Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 24 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за отговорите!

Весе, не са ми казали да си направя тези изследвания. По моя инициатива реших да ги направя преди лапарото. Още малко се чудя за тях, защото досега никой не ги е искал.

# 166
smile_86, лапаро за проходимост на тръби ли ще ти правят? И при мен, и при зълва искаха микробиология, микоплазма, уреаплазма, хламидии, но преди цветна снимка. Преди лапарото на мен май само микробиология искаха.
Пони, все си мисля, че няма да изкараш до неделя  Heart Eyes

# 167
Добра вечер на всички , колко много сте изписали, връщам се да ви чета  Party

Лилка дано чуете сърчице направо, ще чакаме отчет от прегледа и стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig./Макар и да съм сигурна , че ще е  Wink/

Арвенче, моята "балдъза"/де да знам дали ми е балдъза всъщност, но тази дума ме кефи максимално, супер смешна е тя е жена на брата на мъжа ми/ , та моята балдъза е много дребничка и слабичка и коремче и пролича чак като се позаседя и и се наложи да постои малко в болница, но в доста късни месеци/5ти беше май  newsm78 newsm78 / единственият издайник за бъдещият ми племенник бяха  bombs. Детето се роди близо 4 кила и сега е прекрасен бузанко  Heart Eyes Heart Eyes

Понче, да знаеш , че съм на изчаквателна позиция на телефона , време е вече  Wink  Терминът на раждане е- ДНЕС  Laughing Mr. Green

При мен нищо кой знае какво.....абе съвсем нищо интересно  newsm78 newsm78

# 168
Арвенче, не се коси за глупости! при всеки е различно! Peace Peace
Сандра, браво за 2-те килца! Peace Peace
Ева, хич да не се мярка лелката! Naughty
Веселушко, бързо да минават неразположенията!  bouquet  bouquet

Айде лека от мен!

# 169
  • София
Прахче, как нищо. Не действате ли по вашия въпрос?

Не ти е балдъза, а  етърва. Балдъза може да има мъжът. Това е сестрата не жена му.

# 170
Смайл, пожелавам ти успех на лапарото! Дано резултатът е много хубав. Когато ти вземат секрета го занеси възможно най-бързо в лабораторията, защото мико и уреаплазмите живеят малко време извън организма и ако има нещо да се хване.
Пони, защо не си научила детето да чете  Joy Успех, мила!  Hug Аз се свързах с д-р Бояджиев и утре отивам на преглед. Стискайте ми палци всичко да е наред!
Лилка, чакаме те с хубави новини от прегледа!
Моме, да ги нямаме такива! Поплачи си да и олекне и вирни после нослето. Лошото свършва!
Арвенче, изинявай но свекърва ти ми иде а я уцеля с нещо!
Браво на нашите сладки Кокоси! Голямо гуш!  Hug
Зузо, ти си много лесна с готвенето. Три яденета в менюто и ги въртиш през два дни hahaha
Весето, честит ти бременен корем!
Прахче, мъжете имат балдъза /сестрата на жена им/ . Ти говориш за етърва си. Mr. Green

# 171
Ми действаме по много въпроси всъщност.....ама резултат-никакъв  Wink Свързах се със социалните, които ме успокоиха много , дадоха ми списък с документи и ме посъветваха да ги подадем след като сключим брак, което е след няколко месеца Shocked Mr. Green та взех аз списъка  и заявлението и с това за сега ми се изчерпва действието по този въпрос.

Снощи направих хипертонична криза пак.......явно съм вдигнала пролактина,  ходих в спешното да ми го свалят с ударна доза лекарства/разбирайте вливка някаква/, та предполагам , че ми се е Компрометирала овулацията този месец, къде от пролактина, къде от лекарствата за кръвно, които действат на репродуктивните възможности на жената .....та месеца го отписвам/според мен ги правя тея кризи точно около овулация и именно заради нея и е свързано с пролактина  Tired/ лекаря ми върна достинкса в много ниски дози, но май ще искам да ми ги върне по старата схема  newsm78 newsm78  

п.п Мен тая дума балдъза много ми харесва, етърва не е толкова екзотично  Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 00:23 от Звезден^Прах

# 172
  • Германия
Добър вечер,
Зузеее: много много ми е гузно, ама сутринта много бързах. Благодаря за хубавата темичка. Много ме накефи ( знам тази дума я няма в БГ език  Joy) заглавието.
Изчетох ви, ама и всичко забравих. Лека и бебеносна вечер.  Hug

# 173
Весе честито ти бременно коремче, няма ли качиш и някоя снимка за доказателство  Mr. Green
Пате стискам,стискам  fingerscrossed

# 174
Moме, лапаро ще ми правят, за да установят евентуална причина(напр. ендометриоза) за незабременяване. Аз имам вече две цв. снимки и там всичко изглежда добре.

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 10:32 от smile_86

# 175
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Прахи, би ли ми обяснила какво е общото между пролактина и кръвното налягане  newsm78 
Иде ми да подбера всички доктори които познавам и да ги трясна някъде, проблема ми е че съм с високо кръвно (150/100 под терапия с допегит макс. доза) и кърмя активно, а кардиото и лл ме карат да отбивам  Crossing Arms

# 176
Не знам каква е медицинската взаимовръзка , но на мен високият пролактин и кръвното с главоболие ми се отключи след първата химическа бременност. Лекарят ми каза, че вдигам кръвно / аз по принцип съм с ниско, но от време навреме правя еднократни кризи и за това лекаря го отдава на хормоните от високият пролактин, ама що........не знам не съм попитала, за мен беше важно да знам кое е причината и ПРИ МЕН е пролактина. Ако се съмняваш нещо попитай лекаря, дали няма връзка в твоя случай  newsm78. Не съм проучвала, но ще попропочета и в Чуждите сайтове и утре пак ще се включа като попроуча каква всъщност е връзката   newsm78

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 00:20 от Звезден^Прах

# 177
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Не знам каква е медицинската взаимовръзка , но на мен високият пролактин и кръвното с главоболие ми се отключи след първата химическа бременност. Лекарят ми каза, че вдигам кръвно / аз по принцип с ниско, но от време нарвреме правя едникратни кризи и за това лекаря го отдава на хормоните/ от високият пролактин, ама що........незнам не съм попитала, за мен беше важно да знам кое е причината и ПРИ МЕН е пролактина. Ако се съмняваш нещо попитай лекаря, дали няма връзка в твоя случай  newsm78. Не съм проучвала, но ще попропочета и в жуждите сайтове и утре пак ще се влюча като попроуча каква всъщност е връзката   newsm78

Прахи, благодаря ти мила  Hug Hug Hug, ако искаш пиши на лични да не товарим тука темата

# 178
Признавам прочетох на зиг-заг  Mr. Green Ако бях прочела всичко, бях нахранила беба бузана и се изцедила накрая, пък и много покрай това, ох, щях да съм майка на годината  Mr. Green
По телефона ми има кърма, положението е опасно, ама ще се справя. Тая нощ спахме трима на леглото  Heart Eyes
Мисля ви всички, Пони, да мине леко и по-скоро  Mr. Green
Дано бързо вляза в релси и да поспамя пак някой ден  Mr. Green
Зузанка, темата е суперска, жестоко заглавие, наскаждавайте се вдички на априлските си страсти сега  Mr. Green
Абе нямам време, ама ще се оправя!
Скоро ще щрапна и Биг Ко, литъл не й отива  Mr. Green
Сигме, с теб сме!

# 179
Деска, радвам се, че разписа!  bouquet Да намачкаш малкия бомбон, а за кърмата, нека да има! Mr. Green  Нали трябва Деница да порасне! Hug Чакаме те да пишеш пак!
Сигме, как сте вие?

Чакайте, че забравих да ви кажа Добро утро! Embarassed
Лек ден от мен и само положителни мисли! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт