Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 447
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро на всички!
И аз да се запиша в хубавата темичка на Зузка! Как ги измисляш тези заглавия?! Много са оригинални.

Тони, честито ти сакче !
White duck, стискам палци!

Аз пък вече имам ден за моето диагностично лапаро и това е 17 април.

За всички, които имат нужда  Praynig!

# 76
  • София
Добро утрооо!
Зузииии прекрасна тема а заглавието е трепаЧ!!!!!
Сигме Гушкам те  силно! Ще се справиш с всички гадости и после с желязка ще пиете коктейли на плажа по цял ден!
Кокоскеее Честита кокоска-прекрасно име сте избрали за голяямата девойка! Hug
Тони Hug Много се радвам за теб!
Пънче как си? защо така затрупана с работа?
Прахче как е котето? Дивее ли?
Перу-как си ти ? Hug
Роник нещо ми липсва пак, но аз ще си я нагушкам.
Май забравям нещо....ако се сетя ще се допълвам-много гуш на всички Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 77
  • София
Съжелявам, но дрябва да събера  newsm28

# 78
 Добро утро , момичета  Heart Eyes.
Зузанас -   bouquet за прекрасната тема , а заглавието е много страстно  newsm08 . Хайде да е много късметлийска за всички ни и нека бума на тестове продължава  Heart Eyes. Дано контузията не е сериозна и бързо да му минава на мъжа ти  Hug.
 Тоничка - леле , ама много е хубава твоята точица , пу-пу . И 23 дена до следващият преглед - това наистина не е човешко  Crazy , на мен две седмици след несъответстващ по размери сак ми се видя и сърчице  Simple Smile.
Пате , Прашулинке - дано се задвижат бързо нещата по фонда  Hug Heart Eyes.
 Моме- на теб тези дни ти е последната инжекция, нали? Организмът явно го усеща  Hug Heart Eyes.
Чери- моят непискащ термометър е на Микролайф, най- обикновеният  Peace. Води се еднократен , защото не му се сменя батерията , ама хич не беше и скъп . Тук го има по аптеките , предполагам , че и при теб трябва да се намира  Heart Eyes.
 Сандра - надникнах в графиката ти , но не си сложила потребителското си име  Thinking.
 Звездичке - много ми е драго , че ни навестяваш . Пет години си е сериозна кърмаческа заетост  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.
Нелка - страхотна закуска си ни сервирала  eat. Ние именно баница закусвахме тази сутрин.
 Аз вече в тази тема май ще раждам , че то не остана за кога  Mr. Green. Оказа се , че майка ми свекърва ми , бабата на мъжа ми всички са преносвали , че даже с по седмица  Crazy. Чудя се дали навремето не са изчислявали по друг начин термина , че е било такова масово явление  Thinking. Мъжът ми беше почти сигурен, че вчера ще е денят , тъй като не се спрях цял ден. Планът ми беше само разходка , имах и да готвя, но следобед се оказа , че и на гости сме канени за пореден път . Та успях да си сготвя всичко по план , само че моят беше през цялото време нащрек . Само да си подпра корема и неизменният въпрос - как е Mr. Green? Днес сме на преглед в 14:30 , та ще видим какво е положението . Аз си мисля , че съм близо до стартова позиция , ама знам ли  newsm78.
 Оф пак се отплеснах , много ви прегръщам и ви пожелавам хубав ден  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.  

# 79
Добро утро!
Ето ме и мен в новата темичка много хубаво заглавие Зузи  bouquet.На мен нещо не ми показва това с рекордите, че камоли поправката  newsm78.Но дано април е още по успешен.
Сигме бързо да се оправяш. Praynig
Тони честито ти сакче  Hug и следващия път сърчице.
Зузи да се оправя бързо мъжо ти.
Пони къде ли е ?П.П ето я Hug

След мъничко ще си запазя час за петък и ще ходим до Варна на преглед.
Скрит текст:
А какъв мил сън сънувах тази вечер(малко объркан някои лица какво правеха в него newsm78) ,още ми е пред очите ,но няма да го споделя след прегледа може да го кажа.Дали може  да се окаже истина  Thinking?Чак сега заради него още повече нямам търпение  Simple Smile .Но вторник срещу сряда не се сбъдват май  Rolling Eyes.

На всички много  Hug.Ставам до скоро.

# 80
Дарме, тоя твой прашец много го харесвам Blush Кашмирче, събирай. На мен Дарменския прашец май ми влезе в употреба, честичко попадах под него  Simple Smile

Добро утро  Heart Eyes

Пони, вие още ли сте 2 в 1 . Док. иска да му гледа и нещо си друго, за това така ме запрати за след 100 дни. То да се развива и да нямам притеснения, ще го дочакам някак си 25.04  Crazy
Лилка, и ти да се върнеш с хубавки новини от прегледа. Може и със сърчице да се похвалиш  Hug Аз ако няколко дни бях изчакала още, можеше и да се чуе, защото док. и сега приближава, раздалечава, опита се да го види ма Ц- малки сме. Едва ембриончето доловихме  Simple Smile

Който ми е откраднал снимките от профила, веднага да си ми ги върне  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 09:55 от Tonichka

# 81
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Зузе страхотна тема   bouquet  уф да се оправя бързо мъжа ти Praynig

Сигме ох, направо си отдъхнах че няма опасност за живота ти, кога е ехото, стискам палци  Praynig

Честита рожба на Розито    bouquet

Перу-у къде си  Hug (нейде из съдебните зали ...  Simple Smile)

Малеле ... Пони, ама ти още си тук ... хайде да ти е лекичко и прекрасна среща  Heart Eyes

# 82
smile_86, стискам много силно палци за добри резултати от лапарото. След малко ще ти изчета старите постове, за да се запозная с историята, че Неродена баба не мож' да помни толкова  Mr. Green
Пони, тръпката сигурно е един път, много палчета за едно безпроблемно раждане и вълшебна първа среща с малкото човече  Heart Eyes А за мен - чувствам се зле, но му се вижда краят, май и храненето трябва да оправя, защото като прекаля с въглехидратите и организмът започва да буквално да се задъхва.
Тони, честита точица, сега трябва да успокоиш топката и мислите най-вече  Hug
Зузи, няма да ме биеш пък, навлезнах в ревлива фаза, така че много ще плача  Crazy

# 83
  • NE
Кашмирче Май О-то ходи около теб. Hug
А за приказките ... нямаш ядове, ще се борим със зъби и нокти. Peace
Моме Аз започна ли да рева ми идва цикъла. Бива ли такова наказание? Mr. Green За протокола, не съм ревла и не плача. Peace
Пони Леко и скорошно раждане! Hug
Смайлче Имаш моите палчета. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed После ще те питам как е минало, че и на мен ми се пише същото май месец.

Умирам за сън отново. Crossing Arms

# 84
Зузи, Нелка, Веси, Тоничка, благодаря за палците  Hug

Днес не знам къде ми е главата просто  Crazy

Hug

# 85
Добро утро и от мен Hug
Пони,леко и безпроблемно раждане и прекрасна първа среща с малкия човек Hug
Пате,дано имаш добри новини Praynig
Лилка,щом съня е хубав ще  се сбъдне Hug
Тони,аз съм си все така,но мисля сериозно да се боря отново за мартенско бебе Embarassedсамо мъжо да се върне жив и здрав и веднага му се нахвърлям  Kissing Heart Heart Eyes

# 86
  • Варна
Добро утро, мацки!!!
Днес е мрачно навън, но аз знам, че зимата свърши и не може да ме уплаши пролетта нито с дъжд, нито с мрачно време...
хахаха Тонче, много ме разсмя с оправданията за дългия пост. Но може би бременността е добър момент за учене на езици... освен ако не смяташ да продължиш усилено да работиш... Аз цяла година се канех да започна курс по немски и когато дойде момента да се запиша се отказах Simple Smile
Принцеска, кога ще правиш генетични?
Зуз, дано бързо се оправя мъжа ти... че то нали знаеш, че мъжете винаги ги "боли повече от нас"... Simple Smile Шегичка! Да се оправя бързо наистина!
Олеле, Нелка, каква закуска!!! Въглехидратна и вкусна!
Пони, миличка, "терминът е днес"... ама че хубаво звучи!!! Вие се разсипахте от гости , бе момиче! Simple Smile Ти ми напомни за моя приятелка, с която говорихме вечерта преди да роди и ми беше казала "Ох, да раждам вече, че ми писна да си оправям косата с пресата преди да си легна, че да не ида в АГ-то със сплескана коса..." хахах Хайде, миличка, стиснала съм дни палчета за теб и ще чакаме да ти разпишем пътния лист... Между другото залагания има ли???
Форест, палчета за свекър ти и от мен!
Мен явно лелката ме известява, че ще идва. Имам невероятно болезнени гърди. В понеделник при гушкането с милото чак изпищях от болка, а снощи се гушнах в него да спя, но отново много ме заболя и трябваше да се обърна по гръб... До сега не съм имала такава гадория, но имам всички лелски признаци, което не ми дава да мисля за нищо друго. Тази сутрин дори бях сигурна, че съм посрещнала гадюхата... Извинете за толкова дългия и подробен разказ, но... вие сте ми Хората!
Хайде, милички, хубав ден и ще мятам оче насам, че... знам ли! Да не изпусна нещо!

# 87
Добро утро  Mr. Green

Длъжна съм да попитам: как бяха снощи априлските страсти и креватното спортуване? Направихме ли хубави бебета  Mr. Green

Моме, ако те сритам по трътката дали ще те изкарам с 200 км/ч от ревливата ти фаза Thinking Не се поддвай на тези чувства, мила Hug

Тони, дължиш ми пари за едни очила с много голям диоптър..ослепях от четене  hahaha Hug

Пончита, и аз съм преносена..цяла седмица  Whistling

Смайл  Praynig

Благодаря на всички за пожеланията към моето момче! Не е особено добре положението, но се надявам бързо да се възстанови. Днес си остана у дома да полежи, а и да се гледат с племенника ми, който сутринта пристигна малко на гости уж за ваканцията. Whistling

# 88
Добро утро и от мен!  Hug
А как ми се спи  smile3507 не е истина..... Ще пия само кафе! Никакво ядене, щото тия кила така и не мога да ги озаптя  Naughty
Евка, аз съм ги пуснала генетичните. Сега чакам резултатите. Казаха от 20 дни до месец, че излизат. Та ще си почакам де.....
Миленка, ще стисна  fingerscrossed за мартенче....
Днес не знам къде ми е главата просто  Crazy
Защо?  Rolling Eyes Не си ли е на мястото?  hahaha
Flower Fairy,  Hug
Ха-ха някой е извършил обир на картини  hahaha на Тончита галерията я няма!
Моме,  Hug не плачи! Не бъди тъжна.....  Hug
Пончита, леко, леко да ти е.....  Praynig Очакваме!
Зузи, как е крака на мъжото?
Веси, къде си палавнице?
Кашмир, чакаме днес чертички от теста за О....
Хуууубав ден на всички!.....ама много мрачно бе... ooooh!

# 89
Не бе, аз не рева като заклана  Mr. Green Идва ми пристъпът от някакви елементарни ситуации - например вчера гледах Гласът на България и даваха бащата на един от изпълнителите с какъв трепет му следеше изпълнението. И си помислих колко е хубаво да изживяваш това родителско чувство на гордост от порасналото си вече дете... и ревнах за 10 секунди, повече не си дадох  Crazy Споко, ще живея, няма да се дам на някакви си разбутани хормони  Mr. Green Hug
Зузи, правиха ли му снимка на мъж ти? Аз съм редовно с контузии по краката, знам едно ненаместено изкълчване колко лошо може да бъде.

Общи условия

Активация на акаунт