Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 444
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Ха добра ви вечер , да се впиша и аз да не ви изпусна  Flutter

Зуу , благодаря за темата , заглавието е жИстоко  newsm74

Тоничка , честито ембрионче , на следващият преглед да чуеш така мечтаният и очакван силен туп туп  Hug

Пончи май за вечерната проверка не е писала  newsm78

# 61
Мецо, ми що не пише броя на тестовете за март 2012 Mr. Green По мои спомени бяха по-малко, но не съм сигурна колко точно. Няма нищо да редактирам сега, нямам време..ако утре ме пусне да направя редакция, ще я направя, ако не - следващата тема.

Аз изчезвам, мойто мъж падна лошо и си навехна глезена, та току-що седнах на Д-то си от 5.30 насам ooooh! Лека нощ! Hug

п.п. все пак успях да редактирам, вече е налице и бройката на рекорда от миналата година

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 22:35 от zuzi_79

# 62
  • В къщурката на хълма на феите
Мецо, ми що не пише броя на тестовете за март 2012 Mr. Green

щот не можах да измисля как напиша хем, че са най-много и хем, че са 12 и тъпите шарени букви да не изскочат от джама Mr. Green /припомням, че тогаз форума беше бъгясан по някаква причина и половината заглавна страница не се видеше Peace /

и аз отивам нани, че днес Ема ми спря тока .. поналожи се да я разнасям из половината град, щото на детето му дойде музата да реве като на заколение ooooh!

# 63
         НЕ МЕ УБИВАЙТЕ, ХАХАХ . Това съм го започнала в 18:00h                                   Blush Blush Blush
Рейни, исках да ти кажа, че количката е страхотна  Simple Smile А, че моите притеснения тепърва започват  Crazy знам, знам. Ще се опитам да не се психирам до следващия преглед след 23 дни  #Crazy  Калева нещо се подиграва с мен  Joy
ant G, ууу, супер. Дай да видим порасналата пупа, Погааал  Hug
Евчеее, само да ти кажа, че преди датата за М. една сутрин се събудих с 3 пъпки, необичайно за мен, а около датата на М. имах всички ПМС и ако не бях видяла 100-те положителни теста щях да съм сигурна, че си чакам  Wink
Сигме, милата... скоро ще си в къщи при малката Лия. Разказа ти ме накара да настръхна. Инжекциите периодично ли ще се слагат  Rolling Eyes Важното е, че отново има позитивизъм в думите ти  Hug
Флалърче, аз пък не знам защо надушвам скоро обебване и при теб. Дано съм добър пророк. Дано, дано  Praynig  Но както казва и моята докторка "бебета се правят със сеееекс  Wink . Не спирайте да се "упражнявате".
Весенце, един глас за сини гащуни имаш и от мен  Heart Eyes А как да отпусна душата, като чакам с нетърпение сега с теб да дойде Събота...
Лелее, Зуз, змията може би е това, което всички ти пожелаваме  Praynig
Сандричка, Слити и моите тестове са One Step. Поръчах 50 и още първите 10 се оказаха от късметлийската партида  Peace Доволна съм. По- бледички са, но определено, когато е положителен теста се разбира  Wink  
Дани, в скрития текс е снимка на точицата в точката, но май само ти не я отваряш, да ни видиш какви сме красавци  Grinning
Форест, палчета за свекъра  fingerscrossed
Принцеске  Hug много ни е красива точицата, нали  Mr. Green Кажи кога подновявате опитите, че искам да стисна едни палчета специално и за теб  Heart Eyes
Пате, кога чакаш обаждане от Фонда. С тестовете как скатавах и аз в офиса. А много често финтирах и хигиенистката да влизам да ги правя, че или тя или аз пиш в гащи  hahaha
Кашмирче, моята БТ я я виж 2 дни след О.  Shocked Хайде и твоята да се окаже като моята- шашава и бременнааааа  Praynig Любопитна си ми утре от към БТ и тест
Ренденце, спря ли му срещата на малкия Влдаи с други женски  Joy Моя кръщелник на година и девет месеца се опитват да се отбиват ( останали му бяха само нощното "мамо... цици") , та той сваля дрехите на куклите на братовчедка си и показва как се прави  hahaha
Пънче, няма да ти се налага да поръчваш повече тестове. Ще ти пратят от печелившата партида  Praynig
Прахи, ммм биричка... мммм, край морето. Размечтах се  sun
Миленка, ти на какъв етап си  Hug
Чери, пиши по- често момиче. Никаква те няма  Hug
Пепитка, 23 дни ще ги издържа само ако си легна тази вечер и се събудя най- рано 22-3.04  hahaha Ама имам ли избор  Tired
Линка, искам да те гушна и тук  Hug Кога започваш да препишкваш от вълшебните тестове  Wink ( успоредно докато чета и пиша и си намирам отговорите в следващи постове  Grinning )
Веселушко, обратното броене е стартирано с излизане от кабинета днес  Mr. Green И аз мечтая да приключим ДДС-ТО по-рано, че да се помоля за някой друг ден отпуска  Crazy
И на всички, към които не се обърнах   love001 Hug , не пропускам да ви изчета. Отново Благодаря и стискам палчета за всички нуждаещи се  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Blush Blush Blush                                       Blush Blush Blush
Спокооо  Stop като почна Английския (който е он- лайн) от 8-ми, няма да ви тормозя с такива постове (само да не започна да ги пиша на английски  Joy )
Лека ноооощ   bouquet

Последна редакция: вт, 02 апр 2013, 22:37 от Tonichka

# 64
Леле Тони, какво правиш ти бе! ooooh! Какви са тея километрични постове? Mr. Green
Вядях ви, първо не ми я отвори, но после-да! Peace
Айде лека от мен! Hug

# 65
  • shumen
Зузка,страхотна тема.
Тони,да чуете и сърчице на следващия преглед.
Аз отивам да спя,докато дребен спи,че не се знае кога ще стане да си играем.

# 66
Тонич, толкова ме забавляваш!!!  Hug Hug Hug
Още не съм решила кога да подновяваме бебеправенето. Сякаш трябва да изчакам резултатите от генетичните изследвания и тогава. А ми се иска доки да види колко е дебелината на матката, щото беше малко тънка последния път. Но като дойде време и се реша, ще го обява публично!  Mr. Green
Обичкам си те, нали знаеш...заедно с красивата точка в точката!  Hug

# 67
  • Варна
Зузке, страхотна тема  Heart Eyes

Пожелавам ви този месец да биете рекорда от миналия  Hug

Лека нощ от мен. Аз отивам да си храня детето  Crazy

ПП. Зузанас, дребното е добре, само дето от няколко дни не иска да спи, та ми спира тока  Mr. Green Ама утре съм я уредила с кантар да я претеглим и да видим дали й стига кърмата и дали не мрънкоти щот е гладна  Whistling

# 68
Тони, тези дни чакам обаждането.
Голям съм заплес, сега видях колко ви е хубава точицата със сакчето Heart Eyes
О и на Калина майка й писала! Много се радвам, че сте добре. Ще се нагодите една към друга, трябва да мине малко време.
Пони нещо ми се губи. Да нямаме скоро щъркелова вест  Praynig
Зузка, да се оправя бързо мъжо! Hug

# 69
  • NE
Зузи Това с крака на ТМ е много лошо. Надявам се да не е тежко навяхването и бързо да се възстанови. Hug
Вава Стискам палчета да се успокои Калина. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Тоничка Хубаво ме мислиш,ама аз хич вече не се и виждам да забременея, поне не скоро.Както и да е, дано да си права. Hug

Лека нощ и да сънувате сладки сънища. Hug

# 70
Еееее, Феичка, не така негативно де....  Hug
Аз приспах мъжо и сега сърфирам из нета  afwitch......да, ама нещо всички изпозаспаха   sleepuu
Май трябва да отивам и аз  newsm46
Айде лееека!......

# 71
Добро утро  Laughing Laughing                                                                                                                                                    

# 72
Добро утро на всички! лек и спокоен ден!  bouquet

# 73
  • София
Ма каква прекрасна утрин!  hahaha Wear Umbrella

Феичка, хайде заедно да се борим за бебе 2014!  Heart Eyes аааа какви са тия работи дето чета?! Казах заедно за бебе 2014!!!  Naughty
Магнитче, мерси много за съветите!  Hug За сега мисля да направим маратон, само ММ да не издиша по некое време.  sweating Mr. Green
Linofrina , ух ама че ник!  ooooh! Hug От къде идва, че да ти измисля как да ти викам? Дано са ти на късмет тестчетата за О!  Hug И аз поръчах, че имам още 4-5 ама май няма да ми трябват за тоя месец. Дано и въобще да не ми потрябват!  Praynig
magyg , моите сегашните тестчета са същите.  Peace
Зу,  стискам палци ТМ бързо да се оправя!  Peace
Тоничка, ама пост ли си врътнала?!  Laughing  Ей я моята графика, от хахава, по-хахава!  Shocked Ся тая днешната температура за кво да я броя, не знам.  newsm78 Да видим следобед теста.
Принцеска, чакаме обявяването тогава.  Mr. Green
Еее нелка, получи ти се картинката най-накра!  Joy Мерси за закуската!  Hug

Който не е споменат поименно да се чувства нагушкан!  Hug Hug Hug

# 74
  • Германия
Добро утро,
лелеее аз докато дотърча
Оф изчетох ви, ама и много забравих.
Тоничка: честото, другийа път и туп-тупа да ни покажеш.
За тези с новите термометри и тестчета мноооого да са ви на късмет.
За нечакащите стиснати палци.
А за всички едно голямо и слино  Hug
Търча за работа. Лек ден

Общи условия

Активация на акаунт