Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 435
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • В къщурката на хълма на феите
ся тука най-много да ми отупате праха от дупето, ама март 2012 положителните тестове бяха 12 или 13 Mr. Green Mr. Green туй вместо запис Mr. Green

# 46
Тц ,меци,бъркаш сА  Mr. Green

# 47
Един постен запис да направя и аз
Зузе темата е супер, а заглавието направо нямам думи
Хайде да подобрим всякакви рекорди

Бях ви питала в старата тема как да си сложа графиката като вашите? Но   никой не ме отрази затова пак питам

# 48
Леле най-после сварих да се запиша и аз  ooooh! Успях да изчета само до края на предната тема, а вие сте изписали и цели 4 страници от новата  Shocked Не мога да ви смогна-имайте милост моля ви се  Crazy Crazy Blush
Зузи страхотна тема, благодаря Simple Smile Змията ще е нещо хубаво ще видиш  Flutter
Тонииии  абе вярно много бързах вчера  ooooh! ooooh! ooooh! Но съм ти прочела всичко каквото си писала  Heart Eyes И тук да ти кажа, честита точица, много много се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Сега на следващият преглед и сърчице ще си има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Започна ли вече обратното броене до 25.04  Whistling За лекването- всичко което са казали момичетата съм го прилагала и аз  Peace
Весенце аз съм сега на 11.04 за преглед и изследвания, ще ми пускат и за този ранния скрининг  Peace
Евка вярно съм на въртележката  ooooh! Сега ме чака ДДС- толкова фактури имаме на работа, че с колежките няма да можем да изплуваме скоро от тях  ooooh!
Зилен разкошна количка, а комплектчето е просто невероятно сладко  Heart Eyes Heart Eyes И моята има такава дръжка- много е удобна  Peace
Момичета аз чакам мъжо да сядаме да вечеряме, а вече с малкия ще изръфаме дървената маса от глад  Mr. Green А и не мога да си застроя супата, че ми трябва кисело мляко, което той трябва да ми донесе  Crazy Ау идва- ставам, като ви изчета пак ще пиша  Heart Eyes Heart Eyes

# 49
  • Варна
Зузе,заглавието е трепач,страхотна си,благодаря Hug Hug Hug
Тони,ай честито,пиле,наслаждавай се на момента Hug
Утре,ако всичко продължава да е ОК и с мамчето и с почти 4-килограмовия Боянчо,ще си ги вземем по обяд,прегръдки за всички и лека и спокойна вечер Hug Hug Hug

# 50
  • София
kashmir според мен теста ти е отрицателен/на това което се вижда на снимката/, но утре вече ще е положителен. Чертата трябва да е същата като контролната,че и по-наситена.

Мерси за новата темичка   bouquet

Тони честито сакче с ембрионче Simple Smile

# 51
  • София
Ай да прибера малко прашец от Рейни ако сте ми оставили.  newsm79
Пате, може би ти е рано за положителен. Щом и ти не си му хванала цаката, след толкова тестване - смятай!  Hug
Феичка,  Heart Eyes отдъхнах си, мислих че съм я изпуснала. Почвам ММ след малко, а той не подозира. Twisted Evil Мач щял да гледа, да бе, да.  luvbed Гледам и твоята наближава...  Praynig
Linofrina  Hug ти на какъв етап си?
Меци... може и да си права ама чакай да видиш април!  Whistling Mr. Green
Сандра, щях да ти пиша ма забравих.  ooooh!  Виж как изглежда моя. Сложи твоя линк от зачатие и твоята картинка и махни празните места в скобите, където е червено:
[url =http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=kashmir][img ]http://prikachi.com/images/15/5839015D.jpg[/img][/url]

Веселушко, как го караш ти?  Thinking
Еее, магнитче ,ти пък!  Crossing Arms Нищо, ще се потрудим и днес.  Hug

# 52
  • NE
Кашмирче Почвай го ТМ, но остави и за утре. Утре трябва да е пика на ЛХ, както ти е казала Магнитчето Peace А аз съм оставена вкъщи зареди тоя мач. Заровена съм в едни сметки и ми ври главата. Обаче ще чакам аз, няма къде да ми бяга. Crazy Crazy Crazy
Който се труди тези дни се бори за първото бебе 2014. Heart Eyes

# 53
  • София
Кашмирче Почвай го ТМ, но остави и за утре. Утре трябва да е пика на ЛХ, както ти е казала Магнитчето Peace А аз съм оставена вкъщи зареди тоя мач.
Peace А О е след пика на ЛХ Wink или когато тестовете са вече отрицателни Wink
Аз бих пропуснала днес, утре и следващите два дни-атака,ден пауза и последна атака. Ако пък може да издържат повече поредни дни,лошо няма да се почне от днес Flutter

# 54
Кашмирче, в неделя изпратих неканената роднина и в края на седмицата започвам с ову тестовете. Simple Smile Благодарение на една любима съфорумка, в момента си имам много материал за препишкване.  Simple Smile Дано се окажат късметлийски.

# 55
  • Sydney
zuzi_79 мерси за темата Simple Smile много е хубава  Hug
Тоничка Честито Simple Smile

# 56
# 57
Зузи, заглавието е убиец.  bouquet
Успех и късмет на всички.
Praynig Hug

# 58
Ех,Зузи, страхотно заглавие си измислила, много ме кефи. Хайде дано да започнем да се издуваме този месец Hug

Тони, честита точица и на 25ти да се похвалиш с тупкащо сърчице Hug

Пънче, и на моите пишеше същото като ги поръчах февруари, стана ми много мило като прочетох.

Чоко, много се забавлявах с твоя диван

Веси, хубаво си направила, че си казала в работата. Защо да не си спестиш малко нерви. А  колежката да си гледа работата,хич да не ти пука. Бременей си и се наслаждавай Hug

Сигме, радвам се, че има някаква яснота за състоянието ти. Дано да се намери правилното лекарство и да се чувстваш по-добре, гушкайки сладката Лия.

Аз съм преди О. Странно,усещам напрежение в гърдите и ниско долу.Досега не съм имала напрегнати гърди преди О.

Като говорите за сънища-аз миналата седмица сънувах, че срещам една циганка и тя ми взе ръката, погледан я и каза - виждам бебе май месец. Ами хайде дано, моите сънища понякога се сбъдват Praynig

Аз от тези тестове съм поръчала:

http://www.ebay.co.uk/itm/SELL-25-TESTS-20-OVULATION-5-PREGNANCY … sh=item3ccfd12a28

# 59
  • В къщурката на хълма на феите

тцЪ нИ са бъркам Mr. Green найш колко мислене падна докат измисля как да вкарам тоя надпис в заглавната страница без да излиза наполовина Whistling

Общи условия

Активация на акаунт