Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 454
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Зуз, мъжо да се възстановява бързо, че да ти помага  Crazy

ЕваHug

Аз ви казвам, че съм много отнесена  ooooh! Габи счупи дистанционното на климатика. Удари му една мощна лига и това чуденце се бъгна, но няма да казвам на мъжо точно какво е стабало  Crazy Аз нося вина също де, щото не го качих на шкафа както обикновено. А това стана, защото бързах да приготвя закуската, че тази сутрин ( и снощи ) съм сама, че мъжо в е командировка. Едвам я занесох (Габи) в тоя дъжд на ясла, после се сетих, че забравих нещо вкъщи и се връщах  ooooh!

# 91
  • Варна
Олеле, Форестче... това звучи като един от "ония" дни, в които все нещо се случва... но ти си го изказа тук, така че трябва да се свършва с лудницата и деня ти да е хубав...

# 92
  • София
Тук съм сладурки, просто няма какво да кажа.
Зуз, да се оправя бързо мъжо!
Кашмирче, ама твоята Т. верно се смахва като на Тони. дани е със същия резултат.
Пони, чакаме те! Всичко д амине по най-лекия начин.   Praynig

Прегръдки за всички!  Hug

Скрит текст:
Леле, ако знаете колко съм възмутена...Толкова неграмотни млади хора! Форумът е пълен с такива...Просто в повечето теми, на които съм попадала, има такива безумни правописни грешки! Накъде отива образователната система?  newsm78 #Crazy newsm78

# 93
  • София
Весенце, за "оринните тестове" тестове ли говорим?  Whistling

# 94
  • София
Абе не само за тях, ама те просто преляха чашата!  Mr. Green

# 95
Моме, в 1 ч мъжо ще ходи при личната и ще го изпратят на снимка задължително..така и аз ще съм спокойна Peace

# 96
 Форестче - да се оправя бързо свекър ти . А главата ще се намести , няма къде да ходи  Hug Heart Eyes.На нас последния път като ни дойдоха малки гостенчета и копчето на една акумулираща печка беше брутално изтръгнато за секунда невнимание  Mr. Green. Така че в една къща с дете е нормално да има по някое разрушение  Crazy.
 Моме - аз пък очаквам още размествания на хормоните да те сполетят , другата година по това време , да си ми на силно бременна вълна  hug
 Лилка- чакаме те с хубави новини от прегледа в петък  Heart Eyes.
 Весе - ти май в събота беше на ранна фетална морфология  Heart Eyes, да видим ще има ли предположение за пол на човечето  Flutter.
Веселушко - палчета и за твоя преглед , да видим как е мъничето  Heart Eyes.
 Кашмирче-  най - вероятно високата температура е инцидент , а ову предстои  Heart Eyes. Тестът днес и БТ утре ще си кажат думата  Hug.
 Принцеса - скоро да излизат резултатите , че да се захващате здраво за работа  Flutter.
 Ева - дано тези признаци са за нещо друго  Crazy fingerscrossed.
 Аз цяла сутрин се мотая из вкъщи , нещо ме е налегнал мързелът  Mr. Green.

# 97
  • София
Ох, Пони, не ми напомняй...От сега ме е хванала паниката...Нещо тая нощ и гърдите не ме боляха, ама няма да мрънкам. Имам си добри последователи!  Mr. Green

# 98
  • В градината...
Весе, особено ме кефи култовото: ходих ме, правих ме, боядисах ме. Не знам коя мъдра глава успява да ги роди тези простотии, аз се напъвам, ама не успявам   newsm78

Петеска,  Heart Eyes

# 99
  • В сърцето на любимия човек
Добро утро  Hug
Зузе - да се оправя бързо ТМ, че има бебе да прави  Naughty
Леле как не ми се ставаше от леглото днес  ooooh! Ама то в това време си е само за креватно спортуване, не че не поспортувахме тази сутрин  Mr. Green ама сутрешният спорт не ми е така хубав както вечерния, но не го отказвам  Mr. Green
Охх, хванала ме е лигата, извинете ме  Blush
После ще се дописвам, че пак изкочи нещо, мрън  Crossing Arms

# 100
  • Варна
Весе,
Скрит текст:
не помниш ли темата, от която идваме как беше... препинателните знаци бяха Табу за част от хората... а "оринните" тестове са цвете във венеца... Олеле каква съм зла! Но си е за страх положението...
Перуничка,
Скрит текст:
ами някоЙ, вместо някоИ... там изобщо не се прави разлика... Или ходиМЕ, правиМЕ, мислиМЕ и т.н. МЕ-та Simple Smile
Понче, мързелувай, че после "няма лабаво"...[/i][/color]

# 101
  • В градината...
Ева,
Скрит текст:
Това "мекане" долу-горе го разбирам, диалектно е за някои, но има големи бисери, чиито произход е неустановим!

# 102
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Зузи, благодаря за новата темичка, заглавието е невероятно   bouquet Бързо възстановяване на ТМ !
Пони, пожелавам ти  една бърза, лека и безпроблемна 1-ва среща с малката госпожица  Heart Eyes
Тоничка, честито ти ембрионче  Simple Smile
Лилка, успех на прегледа ! Ще те чакам да се върнеш с хубави новини  Hug
Форестче, има и такива дни ... Всичко ще е наред утре  Hug
Започна кампанията на село и ММ трябваше да замине без мен, аз имам забрана за пътуване Sad От 1 година не сме се разделяли и сега ми е много мъчно . На всичкото отгоре си мисля и разни глупости. Свекърва ми, ме пита защо не ми е порастнал още корема, тя в моите седмици вече имала малко коремче, да не би нещо да не ми е наред ... Представете си как се почувствах и какви работи взех да си мисля . На ФМ съм на 13-ти и нямам търпение да видя дали всичко е наред, ако не ме боляха гърдите, щях съвсем да се филмирам. Извинете ме, че ви мрънкам за моите проблеми, които са направо смешни, ама пуста параноя, не ме оставя намира .
Хубав ден на всички  Hug
 babydust7 babydust7 babydust7

# 103
Арвенче, на свекърва ти й кажи  Hands Fist Mr. Green Питай я дали е била на твоите кг. като е забременяла, както и смята ли за нормално на всички бременни да им "проличи" по едно и също време.
Перу, а за "здравей те" какво ще кажеш  Mr. Green Мен ме изумява не толкова неграмотността, колкото дебелоочието - в момента, в който направиш забележка за правопис (за пунктуация даже и не смея да си мечтая), ти скачат на веждите как в нета можело да си пишат всякак и какви сме били такива префърцунени, за какви сме се мислели..... Бедния речник няма даже да го коментирам.

# 104
  • В сърцето на любимия човек
Арвенче, на свекърва ти й кажи  Hands Fist

Joy Joy Joy
Моме - тая сутрин си във форма  Hug
Факт е обаче, че си напълно права. Всички сме различни и точка по въпроса, иначе щеше да е много скучен света.
А по темата за правописа - Олеле, майко  ooooh! В Клюкарника има специална тема по въпроса, ще ви я споделя след малко. Отдавна съм се заканила да изтипосам някои форумни особи там, особенно от чудещите се с Оринните тестове  Whistling

Пони - лентичката ти е изтекла вече  Mr. Green Пожелавам ти лека среща с малката принцеса (днес)  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт