Априлски страсти + креватно спортуване = 9 месечно шкембо-подуване - тема 131

• 24 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
  • Лондон/Пловдив
Немога да пропусна Моме честит ти последен месец без лелка и Честит Рожден Ден .
Лина , Сандра честито и на вас .
Аз както винаги пак нямам време , но прочетох надве натри.
Дани лошо без компютър  Mr. Green и ние сме всеки си има лаптоп , аз даже и таблет Blush .
Перу ами нещо ти изпуснах дирите на теб докъде я докара .
Лилке айде на отчет по късно пак ще погледна дали си писала .  

# 286
Здравейте!Докато се запиша мръкна....
Върнахме се към 15:30 и досега бяхме навън с Рали и едно нейно наборче на една дружка с 5 дена разлика нямаше как да го вземат техните от ясла.

Та за прегледа -доста рано по видеозона и моята късна овулация  на 11.03 съм 4с и 4 дена.Видя се сакче и дотам още без емрионче та камо ли сърце.На 19 каза пак да се видим че излизал отпуск ,но аз съм на работа и ще е на 18.04.Каза че всичко изглежда наред за начална едноплодна бременност,но с киста 62мм(6,2см) в диаметър  #Crazy ,от което според док е и това мое подуване на корема от известно време,особено вечер все едно съм 4-5месец.

Скрит текст:
-сакче
киста

Май трябваше да са по голям размер

А съня ето и съня който сънувах преди дни ,а който му е интересно .
Скрит текст:
Сънувам че съм на преглед.Отивам си във Варна влизам в кабинета всичко както си е и в действителност  и насреща ми госпожата  newsm78  от яслата на Рали,нали е мед сестра и може би затова присъстваше в съня ми  #Crazy луда работа.И ми казва да легна да почне тя прегледа док ще дойде.Почва и ми казва едно сакче и още едно идва в този момент моя док казва как е Лили -бременна да видим сега -едно сакче още едно няма сърдечна дейност още е рано не се притеснявай и докато мести от едното на другото и се появява сърдечна на едното .Толкова ми стана мило и се събудих и чаках днес с нетърпение да видим какво ще се случи и чак днес и на ММ го разказах  Laughing.

Честито на днешните рожденици   bouquet ,да сте живи и здрави.

# 287
Моме, ама така си го съобщила този РД, че можеше да те пропуснем Joy

Хайде, мила, честит ден ден, пожелавам ти много здраве, щастие, безброй поводи за усмивки до уши и превземане на всички върхове, които виждаш през себе си!   Hug

Лил, ще чакаме тогава за следващата порция добри новини от теб, а до тогава продължаваме да  Praynig Hug

# 288
  • NE
Моме Честит рожден ден! newsm59 Пожелавам ти да си жива и здрава и да бъдеш безкрайно щастлива и скоро мама. newsm51
Лин Честит рожден ден на твоята принцеска. Да ти е жива и здрава и да ти носи много щастие и радост. newsm51
Сандра Честит рожден ден и теб. Пожелавам ти здраве, сила и щастие и скоро най-желаният подарък.  bouquet  bouquet  bouquet
Лилка Хубави новини носиш. Hug Рано е, но на следващият преглед ще видите повече. Hug
Кокоска Радвам се че сте добре с малко кокосче. Hug Hug Hug
Кашмирче Днес ще се гоните ли? Flutter

Момичета, днес теста е очевидно с много по-слаба чертичка. Ние действаме пък каквато стане.  Peace

# 289
Абе Моме наистина така го каза, че не можах да се усетя
Честит рожден ден и на теб, да си жива и здрава и много щастлива и обичана!И в най-скоро време да сбъднеш мечтите си !  bouquet

# 290
Оооо, Моменце, ЧРД, мила! Скоро ще сбъднеш мечтата си  Hug
Лина, Сандра, честит празник и на вас, момичета!
Зузо, де си, бре, моме убава?
По навик все искам да ви ръся  Joy
Добре сме с Коки, още се нагаждаме с кърменето, но вървим напред, съдя по дрискането  Mr. Green
Пони и Сладката, макам ви и вас  Hug
А, Сигмето, нещо за нея? Простете ако съм пропуснала  Blush
Деска имам още 13 дни,а може и повече.
Пони е преди мен като и пожелавам леко и безпроблемно раждане.

# 291
Бооожеее сега отворих албумчето с дечицата и не мога да им се нарадвам на всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бени,Емка такъв сладък и палав поглед има, изглежда много палаво детенце  Heart Eyes
Ники такива красиви очички има, изразителни, сладурана е адшке   bouquet
Мецке а твоето детенце е един път красавица на мама  Crazy Crazy  принцесата хубава
Рени до сега гледах и снимии на Владко, аз за него отворих албумчето да го видя, ама разбрах, че съм изпуснала многохубави фотоси. Толкова е сладурест с това зеленкото или с елеченцето, с което е заспал божее, божеее всичките дечица са такива съкровища, как да не ви завдиди човек/чисто благородна завист и по-скоро им се радвам/  Heart Eyes Heart Eyes

# 292
Хубава вечер и от мен Hug

Много празнуващи си имаме днес  bouquet
Моменце,мила,да си жива и здрава преди всичко.И нека с последната инжекция днес,всяко препядствие и несгода останат в старата лична година,а новата носи само щастие и сбъдване на най-съкровената мечта Heart Eyes
Скрит текст:
Сандра,честит рожден ден и на теб.Много здраве,щастие и сбъднати мечти Hug
Скрит текст:
Линка,да ти е живо и здраво детенцето  bouquet
Честита точица и на Лилка,а на следващия преглед и сърчице Hug
Деска,сега започваш да ръсиш с наакани памперси Joy
Рокси,все така да те виждаме,по-уверена  Hug
Веси,ще я отпуснеш утре душицата Hug
Принцеска,щеше да заспиш,а Mr. GreenХайде спирам да пиша тогава Naughty
Зузка,срам,голяяяям срам EmbarassedНо вече съм на нисък старт за следващата тема Mr. Green
Лека вечер на всички и леко раждане на когото му е ред  Hug Hug Hug

# 293
  • Пловдив
ЧЕСТИСТ РОЖДЕСН ДЕН МОМЕ, много късмет, здраве и сбъднати мечти ти пожелавам    bouquet
Мен никой не ме отрази  Sad ама нищто, аз не си взех дуфастон и съответно реших да не го пия, дано не съм сгрешила  Whistling
Приятна и бебеносна вечер на всички  Hug

# 294
Здравейте, момичета  Hug Аз пак съм зарината в работа, а снощи се видях с едната ми приятелка в  МОЛ-а та съвсем не ми остана време да попиша тука  Crazy
Сандра ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Бъди жива и здрава, обичана, желана и нека поне една твоя мечта, стане реалност тази година   bouquet
Моме ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН   bouquet Пожелавам ти много здраве, щастие, безмерна любов, а щастието и късметът да те следат толкова упорито тази година, че най-чаканата ти мечта се превърне в реалност   bouquet
Линофрина ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЯТА ДЪЩЕРИЧКА   bouquet Да ти е живо и здраво момиченцето и много радости да ви носи  Hug
Лилка честита точица  Hug Heart Eyes Хайде сега този твой хубав сън да се сбъдне и на 18.04 да ни зарадваш със сърчице  Praynig Praynig
Деситка радвам се, че сте добре  Hug
Кашмирче смили ли се над мъжо наистина  Mr. Green Те горките живи да ги ожалиш - многото секс им идва в повече май  Crazy Но важен е крайния резултат- дано след 14 дни покажеш най-положителният тест  Praynig Praynig
ponyo,sladkata и на двете ви пожелавам от сърце едни леки и безпроблемни раждания, а след това най-здравите и пухкави бебчета  Heart Eyes
ponyo ти като родиш, ще започнеш да учиш и малката как се стискат палченца на лелите от темата, за късмет  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Дани, Евка, Кашмирче, Весе абе как да не споменах в  поста си как съм аз, но ще се повторя и днес  Whistling Whistling Heart Eyes Вече по-рядко ми става лошо и по-рядко ми се повръща. Не ходя като пиян морков по цял ден Wink Имам страшно много работа в офиса, имах едни ядове с едната ми колежка, но минаха нещата  Crazy И на мен ми личи корема вече  Blush Blush Даже незнам дали и аз не съм вече като колежката на Евка, дето не казва на никой, но всички са разбрали  hahaha
Весенце аз вече трябва да съм 11 г.с. и 2 дни  Flutter На теб ти стискам палци за прегледа утре и ще чакам да пишеш   Hug
Зузанке ако утре пак правиш пица идвам да знаеш  Whistling
ChocoBella нормални са тези неразположения- и аз бях така до скоро  Peace Минават, но ще трябва да потърпиш още малко  Hug
valdesa Дуфастона знам, че се изписва след като е минала овулацията- най- много 1-2 дни преди нея, за да я подпомогне, иначе ако е повече дни преди самата овулация я подтиска. Но за да спука киста- не съм компетентна по този въпрос и за съжаление не мога да помогна  Blush
Момичета гушкам ви всички, извинете, че много от вас не можах да спомена поименно  Hug Hug Heart Eyes

# 295
  • София
Лилка, честита ти точица!  Hug
Валди, аз съм пропуснала въпроса ти.  Blush Може ли да го зададеш пак?

Ще пиша утре, разбира се, само да мине прегледа.  Crazy

# 296
  • В градината...
Чери, аз чакам лелята идната седмица, нови хормони и по-другата седмица - в София за втора спермограма и консулт с андролог, които да потвърдят, че сме за инвитро. Аз ще се надявам изобщо пък да съм годна за инвитро.

# 297
  • Пловдив
Весе, питах дали ако не пия дуфастона от 16 -ти ден на МЦ (моя е 25 дни с овулация 12-13 ден), както ми го изписа док. заради задържан фоликул 13мм - видян на на 3 -ти ден от МЦ, има шанс да се спука сам  newsm78 ? Ама сега като го задавам пак, въпроса ми се струва глупав  ooooh! Че от къде накъде може да ми каже някой  ooooh! добре че не сте ме отразили  Blush

# 298
Ехе колко рожденници днес Laughing честит рожден ден и на двечките живи и здрави и скоро мами Hugот мен и весел празник.
Линофрина жива и здрава да е щерката много да те радва и скоро да стане кака Laughing
Лилка на теб честита точица чакаме и сърчицето скоро.
Весе в колко часа  си при доки утре Laughing
Пони лека и безпроблемна среща с бебка Laughing
Кашмирче и ММ така викаше миналия месец пак ли Joy Joy JoyСтискам палци да сте го хванали яйцето Laughing

# 299
  • София
Валди, тоя цикъл ли го открихте фоликула? От миналия ли е останал? Аз имах такъв за един месец и без да пия нищо след цикъла беше изчезнал. Ти защо не искаш да го пиеш Дуфастона?
Нелка, от 10.30 съм.

Общи условия

Активация на акаунт