, Сигме, тая Лия-Желязка е супер мадама! Все така да расте! Пу пу!  Heart Eyes
Кокоске, страхотен разказ, съпреживях го с теб!  Simple Smile Hug
Сладката, май моментът наближава, а?  Crazy
ФеичкаHeart Eyes дано наистина някой горе ни е чул!  dancing Макар, че моята БТ не е толкова висока, колкото трябва да бъде май.  Rolling Eyes При мен странните усещания продължават - имам бодежи в гърдите. Но не в дробовете, а в самите гърди. Ако не бях ходила на преглед този месец, можеше да се притесня, че нещо им има.  Rolling Eyes Забравих да спомена, огромната жажда и честото ходене по малка нужда. Да знам, че може да означават хиляди други неща и все пак надеждата си е надежда.  Whistling Ти как си?
Хехе Мишки, жесток сладур!  Mr. Green Heart Eyes
Мравче, мерсаж за закуската!  Hug
Даниела, аз около О бях като торта с фъстъци.  hahaha
Линофрина, изявена О, викаш?  Mr. Green Дано сте я уловили!  Hug
Глухарче, Принцеска, Пънче, Моме, Чоко, Зузи,Веселушко,Тоничка, Ева и всички, които пропуснах - много прегръдки и прекрасен ден!  Hug Hug Hug

Ако сменяте параолата на албумчето, да не ме забравите!   jumpuu

# 709
  • София
Кашмирче, отиваме малко на гости. Аз морето го обичам във всички сезони.  Mr. Green
Гледам на теб БТ ти е доста добре... Praynig

# 710
Добро утро Mr. Green

Помислих, че ще сте изписали света, а вие ме изненадахте с 48-ма страница Mr. Green

Мишо, а представяш ли си как това смилянско бобче ще стане един/една тийн хормонална бомба и ще ти върти мозъка   Joy Бившата ми АГ все казваше "не се нервирай сега, ще родиш, после ще те питам като стане на 15-16 г и като ти побелее косата кво ще правиш"  hahaha Много се радвам за хубавите новини за вас с бобчето  Hug

Аз имам много сърдит шеф, затова изчезвам да поработя, но ще ви наглеждам  Mr. Green

Гушоци за всички  Hug

# 711
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Мише - честито бобче  Hug Да расте все така до термин  Hug
Весе - приятна почивка  Hug
Кашмирче - много прегръдки и на теб  Hug
Мравче - благодаря за закуската  Hug
Зузе - как си днес  Hug

Абе днес съм много гушкаща  Hug
Хубав и усмихнат ден  Hug  Hug  Hug  Mr. Green

# 712
аз пак съм тук  Joy

Добре съм, Пънчита, уж спах (сама пак, разбира се), а сутринта едва отлепих  Blush Ако и шефчо си тръгне ще съм тотално хепи  Laughing

Абе днес съм много гушкаща  Hug

От пролетта е..сезон на любовта  hahaha

# 713
  • Варна
Добро утро, мацки!!!
Аз вчера имах много напрегнат ден и не успях да се включа "адекватно". Днес поне до 10ч. ще ми е малко по-спокойно (надявам се!!!)... така че се връщам 100 страници назад за да чета...
Весенце, значи и ти ще си морско момиче... Simple Smile Събота обещаха, че времето ще е много хубаво, така че ти желая хубаво изкарване с морски пръски Simple Smile
Суити, гадно за грипа! Аз също вчера имах някакви драскания в гърлото и се надявам да не взема да се "удавя накрая на Дунава" и след като зимата отмина да се тръшна болна...
Сандрита, надявам се да те "чувам" по-ведра и усмихната Simple Smile
Сигме, толкова ме разчуства с щастието ти, което вече тежи 3 килограма, че чак ме просълзи! Да сте живи и здрави и двете и да расте малечека като красива госпожица Simple Smile
Деска... разказа ти беше много хубав!!! Настръхнах цялата!  newsm03 Надявам се всички да напишем по един такъв хубав разказ скоро Simple Smile
Сладката... след тапата май идва момента... стискам палци!!!
Мишки, много хубава новина... чак погледнах на линийката колко ти е голямо смилянското бобче... Simple Smile
Миленка, да не си започнала спорт, че имаш мускулна? Аз след почти 3 месеца без фитнес се бях сковала цялата като започнах тренировките отново... Днес след работа  утре с милото сме пак на тренировчици Simple Smile
Тонче, миличка, кога ще си на преглед? В понеделник ли беше?
Зузи, и на мен ми хвърлят по едно око на компютъра, ама не са ми казали нищо още... Лека работа ти желая и дано на сърдития му мине сърдитото Simple Smile
Пони не е произвела Новината още доколкото разбирам.... много се надявах, че до последната непрочетена от мен страничка ще имаме Ихуууу!!! Simple Smile Но все още има шанс щъркелчо да дойде в тази темичка... Simple Smile
При мен лелката си замина и ще започваме лова... Може би няма да е тази вечер, че след фитнес сме изморени и двамата, но то и без това е 6-ти ден от Ц., така че се надявам че няма да изпуснем нищо Simple Smile Другата седмица съм се нагласила да ида до АГ-то, но още не съм й се обадила да се уговорим...
А, щях да забравя: Колежката, която е бременна и й личи, а не казва най-после обяви и остана учудена от къде всички са знаели, че е бременна... ххах Сладурка! Дано й мине леко бременността и да роди здраво бебче навреме Simple Smile
Като гледам навън времето колко е хубаво съм сигурна, че доброто настроение ще е по "подразбиране"   smile3503 ...а и е супер момент за хубави новинки...

# 714
Стис палци за Пони, явно моментът е настал  fingerscrossed
Поспаланче, да, при Георгиев ходим.
Flower, графиката ти е идеална, сега остава само да чакаме.
Пънче, и аз съм "за" нова парола на албума със снимки, въпреки че мен ме няма в него  Mr. Green Много съм подозрителна към това кой ще ми гледа муцунката, не обичам да излизам на показ.
Веселушко, Чоки, Кашмир, Зуз  Hug
Мишеее, страхотни новини   bouquet

# 715
Добро утро и от мен момичета.
Кащмирче и на мен ми харесва графиката дано да е бременна.
Пони едни палчета дано всичко да минава леко.
Мише браво за хубавите нвини само такива да носиш Laughing
Тони къде си днес.
Аз да ви се оплача съм изперкала тотално днес,от седмица усещам нещо ниско долу  някакво като напрежение или ....много е трудно за описване и постоянно ми се ходи до тоалетна от снощи не го усещам пак си имам болки леки ама ...много се психирах че нещо не е наред, ако не бях на работа щях да търча до болницата (не че ще се види нещо)ама сега не мога да излезна и ми е много кофти.Дали организма ми свиква с разширената матка и затова не го усещам...извинявайте ако пиша пълни глупости ама ми е много кофти и имам нужда да споделя с някой Sad

# 716
  • Gone with the wind
Нелка, коя седмица трябва да си?
За болките (напрежението) - нормално е да са на приливи и отливи и ту да има, ту не. При мен беше обратното - понеже не усещах много-много (имам много висок праг на болка) и като усетех се притеснявах  Wink
А това за тоалетната - тепърва ще става и по-начесто  Laughing

# 717
  • Пловдив
Добро утро и от мен, напоследък само чета че нямам никакво време - много гърч на работата и едвам смогвам да не изпусна някоя новинка
Пони - силно стискам палци за предстоящата срещта с принцесата, всичко да мине по мед и масло Praynig
Кашмирче, Флауарче - стискам палци момичета да ни зарадвате този месец  Hug
Деситка - много трогателен разказ и мен успя да ме разплачеш, браво на малкото-голямо кокосче все така да радва мам и тати  Hug
Весе - приатен път и приатна морска почивчица   Flutter
Зузка дано шефа да се махне по скоро и да си по айляк днес  Whistling
Мише - браво на твоето малко бобче, да расте бързо и мама да е спокойна  Peace
Пловдивската група - абе ние в крайна сметка направихме ли срещата или се отложи за когато цъвната люляците  Laughing
Така сигурно много момичета пропуснах да спомена затова силно  Hug за всички, аз чакам края на работния ден и отпрашвам на гости при мама и тате  Grinning

# 718
Здравейте милички,

ето ме Нелка  Hug Не мога да кажа за напрежението. Аз си имах типично ПМС. Аз дето не съм фен на водата, сега много пия и съответно съм си непрекъснато във WC-то. Но нямам болки.

Пони, само ще стисна палчета и ще ти пожелая леко раждане /ако вече не е минало/  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Сладката, може с Пони в един ден да ни изненадате. Леко раждане и на теб fingerscrossed

Кашмирче, Пънче, Флалърче
, страхотни графики  newsm17
Миши, Веселушко, много се радвам за хубавите новини. Скоро бобчетата ще ви шутират, после следва пещерата на щастието  Joy и после гуууш  Heart Eyes
Евче, тамън се чудех къде се губиш. Да мила, в Понеделник ще ми треперят гащите пред кабинета  Praynig
Зузка, кажи на шефО, че има тема за пускане, хич да не ти се пречка  Mr. Green

А на мен ми е петъчно и не ми се работи  Crossing Arms
Сутринта малко ми беше спаднал корема и реших, че ще се напъхам в един панталон, който ми беше широк в талията. Викам си "сега тамън". Е да ама не. Пак съм с разкопчано копче  Close Страх не страх, купих си една дънкова пола с колан за бременни и вярвам, че ще си я нося пък  Grinning

Приятен Петък, бейбита  bouquet

# 719
Нелка, това, което усещаш си е съвсем нормално, към момента е от хормоните и "свикването" на организма и матката с новите обстоятелства.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт