Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 23 458
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
........ ама няма да мрънкам. Имам си добри последователи!  Mr. Green
    Twisted Evil       Joy

Принцеске, сладка  Hug Ама виж, че стреснах картинкокрадеца и ми ги върна  Mr. Green

Кашмирче, твоята ли БТ е шашава  Grinning ,я виж моята

За бисери ли си говорите
Скрит текст:
недейте, че тези дето ги раждат, толкова им е акъла, че сега ще влезнат да ви се скарат. Позволявам си да ги коментирам, защото и те не ни остават длъжни във форумното пространство.
Пони, аз все още залагам на 04.04, но когато и да е ти пожелавам и аз леко раждане.
Пънче, аз пък взех да харесвам сутрешното обичане. И после- няма ставанеееее  Crazy

# 106
  • При моето слънце
 wavey
Зузи, благодарско за темата   bouquet
А темата за правосипа и грамотността просто не ми се коментира  doh

# 107
Арвен, тая твойта свекърва.... #2gunfire.... Момето добре те е посъветвала  hahaha
За грешките.... абе много ме кефи: гЕнЕколоК.... Joy
Евка, ти кога НЕ чакаш госпожата?
Веси, как са колежките?

# 108
  • Варна
Моме, изкуших се като заговори за бедността на речника да ви цитирам Илф и Петров:

Скрит текст:
Речникът на Уилям Шекспир според изчисленията на изследователите съдържа 12 000 думи. Речникът на негъра от людоедското племе мумбо-юмбо има само 300 думи.

Елочка Шчукина си служеше с лекота и свободно и с тридесет.

Ето думите, фразите и междуметията, грижливо подбрани от нея от целия велик, богат и могъщ руски език:

1. Нахалничите.

2. Хо-хо! (В зависимост от обстоятелствата изразява: ирония, учудване, възторг, ненавист, радост, презрение и задоволство)

3. Знаменито.

4. Мрачен (По отношение на всичко. Например: „мрачният Петя дойде“, „мрачно време“, „мрачен случай“, „мрачен котарак“ и т.н.)

5. Мрак.

6. Ужас (Ужасен. Например при среща с добра позната: „Ужасна среща“.)

7. Хлапак (Към всички познати мъже, независимо от възрастта и общественото им положение)

8. Не ме учете как да живея.

9. Като дете („Бия го като дете“ — при игра на карти. „Срязах го като дете“ — види се, при разговор с отговорен наемател.)

10. Кр-р-расота!

11. Дебел и красив (Употребява се като характеристика за неодушевени и одушевени предмети)

12. Да отидем с файтон (Казва се на мъжа)

13. Да отидем с таксѐ (На познат от мъжки пол)

14. Целият ви гръб е бял (Шега)

15. Ама че го рече

16. Уля (Ласкателно окончание на имена. Например: Мишуля, Зинуля)

17. Охо! (Ирония, учудване, възторг, ненавист, радост, презрение и задоволство.)

Останалите твърде незначителен брой думи служеха като свързващо звено между Елочка и продавачите в универсалните магазини.
[/color][/i]

P.S. Принцеска, утре

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 11:40 от Ева Б.

# 109
Благодаря момичета!
Часа ми е за 10:30.Мислим да оставим малката на ясла към 8ч и да пътуваме за Варна  Peace живот и здраве.
Тони вчера си погледнах документите от Рали и  в 6г.с и 6д. сме видяли и чули сърчице.Тогава според мен пак съм имала късна О защото на около 10 дни и повече закъснение правих първи тест имах бледа чертичка. Дано сега пак се повтори и се види и чуе, аз в петък по последен цикъл ще съм 6г.с и 3д.

# 110
  • Варна
Моме, ако знаеш как ме разсмя, оправи ми настроението  Hug

# 111
  • София
Лилка, успех на прегледа! Ти сега коя седмица си?
Еве,  newsm10 newsm10 newsm10
Принцес, тия дето са с мен в стая са ок, пък онази не искам и да я мисля!
Моме, да, много са обидчиви като им направиш забележка! Не стига, че са неграмотни, ами и нагли и безочливи!  #2gunfire
Арвенче, вече си получила супер съвет за свеки!  Mr. Green

# 112
 Арвени -  Hug , хич не и обръщай внимание , явно е , че твоята свекърва е от нетактичните, мхм  . Аз до пети месец можех да мина и за преяла , пък после си наваксах Crazy  Heart Eyes.
 Пънче - спортните изяви сутрин или вечер са добър повод за форумна липса . Че то с писане бебета не стават  Mr. Green Heart Eyes. А лентичката ми изтече , ама туй мойто нИ знае да чете  Joy.
 Весе- всичко ще е наред , сигурна съм  Heart Eyes.
 Айде пак да ръсна , дано се усети скоро момата , че и е време за излизане  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7.

# 113
  • В сърцето на любимия човек
Тъкмо се чудех дали заедно с лентичката няма да ти изтекат и водите  Rolling Eyes
 newsm79 newsm79 newsm79
Хайде да си събера и много заразен прашец  Hug

# 114
Арвенче - тегли ѝ една на твоята свеки, ама мнго ги мразя такива .... една приятелка има такава свеки......само като я слушам ми иде да я  #2gunfire
Ооооо Пони взимам си от твоя прашец задължително, нали казвате, че сега е на-заразен  newsm79 newsm75

На всички не чакащи успех и палчета, на тези, които са на преглед също!!!

А мен днес лелката ме изостави ( дай Боже за девет месеца напред ) и започваме креватното спортуване. Зузич твоята формула ще я изпробваме пък да видим дали ще стигнем до резултата след = ....  Hug

# 115
  • В сърцето на любимия човек
Ето темата за правописа:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=707834.0

# 116
Понеже е леко спам  Embarassed
Скрит текст:
Купих ново дистанционно. Звънях в 2 сервиза...В единия искаха 68лв и щели да го доставят след 10 дена, а в другия ми казаха, че го имат и е 24лв. Добре, че един колега имаше работа с колата в посоката на сервиза и вече го взех. Дано работи и няма проблеми  Laughing На вид е същотот като нашето и си е за същата марка климатици.

# 117
Зузич твоята формула ще я изпробваме пък да видим дали ще стигнем до резултата след = ....  Hug

Че изобщо съмняваш ли се  Mr. Green

Последна редакция: ср, 03 апр 2013, 12:31 от zuzi_79

# 118
Зуз, шА мА извиняАш за спама, ама... Mr. Green
Пони, марш веднага да направиш и да качиш снимка, преди да си родила!!! Като гледам последната е от 34г.с. Rolling Eyes

# 119
в петък по последен цикъл ще съм 6г.с и 3д.

И аз по последен цикъл вчера трябваше да съм 6с. и 3 дни, ама с О. на 22-ри ден, излиза точно 5г.с.  и док. каза, че точно на тази  отговаряме.
Ще стискам палцуни за Петък  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт